Смъртта на Пригожин е британско-френска-украинска комбинация?

Боян Чуков: Герасимов изчезна, сигурно ще му се случи нещо
29 авг 2023 07:00, Елка Василева
241

Частната военна компания "Вагнер" загуби своя лидер и е възможно организацията да претърпи трусове.

"Пригожин се превръща в един проблем за Русия, тъй като вървят два мита. Единият е черен - той e предател, заяви, че войната е постановка. Другият е светъл - емблемата на "Вагнер" включи и думата справедливост. В руското общество няма справедливост. Има голяма разлика между богатите и бедните. Пригожин постави остър въпрос - трябва ли руските войници да умират за руските олигарси? Той обяви официално, че няма намерения да сваля властта и каза, че отива само, за да залови Герасимов и Шойгу. Шойгу е непоклатим, а Герасимов изчезна. Най-вероятно ще му се случи нещо. В тези времена има богата палитра за версии за нечия смърт. Хубав или лош, Пригожин е герой на Руската федерация", каза международният анализатор Боян Чуков в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той сподели, че последните анализи показват, че смъртта на Пригожин е британско-френска-украинска комбинация. Гостът заяви, че Украйна няма ресурсите да извърши такова нещо и допълни, че според непотвърдена информация самолетите на Пригожин са имали проблеми с охладителните инсталации и с тях се е занимавала френска фирма. Чуков е категоричен, че е имало взрив, който е бил поставен в самолета.

Той обвърза смъртта на Пригожин със срещата на БРИКС, тъй като двете събития се случиха в един и същи ден.

"Всички заговориха за Пригожин. В Йоханесбург се случи това, което предвиждаха експертите. Всички са обединени за дедоларизация на света. Под това мото действат всички и процесите вървят много бързо. Те никога не са искали да създадат обща валута, защото икономическият дневен ред на държавите е различен. Те ще имат парична единица, но тя ще бъде като преводната рубла", коментира международният анализатор в ефира на Bulgaria ON AIR.

В края на разговора гостът заяви, че САЩ експлоатират света.

"Товари се един кораб с нефт и по пътя десетки пъти той сменя своя собственик. Десетки пъти се продава и се купува. Това минава през американските банки и им се плаща комисионна. Щом използвате долара, вие плащате данък на САЩ", каза той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
7
 
2
 
! Отговори
юсуф преди 8 месеца
Американците са, както при Северните потоци. Само те по цял свят правят подобни гадости.
187
9
 
17
 
! Отговори
Учуден преди 8 месеца
Този го имах за по интелигентен,но когато стане дума за началниците му е готов да включи фабриката за фалшиви новини!!Явно КГБ принадлежността на вода не става??!!Да товарищ Чуков,дрънкаш глупостей като стара,ръждясала,пробита,емайлирана тенджера!!
186
1
 
7
 
! Отговори
До 199 преди 8 месеца
Как какъв интерес? Да покаже кой е алфата! След пуча в Ростов и свалените вертолети нямаше друга опция. Просто изчака да е заедно с командирите си за да им види на всички сметката както видя на Немцов и доста други
185
4
 
5
 
! Отговори
Мухахахахахаха преди 8 месеца
И какъв лидер е бил на Паравоенна групировка тоя бивш готвач който дори и казарма не е ходил ? Преди да стане готвач е продавал блиночки и квас на площад в Москва а преди това е бил в затвора щото са го хванали да тараши апартаменти..... Лидер ??? Ахахахха. Я пак. С това шкембе и физиономия на стар алкохолик... Поставено лице . Марионетка . Ще го замести следващата марионетка на която също ще и бъде позволено да прави изказвания пред медиите .
184
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
чуков ги разбира тия работи вервайте му.
183
8
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
ВВ Путин уби Пригожин! Няма две мнения по въпроса. ------///------- Какъв интерес има Путин да убие Пригожин? Или в жълтопаветния лагер мразите да мислите и да си задавате въпроси?
182
2
 
10
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 8 месеца
На границата хванали руснак, който се опитвал да прекара три сака натъпкани до горе с рубли. След кратка проверка се установило, че сумата била под 10 000 евро и нямало причина за задържане.
181
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе , те тоя Чуков , не беше ли Директор на Помощното училище у с.Кутеновци..??!
180
4
 
13
 
! Отговори
Всички на постовете преди 8 месеца
Всички хора на руската пета колона се налага да се покажат за да защитават до край позициите на мракобесната империя! ВВ Путин уби Пригожин! Няма две мнения по въпроса. Нямаше начин да го остави жив. Другото са тролски идиотии
179
3
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 8 месеца
Как така няма и полска, нали щяха да нападат Полша и може да са се уплашаили поляците и да са го думнали?
178
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е той тоя Чуков е дърт агент на ДС.... на такива мястото е в пандиза не по телевизията
177
5
 
15
 
! Отговори
този българин ли е преди 8 месеца
Чуков- ЗКПЧ на руското посолсто
176
5
 
18
 
! Отговори
Щерев преди 8 месеца
Боян Чуков- е путлерофашиско-комунистическа комбинация. за пропаганда на Кремъл
175
4
 
11
 
! Отговори
Я па я..! преди 8 месеца
Заподозрян 1 е Путин. Търси се заподозрян 2.
174
4
 
8
 
! Отговори
123 преди 8 месеца
Аз само не разбрах, Путин и Уткин един човек ли са?
173
8
 
14
 
! Отговори
Европеец преди 8 месеца
До само нашите. Кога ще спрете с тези глу.пости? То не бяха сармати, не бяха протоци Сталин, не бяха кинжали из цяла Европа и накрая нищо. А украинските дронове безнаказано си удрят по маzква.
172
11
 
15
 
! Отговори
Западняк преди 8 месеца
До хе-хе-хе. И Западът "загнива, загнива, загнива", нали? А бе , тва кремълските олигоффрени и психиатрична клиника не може да ви помогне.
171
13
 
15
 
! Отговори
Сър пичук преди 8 месеца
Докога ще давате трибуна на този руски чук?
170
2
 
5
 
! Отговори
Реторично : преди 8 месеца
Cui Bono?
169
7
 
12
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Хахахаха. Експерт по какво е тоя?