Смъртта на Пригожин е британско-френска-украинска комбинация?

Боян Чуков: Герасимов изчезна, сигурно ще му се случи нещо
29 авг 2023 07:00, Елка Василева
241

Частната военна компания "Вагнер" загуби своя лидер и е възможно организацията да претърпи трусове.

"Пригожин се превръща в един проблем за Русия, тъй като вървят два мита. Единият е черен - той e предател, заяви, че войната е постановка. Другият е светъл - емблемата на "Вагнер" включи и думата справедливост. В руското общество няма справедливост. Има голяма разлика между богатите и бедните. Пригожин постави остър въпрос - трябва ли руските войници да умират за руските олигарси? Той обяви официално, че няма намерения да сваля властта и каза, че отива само, за да залови Герасимов и Шойгу. Шойгу е непоклатим, а Герасимов изчезна. Най-вероятно ще му се случи нещо. В тези времена има богата палитра за версии за нечия смърт. Хубав или лош, Пригожин е герой на Руската федерация", каза международният анализатор Боян Чуков в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той сподели, че последните анализи показват, че смъртта на Пригожин е британско-френска-украинска комбинация. Гостът заяви, че Украйна няма ресурсите да извърши такова нещо и допълни, че според непотвърдена информация самолетите на Пригожин са имали проблеми с охладителните инсталации и с тях се е занимавала френска фирма. Чуков е категоричен, че е имало взрив, който е бил поставен в самолета.

Той обвърза смъртта на Пригожин със срещата на БРИКС, тъй като двете събития се случиха в един и същи ден.

"Всички заговориха за Пригожин. В Йоханесбург се случи това, което предвиждаха експертите. Всички са обединени за дедоларизация на света. Под това мото действат всички и процесите вървят много бързо. Те никога не са искали да създадат обща валута, защото икономическият дневен ред на държавите е различен. Те ще имат парична единица, но тя ще бъде като преводната рубла", коментира международният анализатор в ефира на Bulgaria ON AIR.

В края на разговора гостът заяви, че САЩ експлоатират света.

"Товари се един кораб с нефт и по пътя десетки пъти той сменя своя собственик. Десетки пъти се продава и се купува. Това минава през американските банки и им се плаща комисионна. Щом използвате долара, вие плащате данък на САЩ", каза той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този преди 18месеца прорукува ,че Украйна е пътник ,за 2-3месеца ,щяла да бъде превзета от Русия.А то какво станаа?!
147
11
 
29
 
! Отговори
Хага преди 8 месеца
Спрете да каните този фалшив анализатор по телевизии и радиа.. След време тай ще бъде съден за пропагандиране на омраза и възхвала на военните престъпления в Украйна.
146
15
 
13
 
! Отговори
Московские новости преди 8 месеца
Обаче българите много чаткат геополитиката и международното положение. Затова последни ще разберат, че света никога повече няма да бъде същия. Старият ред се разпада необратимо, а България отново е на грешното място.
145
2
 
5
 
! Отговори
Върнете го тоя преди 8 месеца
да си научи урока!https://youtube/watch?v=5N57tuTCY0Q
144
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Още един русофил плещи глупости..
143
14
 
1
 
! Отговори
Тон преди 8 месеца
В самолета е имало и боеприпаси,и именно не правилното им съхранение е предизвикала и експлозията,което е добре дошло за Путин , нещастен случай ,винаги може да се сгреши!
142
14
 
28
 
! Отговори
Ддд преди 8 месеца
Руските слуги , сега внушават че Пригожин бил убит не от Путин, а от западни държави. Чукча, слуга на Путин!
141
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
кога ще ми дедоларизират ракийцата!
140
18
 
14
 
! Отговори
Сега целият свят преди 8 месеца
Сега целият Свят чака Зеленски да бъде взривен и да се приключва с войната.
139
8
 
37
 
! Отговори
Късата памет преди 8 месеца
Да напомня други изказвания на Чуков. 1. Русия никога няма да нападне Украйна (януари 2022ра) 2. Слуховете че Русия ще нападне Украйна са пропаганда на САЩ (януяри 2022ра). 3. До края на март 2022ра Русия ще превземе Украйна и войната ще свърши (средата на март 2022ра). 4. През април 2022ра каза, че да десет дена Русия ще превземе Киев. Мога да напиша още десетина глупости които тоя е казал, но общото между всички е че в тях няма грам истина.
138
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия проведе успешни полеви изпитания на лазерно оръжие, по време на които унищожи няколко безпилотни летателни апарата от различни типове.
137
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Грозната истина Ами, другарите трябва да "обслужват" по няколко противоречащи си опорки едновременно. Не е лесно.
136
11
 
31
 
! Отговори
Грозната истина преди 8 месеца
Като всяка копейка и и Чуков страда от остра форма на шизофрения. Значи хем Пригожин се е превърнал в проблем за Москва, хем обаче не са го свитнали руснаците за които е проблем, а са го свитнали британци, французи и украинци един вид за да решат проблема на враговете си. Е колко трябва да ти е мозъка за да ръсиш такива глупости? Тоя и прогнози обича да прави и досега няма ни една която да се е сбъднала. Не разбирам защо го канят по студиата.
135
12
 
23
 
! Отговори
Дядо Соци преди 8 месеца
Пълни глупости. Убийството на Пригожин е дело на Путин и той не си го дава на никой. А нашия ЧУК е забравил да намеси и България.Егати специалиста. Айде бегай.
134
10
 
20
 
! Отговори
мнението преди 8 месеца
на един русофил не ме интересува,може да си го завре...
133
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Никой 155и ти просто смачкан америриканофил който мрази народа си и защо сжив още даже и не знам - може би защото умното население е зад граница
132
12
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 8 месеца
Нека си припомним, че САЩ още отначало са били основани да са Новата Земя, т.е. - Новият Цион. Зад САЩ стоят свръх-богати юдео-ционисти, нео-либерали-троцкисти, които се изживяват като "богоизбаните" господари, създаващи Новия Световен Ред, поробващ целия свят...
131
7
 
13
 
! Отговори
Смех преди 8 месеца
Хихихихи. Как пък все точно на противниците на диктаторчето в Кремъл им се случва инциденти, за които някой друг е виновен.
130
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Става обратното на каквото тоя каже, че ще стане :D
129
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В началото на март 2022 г. Боян Чуков каза - До 16 март руските войски ще превземат Одеса и войната ще свърши. Голям "специалист" е, няма никакво съмнение!