Путин: Русия няма да бъде сплашена

Той благодари на руските граждани и войниците в Украйна
18 мар 2024 07:00, Нели Христова
245
Путин: Русия няма да бъде сплашена
Снимка: БГНЕС

На 18 март руският президент Владимир Путин благодари на руснаците за това, че са гласували и са го подкрепили на изборите, които се очакваше да спечели с разгромна преднина.

"Искам да благодаря на гражданите на Русия..., които дойдоха в избирателните секции и гласуваха", заяви Путин, след като екзитполовете и първите резултати показаха, че е на път да получи 88% отгласовете.

Тъй като офанзивата в Украйна навлезе в третата си година, той изрази "специални думи на благодарност към нашите войници... които изпълняват най-важната задача да защитават нашия народ".

Руският президент заяви, че страната му няма да бъде сплашена, въпреки оценките, че си е осигурил още шест години на власт след нечестен тридневен вот.

"Без значение кой и колко иска да ни сплаши, без значение кой и колко иска да потисне нас, нашата воля, нашето съзнание - никой никога в историята не е успявал в подобно нещо. Не се е получило сега и няма да се получи в бъдеще. Никога", каза Путин в обръщение по държавната руска телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
10
 
! Отговори
Кире преди 1 месец
Никой не иска да я плаши, все пак е ядрена държава. Просто да се вдигне цената на войната до нива, които да съсипят купона на олигарсите. Пък те останалото сами ще свършат. Никой не си мисли че опозиционери свалиха комунизма. Направиха си го ***, за да заграбят предприятията, тъй като искаха да купонясват в Маями и Сен Тропе и да пратят децата си да уча в Женева.
125
4
 
7
 
! Отговори
да преди 1 месец
че има разделение в обществото ни има. Но реално и ЦРУ не знаят хората, които не гласуват с какви настроения са! Истината е, че тези 70% не се припознават никъде, което е тъжно. Означава, че българинът е изпаднал в безтегловност и не знае на къде да тръгне. Разочарован от Запада, но все пак не искащ да изживява отново преход към друга система. Движим се по инерция. Ден да мине друг да дойде. Но така не се просперира.
124
6
 
5
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
По данни на МВФ за 2021 година БВП по ППС на човек от населението. Русия 30431 долара, България 25847 долара.
123
11
 
10
 
! Отговори
Тук преди 1 месец
Наскоро се срещнах с един професор, който се занимава с геополитика. Каза ми, че във САЩ ЦРУ прави задълбочен анализ на настроенията на всеки един народ на база на оценка на риска се изчислява коя държава би била най-удобна да се насъска срещу Русия. Истината ме стресира. Ние сме държавата с най-бързо радикализиране против Русия. Рискът от гражданска война се оценява на 47%, което е доста над средното. То се вижда насякъде, че се намразихме и всичко е русофили срещу русофоби. Ние сме следващите.
122
15
 
11
 
! Отговори
Юлия преди 1 месец
Путин е силен човек и силен лидер. Вижте само европейските и щатските лидери какво представляват. Хвани единия, удари другия.
121
19
 
7
 
! Отговори
Българка преди 1 месец
Слава на братска Русия!
120
10
 
18
 
! Отговори
Копейка преди 1 месец
Изкарай ми факти, че България е по-бедна от Русия и българинът е по-беден от руснака. Искам икономически факти, копейко. Защото и по-заплати и по стандарт ги биеме, а уж са Велика сила. Примерно на сърбите такава разлика им правим, че до 5 години ще стане двойна. БВП на България e почти 100 милиарда долара, а сърбите са със 65. Виждаш ли дружбата с Просия до къде води. Колкото по-далеч от Просия, толкова по-развит си! Чехите още 60-те години на 20-ти век го разбраха! Ние се позабамихме даже!
119
5
 
