Джанго без окови е N1 в момента
Джанго без окови е N1 в момента
Според сайтът IMDB, който масово се ползва за да се провери дали един филм става за гледане, е определил на 1 място Django Unchained.
Класацията е на база гласуване на потребителите на сайта Снимка: Люси | 16 фев 2013 21:41
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
4216
4
2
Напиши коментар Коментари
9
3
 
0
 
! Отговори
до 'of' преди 11 години
не харесваш Тарантино... моля те, критико, спорели какво харесваш и до къде се простират кино знанията ти?
8
1
 
5
 
! Отговори
of преди 11 години
След като гледах 2-3 филма на Тарантино стигнах до извода, че е с някакви отклонения клонящи към извратеност и начинът му да привлича внимание с простотии, насилие и извратени сцени се разминава с представата ми за кино изобщо! Не мисля да му гледам поредната помия!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фен съм на Тарантино, но филма е слаб.За напудрените тийнове или някой, който за пръв или втори път гледа Тарантино филма може да е гениален, но за мен е много слаб.Тарантино вече не ни изненадва с нищо.Оставя усещане, че вече си гледал този филм на Тарантино.Същия режисьорски и оператоски похвати, същите заигравки с жанровете, същите налудничави и смахнати диалози...Лично за мен...нищо ново...още повече гениално.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поръчков филм за Обама
5
0
 
2
 
! Отговори
hunt преди 11 години
Тарантино открай време снима един и същи филм, само сменя актьорите и заглавията. И то не всички актьори и заглавия :) Гледах филма, не съм възхитен. Единственият наистина свеж момент беше, когато *** се облече като персонаж от картина на Гейнсбъро.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпросното N1 индикира за най много преглеждания на страницата на филма от потребителите на сайта за последната седмица. Демек моментна популярност. Иначе според гласовете на хората филмът за момента е на 39-то място...за всички времена.
3
1
 
9
 
! Отговори
таня преди 11 години
Измислици и то глупави Защо за да е свободен един черен се проля толкова кръв на бели , черни..и какво взеха го от никъде и стана най добрия стрелец, да не говориме че германеца си остави всяка работа та дори даде живота си за ... е , хайде сега
2
1
 
9
 
! Отговори
зрител преди 11 години
Филма започна добре, продължи добре, но финалът му е безобразно слаб, лигав и тъпанарски.
1
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Филма е пълен ***. По-глупав е дори и от онзи Джон Картър!!! Тарантино съвсем се е сдухал. Крайно време е да смени дилъра си.