Путин: Русия няма да бъде сплашена

Той благодари на руските граждани и войниците в Украйна
18 мар 2024 07:00, Нели Христова
245
Путин: Русия няма да бъде сплашена
Снимка: БГНЕС

На 18 март руският президент Владимир Путин благодари на руснаците за това, че са гласували и са го подкрепили на изборите, които се очакваше да спечели с разгромна преднина.

"Искам да благодаря на гражданите на Русия..., които дойдоха в избирателните секции и гласуваха", заяви Путин, след като екзитполовете и първите резултати показаха, че е на път да получи 88% отгласовете.

Тъй като офанзивата в Украйна навлезе в третата си година, той изрази "специални думи на благодарност към нашите войници... които изпълняват най-важната задача да защитават нашия народ".

Руският президент заяви, че страната му няма да бъде сплашена, въпреки оценките, че си е осигурил още шест години на власт след нечестен тридневен вот.

"Без значение кой и колко иска да ни сплаши, без значение кой и колко иска да потисне нас, нашата воля, нашето съзнание - никой никога в историята не е успявал в подобно нещо. Не се е получило сега и няма да се получи в бъдеще. Никога", каза Путин в обръщение по държавната руска телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бедни 112. Щом си рекъл...а на теб кво ти пречи ?
105
7
 
8
 
! Отговори
Бедни преди 1 месец
Нашите русофили са с робска психика и са свикнали да се прехласват по бедната и голташка диктаторска Просия. Отворете, който и да е сайт за сравнение на икономиките и сравнете Русия със Франция, Германия, Испания и ще видите колко плачевно е икономическото положение на Русия. Само не я сравнявайте със САЩ, защото разликата отива към 10 пъти. Плачевно състояние. И си тръгнал да се мериш със Запада. С кое, бе другарьо Дждже. С малкото пи..ш..леце ли? САЩ ще Ви премажат като 1989, бъди сигурен!
104
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Експерт 107. Твойта експертиза много фалшименто бря. Не ти са получава.
103
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 109. Явно нещата не са такива каквито си представяш че са.
102
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хибридната пропаганда против Путин и Русия продължава с пълна сила, но реално има обратен ефект в България.
101
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ,защо продължава толкова народ погреба ?????Според мен до сега трябваше да си е (там където му е мястото ).Това не е хубаво !Той съвест няма ли ? Близки който да го спират ?Да не дава Господ и продължава !!!!Толкова много грехове има....този човек няма ли страх от Господ ?????
100
9
 
6
 
! Отговори
Русия се защитава преди 1 месец
Друго не разбирам!Как е възможно умни хора и ръководители на запада да допуснат САЩ да ги скара с Русия!?И как една дреболия се превърна в световен проблем!?
99
10
 
15
 
! Отговори
Експерт преди 1 месец
Русофилите се главозамайват по диктатора, но истината е, че това е най-слабият президент и лидер, който Русия накога е имала. Положението в страната е повече от тъжно. Цените са колкото в нашите магазини, но заплатите са два пъти по-ниски от българските. Има страхотна корупция, а обикновения руснак е смачкан от службите ако реши да мисли алтернативно. Страната е с 15 хиляди долара БВП на човек, което е кажи-речи 10 пъти по-малко от САЩ. Хиляди загинали на фронта. Путин е пълен провал това е!
98
5
 
2
 
! Отговори
:))) преди 1 месец
До Русия е *** виц Ако смяташ,че в Русия хората са с твоя акъл определено грешиш!
97
6
 
5
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Лош Путин!Зеленски не го призна за президент и сега иска да остави Зеленски да е президент само на себе си!
96
6
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
До Анонимен (1): Ти това съчинение там гласуване ли го наричаш?
95
11
 
8
 
! Отговори
Джендемов преди 1 месец
Съвецкия съюз се гърчи 72 години докато фалира, пуйлото ще опука рашка за още максимума 1 година или общо 3 години. Най-оаканато диктаторче което помни световната история.
94
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вероятно някой знае какво става в главата на тоя човек. Силно се надявам да е така!
93
6
 
5
 
! Отговори
Гойда, друзя! преди 1 месец
Да живее белгородската народна республика!
92
7
 
7
 
! Отговори
БЕН ХУР преди 1 месец
Страхлив пигмей.
91
5
 
8
 
! Отговори
Eeeeee преди 1 месец
Путин, запада е виновен за всичко. Психолога, освен запада има ли други хора тук с нас в стаята.
90
6
 
10
 
! Отговори
Колективният преди 1 месец
Запад ще прави като вятъра!
89
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ревът щото ги е страх!!! Сега като дойде и Тръмп... Ако не го осъди демократичния режим в САЩ! Като беше просто обикновен милиардер беше кумир на всички т.нар. американоиди. Пример за осъществена американска мечта. Като взе да говори истината за корумпирани политици и схеми за държавни преврати по света извършени от САЩ стана престъпник. Ти да видиш как лесно си менят приоритетите.
88
17
 
15
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 1 месец
Единствената причина затова, че наш русофил да не харесва ЕС и НАТО е , че той не харесва собственият си живот и си търси виновен. Отличава се с глупавите си разсъждения за световни конспирации, най-често работи ниско платена работа, откъдето и идват битовите му проблеми, за които според него са виновни, Байдън, Макрон, Сорос , ЛГБ общността и т.н.
87
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След време Путин ще се изучава в учебниците като този който е постигнал най-много в новата история на Русия и е разширил границите й - ще бъде известен като Путин Велики.