Кремъл следи ЦРУ заради видео на руски

Американското разузнаване приканва руснаци да се свържат с него
16 май 2023 18:11, Стела Стоянова
47
Кремъл следи ЦРУ заради видео на руски
Снимка БГНЕС

Кремъл заяви днес, че собствените му специални служби следят западните разузнавателни дейности, предаде Ройтерс.

Това става в коментари относно публикувано в ЮТюб видео, насърчаващо руснаците да се свържат с ЦРУ).

Краткото видео на руски език, озаглавено "Защо се свързах с ЦРУ: моето решение", се появи на официалния канал на ЦРУ в "ЮТюб".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че не му е обърнал внимание, но добави, че е убеден, "че нашите специални служби наблюдават това пространство по необходимия начин". "Всички ние знаем много добре, че ЦРУ и другите западни разузнавателни служби не отслабват своята активност на територията на нашата страна", каза още Песков.

ЦРУ се опитва да вербува руснаци и чрез публикуването на пропагандни видеоклипове в приложението "Телеграм", предаде ТАСС.

В канала в "Телеграм" било публикувано и видео на руски, в което се посочва, че службата е особено заинтересована от получаването на информация "за икономиката или висшето ръководство на Руската федерация".

Служители от ЦРУ вчера потвърдиха пред репортери на Си Ен Ен, че очакват да получат от руснаците "информация, от която се нуждаят Съединените щати", чрез публикуване на съобщения и видеоклипове в "Телеграм" и социалните медии, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: кремълЦРУвидео
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
ха ха преди 11 месеца
Ами защо се свързва за да им каже, че му е пораснала ракетата.
42
5
 
1
 
! Отговори
Карлуково: преди 11 месеца
Алоооо усатой таракан, видяхме ви армията, разведката, Кинжалите, флотът хахахаха!Товариш Анекдот, като видяхме как разузнаването ви "следеше" нещата в Украйна и заедно с Медведчук откраднаха милиарди и казаха на императора от Али Експрес, че Украйна му е в ръцете и всичко е по план, представяме си как следите западните служби. Товариш пациент, зелената рецепта ще ви спаси от биполярката. Хиляда червени линии иии Крим, Руска територия, танк8ве, артилерия и само блъфове с ядерка, която е ръждяса
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако САЩ следят от телеграм каналите и разузнават, много истина ще насъберат.
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ква ква хубава снимка! Прилича на моя говорящ папагал Гатю!
39
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 29 : Ами педофила Путин ко праим,ще си премълчим ли?
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да живее Америка!Най великата страна!
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 32 - ти си голем лъжец бре .май си Македонец.
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Китайски представител беше свидетел. ПУТИН ГО ДУХНА ЯКО !
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Те Руснаците са си предатели,покажи им няколко долара и.....Едно време така ги оправяме рускините,покажеш няколко долара,и тръгваха като кученца.И сега е така.
34
5
 
6
 
! Отговори
да преди 11 месеца
подли американци! такива са били винаги, и света го знае! война след война, война след война, това е и тяхна цел - да се избиват народите! в ада да гниете, дано!
33
7
 
5
 
! Отговори
do 36 преди 11 месеца
Май нещо ти е къса паметта. Само преди 30 години ссср се сгромоляса и някои държави могат отново да дишат свободно. Е, сега разпадането трябва да продължи.
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 26. Този план се разработва от векове, приятелю. Но, кой знае защо, все не се получава.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 32. И си присъствал на всички тези събития?!
30
2
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 11 месеца
ЦРУ -то е по-зле и от Британското разузнаване. То само с лъжи и манипулации не става. Щом разни "разследващи" сайтове трябваше да им обясняват кои са Боширов и Петров. Той Христо Грозев знае повече от тях :)
29
0
 
5
 
! Отговори
Хе хе преди 11 месеца
До Анонимен 32 Тая помия няма да мине. Дори по История.БГ не са лъготили толкова противно.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
През 1878 България беше освободена от платена армия. Вълчан войвода, Златният бог на България по кораб изпрати над 60 конски товара злато до руския император. Армията включваше финландски, украински, румънски войници и български опълченци на първа линия и руски войници на втора линия. Разузнавачи бяха български хайдути. Снабдяването беше осигурено от български чорбаджии.
27
6
 
13
 
! Отговори
дедо Груйо преди 11 месеца
Нема такава гавра с Русия. Русофилчета, записвайте се за ЦРУ. Поне няма да останете гладни.
26
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Днес около 3.30 часа сутринта Киев беше под въздушна атака от север, изток и юг. 6 руски МИГ 31К изстреляха 6 аеробалистични ракети Кинжал. 9 крилати ракети Калибър бяха изстреляни от руски кораби в Черно море. 3 ракети Искандер бяха изстреляни от руски наземни бази. Всички 18 руски ракети бяха посрещнати във въздуха от украинската ПВО ПротивоВъздушнаОтбрана и унищожени. Всичко това благодарение на техническата, финансова и морална подкрепа на Запада и високият дух и професионализъм на Украйна.
25
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 26номер калвач.не се казва руска империя на злото.не че ги оправдавам....империя на злото е Сащ и сектата която стой зад тях от богати педофили с извратени фетиши(само виж дядо Байдан кви ги върши с малки момиченца).докато в Русия педофилите се кастрират химически .и като фъсне долъраОще по интересно ще стане.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
====официалния канал на ЦРУ в "ЮТюб" ==== Немам думи просто! Пак ни взехте за връзки морковчета. Руснаци дали ще се вържат? Или украинци, представящи се за руснаци? Т.нар. канал на ЦРУ е вероятно всъщност канал на СНН, от който де се генерира дезинформация. Или някой го играе ЦРУ, за нуждите на всеобщото шоу.