Путин се закани: Засилваме атаките над Украйна

Той обеща, че ще се атакуват само военни цели
1 яну 2024 15:20, Нели Христова
554
Путин се закани: Засилваме атаките над Украйна
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Москва ще засили ударите по военни цели в Украйна след безпрецедентната атака през уикенда срещу руския град Белгород.

"Ще засилим ударите, нито едно престъпление срещу цивилни граждани няма да остане ненаказано, това е сигурно", заяви Путин по време на посещение във военна болница, като добави, че атаките ще бъдат насочени към "военни обекти".

На 29 декември мащабен руски обстрел уби най-малко 39 украински цивилни в една от най-смъртоносните атаки от началото на войната. Украйна отвърна с удар срещу Белгород, където са загинали около 20 души според руските власти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БЕЗ ПАНИКА, МОЛЯ ! ПРЕЗ 2024 УКРАЙНА ПОЛУЧАВА ДАЛЕКОБОЙНИ СИСТЕМИ И САМОЛЕТИ И ОСВОБОЖДАВА ТЕРИТОРИЯТА СИ ОТ РУСНАЦИ !
348
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Без паника, моля ! Всички агресори свършват или в затвора или в земята !
347
0
 
1
 
! Отговори
путин отдавна умря преди 4 месеца
ИМОТИТЕ В БУРГАС И ВАРНА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ! РИБОЛОВЪТ И ТРАНСПОРТЪТ В ЧЕРНО МОРЕ СА НАРУШЕНИ ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !
346
1
 
4
 
! Отговори
Анатема преди 4 месеца
Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гние в Геената ВоВеки!Анатема!
345
1
 
1
 
! Отговори
Розовото патенце преди 4 месеца
Аз плача всяка вечер защото Путин е много лош и ме е страх от него.Получих гастроентерит само като го показаха по телевизията.Как да го питам дали ще спре гражданската война в русия?????
344
3
 
4
 
! Отговори
СлаваНаПутин преди 4 месеца
Путин е велик дипломат и разузнавач, и много здрави нерви има, но въпреки това направи много грешки. Ако бяха краварете или чи.фy tиtе, с "демократичните " си бомби само за 24часа щяха да изпепелят гр. Киев, щяха да хванат и кастрират дрогиращия се Клоун, и щяха да го предадат на народната "любов" на оцелелият украински народ да му се "порадва" в центъра на изпепеления Киев.
343
2
 
2
 
! Отговори
СлаваНаПутин преди 4 месеца
Путин е велик дипломат и разузнавач, и много здрави нерви има, но въпреки това направи много грешки. Ако бяха краварете или ***, с "демократичните " си бомби само за 24часа щяха да изпепелят гр. Киев, щяха да хванат и кастрират дрогиращия се Клоун, и щяха да го предадат на народната "любов" на оцелелият украински народ да му се "порадва" в центъра на изпепеления Киев.
342
2
 
5
 
! Отговори
Ха, ха преди 4 месеца
Пръц пръц "велика фашитска руска" атака!! Ха, ха ха пръц пръц голяма атака на немощна Русия на фашистите от 1928 година. Хитлер Путин,***, пак се изпръцка. Хе, ха ха . . . ***
341
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
349 Хаах, как да не проси, Путин потърси военна помощ от Северна Корея. Договори неизгоден за Русия търговски обмен с Индия, Китай, дори Иран. Русия никога не е правила подобни отстъпки в историята си. Това че не проси от Запада, не означава, че не проси изобщо.
340
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колкото повече засилва атаката над Украйна, толкова повече се засягат санкциите срещу Русия. Те могат да се пренесат и над страните, които търгуват с Русия.
339
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Военни цели ли?така си плямпаш наизуст сринатите селища са фронтова линия
338
10
 
5
 
! Отговори
Избор на злото преди 4 месеца
Нито Зеленски нито Путин са ми приятни! Путин обаче не проси, докато Зеленски не само проси, а заповядва да му се дава и с това ми е по неприятен! Избирам по-малкото зло!
337
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Руснак Май фашистите са в Москва,а не В Украйна!
336
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да си зомбиран путинофил е страшна диагноза! Ако ще Путин да избива още хиляди жени и деца ,тези хора си повтарят Слава на Путин! Но интересно никой от тях не отива на фронта да се бие за него или да живее в руския рай!
335
11
 
11
 
! Отговори
Военни цели ли? преди 4 месеца
Я пак! Че я си направете труда и изчислете колко от ударите на Русия са по военни и колко по граждански цели.Сринати до основи градове, жилищни квартали, болници, детски градини, заводи, театри...И всичко това са "военни цели"?! Истината е една и тя е,че другаря Путин се е вманиачил да изтрие Украйна от лицето на земята и да избие, или покори населението и.И това в 21 век! Каквито и захаросани приказки да говори той е само един луд диктатор на който липсват всякакви човешки качества!
334
9
 
13
 
! Отговори
Руснак преди 4 месеца
Не само се закани но го и изпълни, за два дена им разби мечтите за съществуването на фашистка Украйна на световната карта
333
6
 
6
 
! Отговори
Лекар преди 4 месеца
Моят Пациент....Аз да нападна Украйна...никога!...Аз, Ние.... не искаме територията на Украйна!.... Навсякъде където има руснаци,Русия трябва да ги защитава....руснаци има и в България, цяла Европа, Азия и Америките, дори и в Антарктида.... къде ще бъде новият руски мир,....чакам пациента ми, да ми каже,той сега е в изолатора....защото последния път много буйства....
332
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз съм лекарят на Путин.Искам да заявя , че Путин отказва да подмени хапчетата и през новогодишните празници състоянието му се влоши.Лично е поел командването на изстрелването на иранските дронове .Крещя обезумял че не му дават дронове.
331
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ппгерберасите са болни хора
330
14
 
9
 
! Отговори
До 343 и укроидите преди 4 месеца
Събудих се за да ида по нужда,ама гледам тука има как във миризливите ви укро усти да го издрусам. Преди това си измийте зъбите да не ви налепя много по тях нещастни,миризливи хохли.