Да гласувам ли ..или да НЕ гласувам
Да гласувам ли ..или да НЕ гласувам
Снимката не е моя, намерих я в интернет.Но мисля, че повече хора трябва да я видят и да решат...искат ли да ползват правото си на глас или .... Снимка: Eli | 09 май 2013 13:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
15641
18
4
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагласувахте ли се, пак същите *** вкарахте в парламента, че и още 20-тина * ще вземат по 1 милион партийна субсидия. Честито ви гласуване, за мен е унизително да гласувам редом до тия индивиди от снимката, за другите трътлести индивиди, в чийто очи всички изглеждаме като точно този от снимката :). Избирате си една и съща тиква на 4 години, точно като при бай Тошо!!! *** сте!!!
4
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 години
ГЛАСУВАЙ !
3
1
 
4
 
! Отговори
питанката преди 11 години
В задачата се търси някой дето е усвет и заслужава да се гласува за него.Както сами се сещате (който може се сеща), че такъв на сцената НЯМА!Аз гласа си за крадци, измамници и меко казано престъпници НЕ ДАВАМ!С лафове от типа на: Ти като не гласуващ идват на властеди си кои, баба ми е гонила турците.С малко интелект човек се свЕтка, че гласувайки (независимо за кой) се самазалъгва, че е направил нещо хубаво. Да, а *** НЕ!Онезе пак са там, "лапат" яко, а гласуващите лапат, а ва 1 друго нещо!
2
11
 
3
 
! Отговори
-10 преди 11 години
На расизъм ли ми мирише тук? Смяташ, че този като е *** няма виждане по въпроса за кой да гласува и ще се продаде, а българите няма да се продадат?
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе глдели ли сте анимацията Лъки Люк?Тоя ми мяза на бандитите.Иначе си е вярно те избират.