След Путин или двойник на Путин, се появи нова задача: Пригожин или двойник на Пригожин е в Санкт Петербург

Къде е лидерът на "Вагнер" след края на бунта?
Обновена: 30 юни 2023 11:01 | 30 юни 2023 11:00, Нели Христова
110
След Путин или двойник на Путин, се появи нова задача: Пригожин или двойник на Пригожин е в Санкт Петербург
Снимка: БГНЕС

След бунта на Евгений Пригожин и бойците му от "Вагнер" има повече въпроси, отколкото отговори.

Никой не знае къде са двамата генерали Сергей Суровикин и Валерий Герасимов, като за първия няколко пъти се появи информация, че е бил арестуван, а Кремъл няколко пъти отрече и двамата да са в който и да е затвор в Москва. Факт е обаче, че нито един от тях не е бил виждан публично от събота, нито е правил изявление, което е странно на фона на спекулациите относно това какво се случва с тях.

Появи се поредната доза от спекулации - Владимир Путин ли пътува до Дагестан или един от многото му двойници? Поведението на руския президент беше странно - той прегръща и целува тълпата като рок звезда, а това накара анализаторите да се зачудят, дали това е истинският Путин, който е сменил тактиката, за да се покаже като "човек от народа", или просто двойникът му е отпуснал края прекалено много.

Но не на последно място се нарежда и въпросът: Къде е Евгений Пригожин след края на бунта?

Самолетите му бяха прихванати от FlightRadar да кацат в Беларус, а след това да се отправят към Санкт Петербург. За последно създателят на "Вагнер" беше видян в автомобил, тръгвайки си от Ростов след края на метежа. След това от него се появи само едно гласово съобщение, а президентът Александър Лукашенко обяви, че Пригожин е пристигнал в Минск, а на войниците му е била дадена военна база.

Онлайн пък се появиха снимки на Пригожин, който се качва на хеликоптер в Санкт Петербург. Според информацията към тях, той е получил позволение да си събере нещата и да се изнесе от Русия до 1 юли. Бившият състезателен пилот Игор Шушко отбелязва в публикация в Twitter, че свободната разходка на Пригожин показва, че не го е страх, че ще бъде убит.

Вглеждайки се в един конкретен кадър обаче можем да направим заключението, че кадрите са инсценирани и то като оставин на страна факта, че евентуалният Пригожин носи защитна маска. Нещо, което би било крайно необичайно за него.

На една от снимките се вижда как той е хванал вратата на хеликоптера с лявата си ръка, която има здрави пет пръста. На истинския Пригожин обаче му липсва един пръст. Това буди подозрението, че Кремъл е инсценирал снимките, за да повярват хората, че обещанието към лидера на "Вагнер" е спазено и той е в безопасност, докато всъщност истинската му съдба не е ясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 10 месеца
Това е бащата на Пригожин.
93
2
 
0
 
! Отговори
toti преди 10 месеца
ОТКАЧЕНА РАБОТА БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......И ТОВА Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО....КАДЕ ЩЕ ИДЕШ БЕ МЕКОТЕЛО,НАЛИ СИ ЕДНА МРАВКА СРЕД ПРИРОДАТА..ЩЕ ЗИМУВАШ ПОД ЗЕМЯТА ХИЛЯДОЛЕТИЯ И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЕТИ ЗА ТЕБ...НО ПОДСКАЧА КАЛИНКА МАЛИНКА ??
92
2
 
1
 
! Отговори
Истината преди 10 месеца
И Бойко Борисов има брат близнак -двойник ,той е на снимките с чекмеджетата и кюлчетата.Роден е минути след него ама се пази в тайна. Ама нали са братя ,една кръв както се вика и затова се застъпи за братчето си и пое цялата вина защото искаше да го опази от лошата политика!
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Хора 88 - Хората без работа също могат да имат проблеми.
90
2
 
5
 
! Отговори
тстк преди 10 месеца
*** англосаксонски запад само двойници вижда страх ги тресе овц ете
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ето ви и нова задача. Аз или двойник на аз е всеки понеделник на работа, след кило ракия в събота вечер?
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вие нормални ли сте?
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние от Възраждане сме 'против'!
86
1
 
6
 
! Отговори
смятате ли додук? преди 10 месеца
две дузини двойници, 10 възкресявани след колко умирания, някакви извънземни - пълен буламач сте забъркали около Путин! ха ха!
85
0
 
6
 
! Отговори
под вола телето преди 10 месеца
мисирките, намерихте ли го накрая? :):)
84
2
 
11
 
! Отговори
днес преди 10 месеца
Принципно тази война е с предизвсестен край! Русия ще освободи териториите до Днепър на автономните републики Донецк и Луганск! Украйна ще е съсипана! Хиляди жертви ще е резултатът на интригите на САЩ, за да спечелят трилиони и да съсипят Европа икономически! 30.06.2023
83
1
 
2
 
! Отговори
Хора преди 10 месеца
Без работа сте. И без проблеми. Блазе ви.
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всъщност Пригожин е във Ватикана, представя се за папата. Мисирките да се вгледат по-внимателно и ще видят, че папата не е папата, а Пригожин.
81
0
 
7
 
! Отговори
Баш Майстора преди 10 месеца
Абе Путин нали е в кома, как ще има двойник, луди ли сте
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво, а Бойко нямаше ли и той 4 пръста? хахахах
79
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Синът на Цончо Ганев от Възраждане - Силвестър Ганев - е придобил апартамент в София на много изгодна цена, сочи справка. 17-годишният наследник на Ганев е станал собственик на имот срещу само 197 442 лв., което е 1100 евро на кв.м. Вцената влиза и гараж.На тази възраст Силвестър няма как да вземе ипотечен кредит. В декларациите на Цончо Ганев обаче има влог в евро, но не и такава сума.
78
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На либералната сгaн само двойници и се привиждат.... Жалки ендевиди...
77
0
 
6
 
! Отговори
До 78 преди 10 месеца
Супер лесно се намират двойници. В алиекспрес продават силиконови маски на знаменитости за 600-700$, неразличими от оригинала. За около 1000$ можеш да си отлееш собствена, като дори при допир не се усеща разликата с истинска кожа. Едни лещи на очите, една перука и готово. И *** няма да те различи. Има и цели костюми - за цяло тяло.
76
5
 
5
 
! Отговори
афганистански сириец преди 10 месеца
Осама Бин обама обайдън о бейби
75
3
 
5
 
! Отговори
хах преди 10 месеца
Другарят пътин ще бъде президент поне до 130 годишна възраст.