Това ли е новата любовница на Владимир Путин?

Екатерина "Катя" Мизулина цензурира съдържание в мрежата
17 фев 2024 08:52, Нели Христова
323
Това ли е новата любовница на Владимир Путин?
Снимка: БГНЕС

Съобщава се, че Владимир Путин е намерил нова любов в добре образована жена в Лондон, която цензурира интернет критиките към руския лидер. Това твърдят украински медии, цитирани от DailyMail.

39-годишната Екатерина "Катя" Мизулина е "пазителят на морала" на диктатора като ръководител на руската Лига за безопасен интернет. Тя е дъщеря на фанатично про-Путин и антиукраински сенатор.

Твърди се, че задачата й е да налага ценцура в мрежата, опитвайки се да заличи критиките към диктатора, особено по отношение на войната срещу Украйна.

Путин е дългогодишен партньор на 40-годишната носителка на олимпийски златен медал по художествена гимнастика Алина Кабаева. Смята се, че имат те имат две или три деца и живеят в мрежа от дворци и официални резиденции, притежавани или използвани от руския президент. Ала медиите в украйна слагат край на този романс. Според тях Путин е намерил нов довереник в лицето на твърдолинейната Мизулина, дъщеря на сенатор Елена Мизулина, на 69 или две години по-млада от Путин.

Медиите казват, че са се "сближили".

Руската правозащитничка Олга Романова каза пред украинския Канал 24: "Катя Мизулина е напълно по вкуса на Путин. Този Барби ***** [тип] винаги му е бил присъщ."

Романов я оприличи на предишна любовница на Путин - Светлана Кривоногих, собственик на стриптийз клуб и мултимилионерка в Санкт Петербург, майка на любимото дете на Путин Луиза, на 20 г.

 

"Путин е на 71 години. Като цяло човекът е в разцвета си, защо не?", казва тя иронично. "А всъщност Катя Мизулина, все пак е на 39… Да не забравяме също… тя е за традиционните ценности."

Украинската медия Focus пък пише: "Руски вътрешни източници твърдят, че Екатерина Мизулина има вида на външния вид, който особено привлича Владимир Путин."

Мизулина завършва Училището по ориенталски и африкански изследвания в Лондонския университет през 2004 г. Има диплома по история на изкуството и индонезийски език. Работила е като преводач в официални руски делегации, посещаващи Китай.

Нейният баща, филосоът и професор Михаил Мизулин, на 69 години, е водещ академик в Москва.

Мизулина се застъпва за цензура в интернет, глоби и други санкции срещу медиите и социалните мрежи. На среща със студенти този месец тя поиска - и получи - извинение от студент, който постави под въпрос необходимостта от задължителна военна служба. Тя го заплаши с драконовските закони на Путин за дискредитиране на руската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
3
 
6
 
! Отговори
IVo_1 преди 3 месеца
Тоя Поотински спи с войници, дава им каквото поискат. страшната лелка е ... кьорфишек хахахахахахах
205
2
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 месеца
Нелка, а кой е най-новият ти любовник. Откъде толкова злоба у вас, бездарните джурналя???
204
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алцхаймер ви е идола кравари!
203
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сериозно ли вервате, че тоя ушибляк някога е свалял жени и е бил евач?
202
8
 
7
 
! Отговори
16.02. Св.Навални преди 3 месеца
16.02. Св. НАВАЛНИ, НОВ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИЯ УБИТ ОТ АЗИАТСКИЯ КРЕМЪЛ ! ЦЯЛ СВЯТ ПРЕЗИРА КРЕМЪЛ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА В РУСИЯ ! РАЗПАДЪТ НА РФ ПОВТАРЯ РАЗПАДА НА СССР ! ЛЕНИНГРАД ПРЪВ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОПА ! СИЛИКОНОВИЯТ СУРАТ ? ГОРЕЩИЧКО МУ Е ! ОГЪН ПОД КРАЧЕНЦАТА МУ ! ОРЪЖИЕТО ОТ НАТО НАВЛИЗА В УКРАЙНА И НЕЗАВИСИМО ОТ МАРТЕНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМЕДИЯ В РУСИЯ, УКРАЙНА ЗАПОЧВА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ ! КРИМ Е ПРЪВ !
201
8
 
8
 
! Отговори
ВСИЧКИ ЗНАЯТ преди 3 месеца
РАМЗАН ЩАВИ ПЛЕШИВОТО ДЖУДЖЕ
200
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ботоксова та пенция го е страх да изпълзи от бункера,стига с тази рускофашистки фейкове за жени.Никой не е виждал семейна снимка на Путин.
199
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не е тази наркоманка.Филип Киркоров е новата.
198
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знаете ли какво казал един северозападен български селянин за порнофилмите: "Натъжават, като гледам какви ангели м...сат хората, пък ние с какви вълци се давим.", та при вида на тази, пред очите на Кирчо изплува образа на Лена, натъжава се, па повтаря думите на селянина от северозападо.
197
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той доскоро беше труп, а сега гледам доста красиви жени върти. Отлично постижение за един труп.
196
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Смях в залата, отново лъжете!
195
2
 
6
 
! Отговори
Бункерът преди 3 месеца
Значи с тази Путин ще се отрови.....
194
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пишете какво става в Авдеевка смeшници. Най-тежката отбранителна линия в целия свят падна. Не ни занимавайте с дневални и някоя си.
193
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Твърди се, че задачата й е да налага ценцура в мрежата, опитвайки се да заличи критиките към диктатора"--------------Путин е демократично избран президент. Научете терминологията вместо да се излагате като кифладжии.
192
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Естествено че трябва и помощ от охраната. Това не е лесна работа .
191
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
на 70+ години Путин ще вдига самольота .... по скоро началника на охраната работи след него и дуджето си преписва заслуги ...
190
3
 
7
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 3 месеца
Обикновенто, силното вълнение на една жена относно с кои други жени спи чужд мъж е породено от личен интерес. Психология, Нелче...
189
1
 
3
 
! Отговори
edin преди 3 месеца
До момчето което пееЯрослав Дронов- Shaman
188
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Беломира ТОЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН МЪЖ Е УБИЕЦ НА ДЕЦА- НАД 560 ДЕЦА И НАД 1600 ОТВЛЕЧЕНИ В РАШИСТАН С МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ СЪДА В ХАГА!
187
4
 
5
 
! Отговори
какви глупости журна преди 3 месеца
лята пишат този човек работи без почивка цяла година не като бидона постояно в почивка и *** сладоледи