Кадиров с видео на разходка в дъжда, дали е отсега обаче?

Чеченският лидер съветва всички да се грижат за здравето си
Обновена: 18 сеп 2023 13:41 | 18 сеп 2023 11:23, Петър Бойчев
37
Кадиров с видео на разходка в дъжда, дали е отсега обаче?
СНИМКА БГНЕС

Чеченският лидер Рамзан Кадиров отрече слуховете, че е в кома, като публикува видео в своя телеграм канал. В него той се разхожда под дъжда по алея, облечен с яке и качулка на главата.

"Настоятелно съветвам всички, които не могат да различат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да подредят мислите си. Дъждът чудесно ободрява", написа той като коментар към видеото от разходката си, а ТАСС го цитира, пише dir.bg.

Няма категорично доказателство за това кога е снимано видеото, но в неделя в Грозни е било наистина дъждовно, а температурата - 16 градуса. През последните няколко дни различни източници и медии публикуваха информация, че Кадиров е тежко болен и на смъртно легло. Представителят на Главното разузнавателно управление на Украйна Андрей Юсов твърдеше, че старите заболявания на Кадиров са се влошили и той е в тежко състояние.

Слуховете бяха, че Кадиров дори е изпаднал в кома в болница. Имаше съмнение, че се намира в Централната клинична болница на Москва, където се лекуват видните личности, политици и ВИП-ове. Появиха се и снимки, разпространени от ВЧК-ОГПУ, приближен до руските служби Телеграм канал, на автомобили с чеченски номера, които са се струпали край московската болница.

Според публикации в украински медии самолетът на Кадиров се намира в Москва, а най-малко три пъти е летял дотам през последния месец. Украинското издание Obozrevatel написа, че московските лекари не са успели да изведат Кадиров от комата и са решили да поверят лечението му на чуждестранни лекари.

Изданието пише, че ръководителят на Чечня е бил откаран със самолет в Москва, но там не са могли да му помогнат.

Последните публични изяви на верния на Путин чеченски лидер бяха в края на август, когато той обяви смъртта на Пригожин за голяма загуба. Той не се беше появявал до публикуваното в неделя видео, за което се твърди, че е правено в района на резиденцията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: кадировразходкакома
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
2
 
! Отговори
Верка преди 7 месеца
Не е отсега....от преди 20 години е понеже така ви изнася на пропагандата
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Явно новините за смъртта му са силно преувеличени. Това обаче няма никакво значение.Украинците се вързаха на жестока игра, и хич не им иде акъла. Сега щели жени да мобилизират, след като свършиха болните и лудите.Даже показват бронижилетки за жени , и за бременни жени даже ставали , каза този дето ги представя. И този луд напън е за земи , които никога не са били украински, даже украински там незнаят.Да подписват примирие и да спрат с това безумие. Ще победят Русия га забременеят всички украинки
9
3
 
9
 
! Отговори
Германец преди 7 месеца
Приятелите на Путин са приятели до един момент. След това виждаме какво се случва с тях. Костя, Рублене, правете си изводите. Не че ще липсвате на някой... :)
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не разбирам какво налага да ни информирате за този? Или Пригожин умря и давай сега да ровим костите на други. Незаменими хора няма, ако този е умрял, друг ще дойде и какво?Какъв интерес представлява тази новина за българина?
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичко което излиза като "информация" от фашистка Русия в 99% от случаите е дърта, руска лъжа.
6
1
 
4
 
! Отговори
Е да преди 7 месеца
С качулка е трудно да бъде разпознат дали е истинският !
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
сигурен съм че са го извадили от кома само да каже че е добре ;)
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хахах, някои пият "неподходящ" чай, други падат от прозорци! Такава е събдата на тези, на които режима вдигне мерника, и то без значение дали с основание или не! Врага с партиен билет - второ издание!
3
4
 
5
 
! Отговори
Путин преди 7 месеца
Аз също съветвам моят скъп приятел и съратник Кадиров да се грижи за здравето си.
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
и да не е добре има кой да го смени, гладния укроп обаче вижда сляпа надежда във всяка опашата лъжа
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всеки може да си фантазира каквото си иска. Не знам защо и той се е вързал и взел да се оправдава. Фантазетата трябва да доказват или да се радват на фантазиите си.