Очакват Пригожин в Москва още в понеделник?

Градските служби работят в режим на повишена готовност
Обновена: 24 юни 2023 21:12 | 24 юни 2023 20:10, Йоана Цонева
177
Очакват Пригожин в Москва още в понеделник?
Снимка: БГНЕС

С цел минимизация на рисковете в рамките на оперативния щаб е взето решение да се обяви понеделник за неработен ден, с изключение на органите на властта и за предприятията с непрекъсваем цикъл на работа, военнопромишления комплекс и градските служби.

Кметът на Москва Серей Собянин призова московчани максимално да се въздържат от пътувания в града и предупреди, че е възможно движението в някои квартали и по някои пътища да бъде прекъсвано.

Градските служби работят в режим на повишена готовност, добавя Собянин.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов подписа заповед за въвеждане на антитерористични ограничения в цялото Подмосковие, както наричат региона. Със заповедта се забраняват всички масови мероприятия със срок до 1 юли - тържествени, спортни, физкултурни и театрални на открито, с изключение на изрично упоменати такива случаи. Както се посочва в заповедта - целта на тази заповед е да се намалят рисковете, както и да се защитят жизнено важните интереси на обществото и държавата.

Още по темата
Преди това бе съобщено, че с една седмица се отменят всички балове за завършване на образователна степен в руските училища.

Още преди това Роскомнадзор напомни, че в районите, където се провежда антитерористична операция, може да бъде ограничена работата на интернет.

Въпреки че потребители съобщиха за проблеми в работата на съобщенията в Telegram, Роскомнадзор уверява, че на този етап работата на интернет не се ограничава.

Появяват се заявки, че медиите под контрола на Пригожин започват да бъдат ограничавани.

В столицата вече бяха отменени всички масови мероприятия. Националният антитерористичен комитет въведе режим на Антитерористична операция в Москва, Подмосковието и във Воронежка област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
Шоуто свърши преди 10 месеца
Евгений Пригожин прие предложението на беларуския лидер Александър Лукашенко да спре движението на неговите бойци на територията на Русия. Това съобщиха от пресслужбата на Лукашенко. Отбелязва се, че преговорите между Лукашенко и Пригожин са се състояли в съгласие с руския президент Владимир Путин и са продължили през целия ден. Евгений Пригожин прие предложението на президента на Беларус Александър Лукашенко да спре движението на въоръжени лица от компанията Вагнер на територията на Русия.
154
2
 
1
 
! Отговори
Пирожкин преди 10 месеца
Очаквайте ме в Гоце Делчев в Неделя в 18:30 бухахахаха
153
9
 
8
 
! Отговори
хахахахахахахха преди 10 месеца
Цял ден ЕвроДжендерАтлантиците цвилят от кеф и сега ...мълчание. Втрори фронт се започва, Путин ще използва наличният ресурс и скоро Киев и ЕвроПапагалите ще горят. Кеффффф! Пригожин просто премести Вагнер там където искаха и ще лупка Окропитеците отЗадзе!
152
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вовата се е съгласил да изстреля посейдончетата и Пирожката се е кротнал. Сега военно положение, пълна мобилизация и скоро Червената армия в Берлин.
151
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пригожин се връща обратно към Харков, Николаев и Кривой Рог.
150
6
 
3
 
! Отговори
Включете ТВ-те си преди 10 месеца
В Москва се чуват изстрели тази вечер, а кулата Останкино гори.
149
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вагнер приключи. Пригожин заминава за Беларус. Засега ще се крие там, но кат се сетиш как оперират руските служби, едва ли ще е живее много дълго.
148
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За всички окропитеци дето цял ден са се надявали режима да бъде свален, леко да ви осведомя - това представление което изиграха от Вагнер има няколко цели - 1.во да се прегрупират и да се върнат в Украйна от северната и част и така бандеровците ще се окажат между две фронтови линии, 2 ро стрес тест за да се видят приятелите и враговете на Русия - Кадриев каза че е за единство Ердоган ги подкрепя, Лукашенко беше последния когото чакаха останалите ще бъдат сготвени
147
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Без паника. Прогожин отива в Беларус - с няколкото милиарда взети от ЦРУ за смяна на режима :). Украинците ядат дървото по целия фронт, а НАТО е в ступор, затова че 6-те милиарда счетоводна грешка ги взе готвача :).
146
8
 
14
 
! Отговори
Хехе преди 10 месеца
Когато погледнеш полуумната физиономия на рецидивист като Пригожин и подпухналото джудже с високите токчета,наречено президент,ти става ясно - Тази държава не е наред,ама никак!А новината, че ще ги сдобрява кукурузения чичо Лукчо от Беларус,съвсем затвърждава това убеждение!
145
0
 
7
 
! Отговори
Кремъл преди 10 месеца
Заповядайте на чай!
144
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пригожин даде назад. Явно му е обяснено, че ще бъде унищожен. Путин няма да му прости. Ще го смачка просто.Едно е Путин, друго е Пригожин. Ако Путин може да говори със САЩ, Франция, Германия или Турция и Китай, Пригожин няма подкрепа от никой. Просто ще бъде ликвидиран. И заслужава. Просто силно се надцени.
143
10
 
9
 
! Отговори
А бе преди 10 месеца
И да го чакат и да не го дочакат,Русия доказа за пореден път,че е свършена държава с тези управници,генерали и готвачи
142
11
 
4
 
! Отговори
Фен на Ники Джъстис преди 10 месеца
Подлостта, предателството и жестокостта са характерни черти на "широката руска душа". Блатная винаги се е управлявала по мафиотски начело с "авторитет". Пригожин беше бивш джебчия, доверен прислужник на Путин, създаде истинска армия от главорези, затворници и обесници, а сега ще вземе главата на боса си. Няма какво друго да се очаква от хора, които убиват ,а пари.
141
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нещо счупиха сглобката,после Путин,Байдън и още някои ще трябва да я поправят,че да я сглобяват като коалиция помежду им.
140
1
 
11
 
! Отговори
Давай Za преди 10 месеца
Руския преврат е като турския преврат, после гарантира минимум 2 мандата и реално без никаква опозиция
139
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вече четвърти час стоя зад портите на Москва (заедно един милион доброволци) ама не виждаме войските на Пригожин да наближават. Май са затънали някъде по Волклоламското шосе. Ама ще чакаме до понеделник, нали е неработен ден
138
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен "Абе как пък тоя преврат няма нито една жертва?" ------------- защото театралните постановки рядко дават жертви.
137
13
 
4
 
! Отговори
Не е зле преди 10 месеца
Това не трябваше ли да се случва във Вашингтон? Нали така лаехте тук? Що пак кльопна русия?
136
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе как пък тоя преврат няма нито една жертва?Уж превзет Ростов и Воронеж и изминати 350 км.Как става тая работа.Все трябваше да има поне една жертва.Това е най мирният преврат в човешката история.И защо така бързо приключи?