Смъртта на Пригожин е британско-френска-украинска комбинация?

Боян Чуков: Герасимов изчезна, сигурно ще му се случи нещо
29 авг 2023 07:00, Елка Василева
241

Частната военна компания "Вагнер" загуби своя лидер и е възможно организацията да претърпи трусове.

"Пригожин се превръща в един проблем за Русия, тъй като вървят два мита. Единият е черен - той e предател, заяви, че войната е постановка. Другият е светъл - емблемата на "Вагнер" включи и думата справедливост. В руското общество няма справедливост. Има голяма разлика между богатите и бедните. Пригожин постави остър въпрос - трябва ли руските войници да умират за руските олигарси? Той обяви официално, че няма намерения да сваля властта и каза, че отива само, за да залови Герасимов и Шойгу. Шойгу е непоклатим, а Герасимов изчезна. Най-вероятно ще му се случи нещо. В тези времена има богата палитра за версии за нечия смърт. Хубав или лош, Пригожин е герой на Руската федерация", каза международният анализатор Боян Чуков в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той сподели, че последните анализи показват, че смъртта на Пригожин е британско-френска-украинска комбинация. Гостът заяви, че Украйна няма ресурсите да извърши такова нещо и допълни, че според непотвърдена информация самолетите на Пригожин са имали проблеми с охладителните инсталации и с тях се е занимавала френска фирма. Чуков е категоричен, че е имало взрив, който е бил поставен в самолета.

Той обвърза смъртта на Пригожин със срещата на БРИКС, тъй като двете събития се случиха в един и същи ден.

"Всички заговориха за Пригожин. В Йоханесбург се случи това, което предвиждаха експертите. Всички са обединени за дедоларизация на света. Под това мото действат всички и процесите вървят много бързо. Те никога не са искали да създадат обща валута, защото икономическият дневен ред на държавите е различен. Те ще имат парична единица, но тя ще бъде като преводната рубла", коментира международният анализатор в ефира на Bulgaria ON AIR.

В края на разговора гостът заяви, че САЩ експлоатират света.

"Товари се един кораб с нефт и по пътя десетки пъти той сменя своя собственик. Десетки пъти се продава и се купува. Това минава през американските банки и им се плаща комисионна. Щом използвате долара, вие плащате данък на САЩ", каза той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
5
 
7
 
! Отговори
Никой преди 8 месеца
До Заслепен народ и 145 ЕтоТи при социализЪма живял ли си? Явно не. Иначе нямаше да направиш такова умопобъркано сравнение. На другия какво ли да му обяснявам. Малък мозък от думи не разбира. Само поддържа жизнени функции. Казвам ти го като доктор.
127
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А какво става с контранастъплението?
126
3
 
11
 
! Отговори
3 в 1 комбинация? преди 8 месеца
Не са те. Аз я направих комбинацията. Няма никаква логика да е ПутинЧуков твърдеше, че няма да има война, тъй като няма логика. Е, няма еойна.
125
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мaдypaтора е окопирал почти напълно българската думичка npocтu! А какви гимнастики да направя, за да напиша, че нещата не са npocтu? Нещо не е как трябва, не мислите ли? Мaлкoyмна работа!
124
9
 
10
 
! Отговори
eдин преди 8 месеца
Прав е Чуков!Сащ злоупотребиха с долара.На практика те печатат пари-това работят.Да наистина имат производство но то е незначителна част в сравнение с печатането.И разчитат само на факта че всички минават през долара.Е скоро няма да минават.Не може цяла Европа дето купува китайски стоки да няма директен курс евро юан и да минава през долара! как изобщо е възможно? Защо да не плащаме директно?
123
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нещата не са толкова npocтu, Чуков! Смъртта на Пригожин е руско - беларуско - совернокорейско - китайско - унгарско - иранска комбинация! Така ясен ли съм?
122
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нещата не са толкова ***, Чуков! Смъртта на Пригожин е руско - беларуско - совернокорейско - китайско - унгарско - иранска комбинация! Така ясен ли съм?
121
13
 
13
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 8 месеца
Още един който ще продаде майка си за няколко рубли
120
1
 
2
 
! Отговори
Ето преди 8 месеца
До Заслепен народМоля, хората даващи ( - ) на Заслепен народ, да изложат доводите си. Иска ми се да разбера какво ви е в главите и защо сте толкова заслепени. Благодаря!
119
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тавариш Чукчов, да бъде командирован нейде зад Урал. Ще има възможност да изучи и анализира детайлите на руззката душа.
118
10
 
13
 
! Отговори
Заслепен народ преди 8 месеца
Жалки сме !!! Колко от нас наистина виждат как всичко се реди от САЩ? Всеки закон, всяко решение се взима от тях, нашите политици са едни пионки. Този режим е по- зле и от комунизъм. Заличават ни историята, поколенияте стават все по- глупави ( вече се вижда и по коментарите тук), меки китки и тн. и тн. Няма уважение, няма достойнство, тотално зануляване.
117
5
 
14
 
! Отговори
Аз мисля, че са преди 8 месеца
САЩ и Франция. САЩ, защото "Вагнер" ги настъпват по мазола в Африка от доста време, а Франция, заради Нигер конкретно. Британците не виждам къде им е изгодата от това. Иначе БРИКС+ определено имат за цел да съборят САЩ и долара - няма две мнения по тоя въпрос. Също така, за момента им се получават нещата и това личи по реакцията на САЩ.
116
10
 
15
 
! Отговори
КПСС преди 8 месеца
Путин по бързо да преключва с Укрия и започва тук. Тагаренко,Кире,Боко и форумните прозападни джендърмени да ги видя тогава какво ще правят. На всички тях по една значка фалос на задните им части ,та да се познават и заплюват.
115
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Когато съм вкиснат, си припомням как Пригожин изкара като тaпа под налягане Путин от бункера и го качи на самальота! Веднага ми става весел деня! И бягството със самальота ли е инсценирано? А?
114
12
 
18
 
! Отговори
един друг преди 8 месеца
Руският агент за влияние веднага бе изпратен на амбразурата да брани Путин.
113
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Немое разбера що русофилето са притисняа, чи контранаступа врви бавно, а ни са притисняа, чи наступа не врви! Кат врви бавно , шъ им гледаме сиира на рycнеята поичи времи!
112
13
 
16
 
! Отговори
Русобил преди 8 месеца
Чиков начукай си го.
111
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Известно е ,че Боян Чуков е руски служител.
110
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе чуков знаем че руснаците ти пълнят задните части с финикийски знаци, но едвали с техните, а с онези които мразите ама не отказвате. Но такава тъпня някой чужд ще гръмне самолет на хвърлей разтояние от москва "сърцето" на Русия е много пресилено, а и зщо да го гърми та на всички им беяе ясно, че след организирания бунт той е ходеща мишена за за кремъл знаете че джуджето не прощава....
109
12
 
19
 
! Отговори
да ама не преди 8 месеца
откога е важно да знаем какво мислят рублофилите които искат да им плащат в долари