Москва е превзела още три района в Бахмут

Украински и руски части се сражават от месеци за града
23 апр 2023 14:13, Йоана Цонева
229
Москва е превзела  още три района в Бахмут
Снимка: БГНЕС

Министерството на отбраната на Русия съобщи, че руските войски са превзели още три района в западната част на украинския град Бахмут, предаде "Ройтерс", цитирана от БТА.

Украински и руски части се сражават от месеци за Бахмут, от който до голяма степен са останали само развалини.

Още по темата
Най-малко пет руски ракети са ударили през нощта източния украински град Харков и околностите, съобщиха местните украински власти. В резултат на ракетния обстрел са били нанесени щети на жилищни сгради в града.

Междувременно министерството на отбраната на Беларус съобщи, че беларуски военни части са се завърнали в страната от Русия, след като са преминали обучение как да използват тактическата ракетна система „Искандер“ за изстрелване на ядрени оръжия, припомня "Ройтерс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
5
 
! Отговори
ДаСкопимСкотаПаситто преди 1 година
За да е такава тежка битката за този провинциален град, бас държа,че там се крият като посрани плъховете от СатаНАТО,наричани незнам защо"инструктори".По ще им приляга да бъдат наричани ***.
143
0
 
1
 
! Отговори
коментатор преди 1 година
До Анонимендори не си представях че има толкова *** българи .които гледат смрадовете наречени национална телевизия и си мислят че имат собственно мислене
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХАЙДЕ, СЛЕЗТЕ ОТ КЛОНА И ХВЪРЛЕТЕ ПУШКАТА !
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕУТРАЛНА България Швейцария на Балканите !
140
0
 
4
 
! Отговори
лице-мери преди 1 година
Ама този наистина откри топлата вода! От край-време решенията на ЕС се взимат от НАТО. Не случайно баба ти фон дер ***, Ердоган я остави права да седи отсреща, а Си Дзин Пин въобще я отсвири (е, снима се с нея веднъж) при посещението й с макарона.....
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
https://voenhronika.ru/publ/vojna_na_ukraine/30_01_2023_novosti_s_ukrainy_amerikanskij_specnaz_dobivaet_ranenyj_ehkipazh_nashej_gerojskoj_bmp_karta_boevykh_dejstvij_20_video/60-1-0-13583АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА САМИ СЕ ПОКАЗВАТ
138
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В УКРАЙНА ЗАПАДЪТ Е СЪБРАЛ АРАБИ АМЕРИКАНЦИ ВСЯКАКВИ НАЕМНИЦИ
137
0
 
4
 
! Отговори
УКРОЗВЕРСТВА преди 1 година
https://youtube/watch?v=hlcH2QwpfuIУКРОЗВЕРСТВАТА САМИТЕ УКРИ СЕ ХВАЛЯТ С ТЯХ ЕТО ДЪРЖГАВА В КОЯТО ВЛАСТТА СЕ ХВАЛИ СЪС ЗВЕРСТВА И НАРУШЕНИЕ НА ВОЕННИТЕ КОНВЕНЦИИ.
136
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА БЕ ЛЪЖЛИВЦИИ ТЕ РУСНАЦИТЕ ВСЕ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ УДРЯТ И ЗАВЗЕХА ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ ПЪЛНА С ВОЕННИ ОБЕКТИ. ЖАЛКИ ЦЕНЗУРИСТИ СПРЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕДАЙТЕ ЗА МИРНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ У НАС ЗА МИРА ДАЙТЕ ПРЯКО ПРЕДАВАНЕ КАТО НА ПРОСТИТУИРАЩАА МРЕЖА СЛЕЩУ ОРЕШАРСКИ
135
3
 
1
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Нашите ребята се бият мъжествено, но този Бахмут е като Хидра- на всеки превзет район израстват по два нови непревзети..
134
2
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
ТОВА ГРАДЧЕ Е ПЕТ ПЪТИ ПО МАЛКО ОТ ЛЮЛИН,ИЗОБЩО ЦИРКАДЖИЛЪК
133
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това градче, колко района има... Люлин колко района има?
132
3
 
4
 
! Отговори
Изджаскай Путин преди 1 година
Това градче, колко района има. Всеки ден чингизитите превземат по 2-3 района , а все не пада Бахмут.
131
5
 
18
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Тъй наречения запад организира Октомврийската революция с цел ползуване ресурсите на Руския цар.После Втора световна пак със същата идея.Сега пак се пробват ама очевидно нямат никакъв шанс да успеят.Мани ами и ще гледат ресурсите през крив макарон ако не плащат в каквото иска Руский царь.А Украйна ще се водят сражения докато има Украинци да се бият.
130
20
 
9
 
! Отговори
123 преди 1 година
След като Русия превзе 398 мия квартал на Бахмут и остават само няколко петилетки за да превземе целия Бахмут.
129
14
 
10
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 1 година
Бахмут е града с най-много райони в света.
128
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БАХМУТ Е УКРАЙНА! СВЕТЪТ Е УКРАЙНА! РУСИЯ Е УКРАЙНА! СЕГА ВСИЧКО Е УКРАЙНА, А ГОСПОД Е УКРАИНЕЦ И ЗЕЛЕНСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК! МИ, ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА!
127
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато в Московията има пожизнени царчета с неограничена власт, мирът в Евразия е застрашен! Хилядолетен мир ще има, га доди у Московията демократизъма, но в Московията сичко става бавно и по късно! А сеги Московията дръпнаа с неколко века назад във развитието си, което не знам дали ше компенсира и догони предпоследните в класацията!
126
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Братя укри без да са почнали контрата, вече напредват в Херсонска област! Всички маркери сочат, че укрите ще изкъртят 6aши6oзука от Крим и тогава родните русофилченца ще се изcyлят от тука като npagня из гашти! ГЕРОЯМ СЛАВА!
125
8
 
17
 
! Отговори
СВОЙ преди 1 година
Зеленият наркоман хвърли де що има,за да удържи Артьомовск на всяка цена!Да,да ,ама не!Въпреки многото пушечно месо,все пак Бахмут ще падне!