12
 
! Отговори
Нищо ново! преди 1 месец
Болшинството от нас, живели в онзи строй с "умиление" си спомнят как другаря Тодор Живков печелеше с 99,99% избори!.Ами така е в състезание с един кон! То няма други кандидати, ама ти отиваш на избори, нищо че самата дума избор предполага да избереш нещо от предлаганото.Също като в ресторант без меню!
118
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ ни натрапиха управниците след 1989 година, както става с колониалните държави. Ние нямахме избор
117
9
 
12
 
! Отговори
Заклет демократ преди 1 месец
Ама каква Русия, бе колеги! Това е една жалка територия със ръководител сатрап. Никой не иска нито да си има земане-даване с тях, нито да живее там. Аз бих предложил на ЕС лидерите да се построи стена 30 метра висока от Балтика до България и веднъж за винаги да изолираме Мордор от картата на Европа. Тея плебеи само пречат на Европа да се развива.
116
9
 
10
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Опитът ни учи, че каквото и да става трябва да се държим с Русия. Бяхме с богатите и силни дърцави срещу Русия през Първата и Втората световни войни и видяхме до къде се докарахме. Две национални катастрофи и два пъти фалирала държава при Сакскобурготите. Това не трябва да се допуска. България не трябва да е в ЕС и НАТО, а трябва да е неутрална, няма друго решение. Ние в момента сме доста по-бедни от руснаците. Това е факт!
115
9
 
7
 
! Отговори
Това е преди 1 месец
Президент!
114
6
 
3
 
! Отговори
Хорошои! преди 1 месец
До Анонимен..Тогда уезжай в Росию! зачем тебе 'мучится" здесь?
113
8
 
9
 
! Отговори
Болнявците преди 1 месец
Болнавците Русофили сънуват, че средната заплата в Русия била по-висока. Бърза справка в интернет показва, че в Москвето,където уж е топа на топа средната работна заплата е 100 хиляди рубли. Сиреч около 2000 лева преди данъците. В София вече гони 3. Не искам да излизам умишлено от Москва, че ще стане гротесктно. Та толкова за 5-тата икономика в света. Най-бедната страна в ЕС по-богата от Просия. Ако спрем рублите на нашите копейкаджии ще умрат от глад
112
5
 
9
 
! Отговори
Сът преди 1 месец
Правилно,няма как да бъде сплашена! Той Путин толкова ги е сплашил,че едва ли някой друг ще го стори. Сага започва да събира инфо кои са тези 13% дето не са гласували за него,че да ги сплаши допълнително. Дано да не живеят на високи етажи! Тия крепостници заслужават всичката мизерия,която им се случва. Също пожелавам и на родните копейки да отидат малко в този рай Русия ,да усетят любовта на Путин към народа.. Но силно се съмнявам,тях само гнилия Запад ги влече,шизофреници от малки са
111
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите русофоби са с робска психика и са свикнали да се прехласват по господаря си САЩ. За мизерни центчета продават България.
110
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Нато 115. Кои вие сте по-богати бе вентилатор ?
109
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бедни 112. Бладчед, много си увреден в глъвътъ бе. Почна от русофили, после мина на руснаци, след туй на малки органи, после на икономика съвсем ти се е размазъл мозъка бе.
108
8
 
7
 
! Отговори
Нато преди 1 месец
Само едно знам, че каквото и да става трябва да се държим с богатите. Бяхме с Русия и видяхме до къде се докарахме. До просешка тояга и два пъти фалирала държава при правешкия Тошо. Това не трябва да се допуска. България в ЕС и НАТО, няма друго решение. Ние в момента сме доста по-богати от руснаците. Това е факт!
107
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия просперира, а България запада. Средната работна заплата в Русия още преди 18 години надмина българската и продължава да се отдалечава. Към момента в Русия средната заплата е с 40% по-висока от средната в България. При това в България средната заплата е изкуствено повдигната с необосновано висока минимална заплата, която трябваше да е не повече от 360 лева през 2024 година