Русия се похвали със заловените западни танкове в Украйна с изложба в Москва

Песков нарече изложбата "брилятна идея"
1 май 2024 19:37, Нели Христова
443

В руската столица днес беше открита изложба на западно военно оборудване, заловено от руските сили по време на боевете в Украйна, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Изложбата, организирана от руското министерство на отбраната, представя над 30 единици тежка техника, произведена в Западна Европа, включително боен танк M1 "Ейбрамс" и бронирана бойна машина "Брадли", произведени в САЩ, танк "Леопард 2" и бронирана пехотна машина "Мардер" от Германия, както и бронирана машина AMX-10RC, произведена във Франция.

Изложбата, която ще остане отворена в продължение на един месец в мемориалния комплекс от Втората световна война в западната част на Москва, показва също така огнестрелни оръжия, военни документи и други документи.

Руските власти разкритикуваха доставките на западни оръжия и военно оборудване за Украйна, като ги определиха като доказателство за прякото участие на НАТО в конфликта, припомня АП.

В същото време руският президент Владимир Путин многократно е заявявал, че западните военни доставки за Киев няма да променят хода на конфликта и да попречат на Русия да постигне целите си.

Изложението се провежда в момент, когато руските сили завземат все повече земи в Източна Украйна, възползвайки се от забавянето на американската военна помощ, за да отблъснат недостатъчно въоръжените сили на Киев.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков приветства изложбата в Москва като "брилянтна идея".

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова отбеляза, че чуждестранните дипломати, базирани в Москва, трябва да се възползват от възможността да посетят изложбата, за да видят как "Западът унищожава мира на планетата".

"Тази изложба ще бъде интересна за всички онези, които все още вярват в митичните "западни ценности" или не забелязват агресията, разгърната от НАТО срещу Русия и нашия народ", каза Захарова, информира АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кажи вееее, пубер, къде видя бай Тошо да пуска език на Брежнев? Бай Тошо да не бил джендерунгел като вас бе?
234
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 281 Кви страници ми пускаш ве. Има го клипа в тубата. Къде видя език от бай Тошо, пубер смешееен?
233
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 277 Къде видя да си пускат езици в клипа ве смееешник? Ти на колко си ве, дечко пуберски? Ти знаеш ли какво е да ти пусна език и какво е да те целуна само по устните, смееешник пуберски с жълто на устата????
232
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 273 И къде видя пуснат език в този клип ве, смооотаняк? Целуваха се само с устни.
231
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 276: казахти: целувка на Брежнев с Тодор Живков, който и клип да отвориш все тая. Аз няма да си причинявам болка на очите като търся кадри на двама *** как се мляскат. За това си има путлерофашисти, те да си го гледат.
230
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 273 Аре дай точното заглавие за този клип с езика. Само напиши заглавието както се подвизава в тубата, щото ако дадеш линк ще го изтрият. Ще ми дадеш заглавието когато ме няма, смеееешник.
229
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 272 пишеш в туба целувка на Брежнев с Тодор Живков и получаваш клип как се целуват с език и можеш да се отдадеш на лъскане на бастуна и мечти за хомолюбов или за каквото там си мечтаете путлерофашистите.
228
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак ви казвам ве, скаааапаняци краварски пуберски...искам да ми дадете клип където бай Тошо вкарва език, а не само се целува с устни с Брежнев. Изгледайте клипа веее....смееешници. Размениха си 4 целувки само с устни.
227
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 263: като си толкова запознат и гледал на забавен каданс Командо ще си признаеш ли и колко злобарки си наби докато гледаше бат ти Арни и си представяше, че зъл западен Командо те пленява и се възползва от беззащитният ти Източен хомозадник? За това ли си го гледал толкова много? Защото мускулести мъжаги те възбуждат и карат да се пипаш на места? Ау, че примерен путлерофашист си ти.
226
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заловени или изоставени?
225
9
 
9
 
! Отговори
Жалко за народа преди 1 месец
60 хиляди жертви от руска страна ( официално според Кремъл, истинската цифра е по-страшна) за два вагона скраб -голема победа големо хваленен...
224
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 263: ей този команди то е излезнал като цирей на зурлата, явно само него си гледал и си лъскал като си гледал бат Арни и си си мечтал да те награби както Брежнев награби бай Тошо и да се мляскате като тях. После върви докажи, че цоцализма и хомосексуализма не са едно и също.
223
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 259: ако е имало такава целувка не го одобрявам както не одобрявам и целувки между мъже. Но ти ще си признаеш ли?
222
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 260 И "Командо" ли е порно филм, смееешник?
221
9
 
7
 
! Отговори
Крайцера Масква преди 1 месец
Ще доплува ли на парада
220
3
 
6
 
! Отговори
Ще покажат ли преди 1 месец
100-200 тона руски трупове или кво
219
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 256: само да ти кажа, че порнофилмите в които главните актриси са рускини не са пример за западно кино. Явно си забил в някой порно сайт и си мислиш, че това е еталон за западно кино. Ама какво ли знам аз, явно гледам други филми за разлика от теб.
218
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 255 Жена ли ве, смееешник? Детето в "Командо" е на не повече от 12 години. Аре сега кажи че Шварценегер е педофил, защото целунал 12 годишна актриса по устните, смнооотаняк такъв!
217
3
 
5
 
! Отговори
Извратен Русудебил преди 1 месец
Искам да мляскам дъщеря си
216
1
 
6
 
! Отговори
BDSM преди 1 месец
Русия-Русуфил