Майката на Навални към Путин: Тялото на сина ми да ми бъде предадено незабавно

Людмила Навалная записа видеообръщение отвъд полярния кръг
Обновена: 20 фев 2024 15:14 | 20 фев 2024 15:13, Елка Василева
174
Майката на Навални към Путин: Тялото на сина ми да ми бъде предадено незабавно
Кадър: YouTube

Майката на починалия преди дни руски опозиционен лидер Алексей Навални се обърна към руския президент Владимир Путин с искане да получи тялото на сина си. Във видеообръщение, заснето отвъд полярния кръг и публикувано в Youtube канала на Алексей Навални, Людмила Навалная поиска да получи тялото на сина си незабавно.

Още по темата
"Зад гърба ми се намира изправителна колония номер 3 "Полярен вълк", където на 16 февруари загина моят син Алексей Навални. Пети ден не мога да го видя, не ми дават тялото му и даже не ми казват къде се намира.

Обръщам се към вас, Владимир Путин. Решението на този въпрос зависи само от вас - нека да видя сина си най-накрая. Настоявам тялото на Алексей да ми бъде предадено незабавно, за да мога човешки да го погреба", казва Людмила Навалная.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
2
 
2
 
! Отговори
ехо преди 2 месеца
151,Да, това е държавата, в която се е случила СЛУЧКАТА, и тя е легитимна да изяснява обстоятелствата. Инфантилните ви изхвърляния няма да променят световния ред, евролудите, дай Боже, няма да се разпореждат, където им скимне!
145
5
 
4
 
! Отговори
345 преди 2 месеца
Когато е неясна причината за нечия смърт, има разследване, което включва анатомични, биохимични и др. мед. изследвания, дори за обикновени хора, какво остава за някой, който е толкова спорна личност. Ще се изяснява всичко, какви са тези превземки, толкова ли са невежи тези близки на Н.?!...
144
6
 
4
 
! Отговори
Шиш преди 2 месеца
Че то американците като си убиват президентите ,какво някой държи ли им сметка ,така че да си траят ,един предател по малко за Русия
143
7
 
6
 
! Отговори
Го преди 2 месеца
Тялото на един предател
142
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега майката на Навални ли ще диктува разследването, или съответните специалисти ???
141
1
 
2
 
! Отговори
Альошкин преди 2 месеца
До Софиянец просия ке падне
140
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бандитите крият нещо от майка му. Защо не го дават веднага.
139
3
 
11
 
! Отговори
231 преди 2 месеца
До Анонимен 148. Кога си чул за аутопсия която трае 14 дена ? Нормално е 2-3 часа, а всякакви анализи се правят на тъкани и тялото не е необходино. В Момента просто режима се чуди как да направи така, че Навални да няма гроб.
138
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нашите тRолове се "наплакаха" крокодилски за Навални - един шпионин, продаващ държавата си. А на нормалните хора им е наистина жал за милионите избити деца, които за разлика от него, са напълно невинни, в Сърбия, Сирия, Ирак, Либия, вкл. в Украйна след 2014 гдина. И зарзалника от тази жена, която рано или късно ще погребе тялото на сина си, тези деца често нямаше кой и къде да погребе. Лицемери.
137
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде нови циркове. Никой не е отказал да тая жена. Изрично се посочи от руска страна /у нас не знам какво се предава, в нашите "новини" няма нищо истинно/, че се прави аутопсия и химическа експертиза, която ще трае около 10 дни, след което ще й предоставят тялото за погребение. И е нормално да го направят. Всички сме наясно, че когато го получи, ще се съставят неверни документи със задна дата, с които ще се измислят виновни.
136
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горката жена/майка.....:(((( Боже, имат ли сърца тези в Кремъл , или са се родили с отрова във вените си?! Не само че убиха невинния човек, но сега издевателстват над мъртвото му тяло..... Каква скотска жестокост и садизъм! Да им се връща стократно!
135
6
 
13
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 месеца
Не съм очаквал, че може да има толкова умраза срещу една майка, която просто иска да погребе сина си. По принцип съм оптимист, но като чета коментарите вече си мисля, че няма да се оправи тая държава.
134
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега той страхува върхушката много повече и те няма да го върнат. Няма да разрешат да има гроб, зщоти ще се народят много негови последователи. Върхушката ще потули и това убийство, както множество други!
133
6
 
2
 
! Отговори
До 140 преди 2 месеца
Щото Мафията е узурпирала държавата. Да се оправят.
132
0
 
1
 
! Отговори
До 144 преди 2 месеца
Ами щото Скрипалите изчезнаха по Програмата за Защита, като Митрохин, а руснята го гвана за висящите апаратури. Та затова тъй.
131
8
 
8
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
До Анонимен 134 Той Путин се явява на избори, но като избие конкуренцията става все едно да познаеш резултата от игран мач!
130
19
 
17
 
! Отговори
Телата на престъпниц преди 2 месеца
телата на престъпниците по закон се погребват в затвора !!! или тази евреиска чуммма е над закона !?
129
8
 
18
 
! Отговори
Русия преди 2 месеца
Англичаните що не дадоха на роднини да видят умрялия Скрипал?
128
6
 
9
 
! Отговори
?!? преди 2 месеца
Тялото му ще бъде изгорено под някакъв предлог, като например неустановено заразно заболяване. И ще бъде изгорено и никога няма да се знае какво е върнато на майка му.
127
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега разбрахте ли защо всички презират евреите?