Путин печели изборите с 87 на сто

Това показва екзитпола
17 мар 2024 22:10, Стела Стоянова
658
Путин печели изборите с 87 на сто
Снимка БГНЕС, архив

Владимир Путин печели президентските избори с 87% от получените гласове, показват резултатите от екзитпол на Всеруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ), предаде ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


658
Още по темата: изборипутинекзитпол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
547
5
 
5
 
! Отговори
Русофил преди 1 месец
До 548: а когато Путкалини последва съдбата на идола си Мусолини цяла Русия ще се стича да замеря останките му докато висят провесени надолу с главата от някоя сграда, ще настане пир в Русия и целият народ ще благославя денят в който диктатора умре.
546
1
 
3
 
! Отговори
Много символично преди 1 месец
И как тъй да се случи, че точно в деня в който официално обявиха победата на Путин на изборите - взе че умря краля на Англия Карл III (Чарлз). Бъкингамския дворец вече го огласи, държавните флагове са полуспуснати. "Кралят е мъртъв, да живее кралят!" (c)
545
4
 
4
 
! Отговори
75 преди 1 месец
Ха,ха, колко укрофили и фашисти има, радвайте се на цветни революции,майданановци- усраинци, Фащ ще ви помага,заедно с микрона.
544
4
 
8
 
! Отговори
Цирк Путин преди 1 месец
Печели Оскар
543
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли тук фенове на Тони Стораро?
542
9
 
9
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Аха, изборите в Русия не ги харесвате. Били нагласени, нелегитимни, псевдо избори и какво ли не. Как разбраха някои, че са фалшиви изборите? Щото, тук в България са много честни. А, най честни са с машина. Путин е обичан от много хора там. Това е.
541
4
 
6
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
540
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата.
539
5
 
8
 
! Отговори
РАССИА преди 1 месец
Е ДЪНОТО
538
9
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Правилно казваше Ванга,Антихристът ще дойде от Изток и ще донесе страдание,войни и смърт.Тогава ще се появи Владимир ,ще наниже двуглавата морда на тризъбеца си и ще спаси Света,възраждайки Рус,Киевска Рус!
537
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путянка пак спечелил,,,, нищо ново под кремълско
536
1
 
2
 
! Отговори
До 544 преди 1 месец
Ти май си най зле след двойната сутрешна Доза !
535
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много са зле руснаците. Надявам се скоро да не трябва да чувам за тях
534
9
 
3
 
! Отговори
СБЛЪСЪК с РЕАЛНОСТТА преди 1 месец
От ПСИХОЛОГИЯТА знаем за трите основни фази при всяка промяна: Фаза 1 - ШОК и ОТРИЧАНЕ; Фаза 2 - ГНЯВ и ДЕПРЕСИИЯ; Фаза 3 - ПРИЕМАНЕ и ИНТЕГРИРАНЕ. В момента "колектовният запад" е в първата фаза. Ще му мине.
533
3
 
13
 
! Отговори
РУСКО ПОЗОРИЩЕ преди 1 месец
НЕОБЯТНО
532
5
 
9
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Е Антихриста
531
2
 
19
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
С много малко, бе?!? Проявил е скромност :)))
530
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се ли усещат че стават смешни с подобни псевдо избори, явно не, отдавна са загубили възможноста за трезва преценка на реалноста
529
12
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Браво, да е жив и здрав и да бъде и седми мандат.
528
16
 
5
 
! Отговори
ПРОБУЖДАНЕ! преди 1 месец
При рекордна 74% избирателнма активност Владимир Путин получава зашеметяваща подкрепа сред, както изглежда, всички прослойки от населеннието на Русия! Няма перфектни избори, без нарушения и т.н. Но крайно време е т. нар. КОЛЕКТИВЕН ЗАПАД да рзбере, че тези избори бяха РЕФЕРЕНДУМ за пътя, по който Русия е поела. И че подкрепата в Русия за техния ПРЕЗИДЕНТ рязко контрастира с крехката подкрепа за ЗАПАДНИТЕ ЛИДЕАРИ и тяхната политика на РАЗРУХАТА.