Ромчета с балончета
Ромчета с балончета
Ето как децата от ромската махала в Пловдив си играят с раздадените на по-големите от тях кондоми.

Влизат в същината на проблема. Кондомът е за забавни моменти.

Да са живи и здрави. Снимка: HIter | 28 юли 2014 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
8548
14
6
Напиши коментар Коментари
24
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе, Сидни, от къде намери в Ав$$тралия БДС клавиатура? Гледам объркал си "л" с "в"... Или си я поръчал от "***"?
23
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТам около твойта пресечка между знаците няма ли някъде аптека, да влезеш да вземеш нещо. Може би психиатрите са скъпи там, но ще отделиш нещо от Големата заплата, ще запалиш Новата кола и ще отидеш на консултация....:Р И да оздравяваш, ей!!!
22
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе деца, деца, ама що така приличат на маймуни, не знам
21
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия дни ако ми остане време ще ви направя снимка на мойта пресечка където живея на Премиер стрийт северно Сидни на 4км от Операта има 2 знака един до друг - СТОП и "не спирай"Всеки пък като минавам от там с колата ги гледам хихимеду другото и да пратя ли снимки от Вивид Сидни - това е 2 седмици празник на светлини ефекти тук сградите са в светлинни проекции там 3D мапинг или как му викат на това ново изкуство и некъл цирк некав панаир е целия град, не само оператапоздрави от Сидни ав$$тралия
20
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номер 1 е менте-имитатор на $иднито. Къде е оригинала, да не са го затворили пак в лудницата?
19
0
 
51
 
! Отговори
Край преди 9 години
Аут Тези дето те управляват и крадат . крадат много от общото обаче тези в едно плевенско село бяха надигали един човек на 80 г. с два инсулта - неподвижен дядо на легло - го бяха надигали да му търсят пари под дюшека. А също и пребиват бабичка за пенсията не ами за десет лева. *** са друго нещо аут. За това племе няма нищо свято. Не напразно сменят религиита си по няколко пъто в живота.
18
4
 
31
 
! Отговори
Out преди 9 години
До ВалентинKaji mi Valentin Ami tezi deto te upravlqvat i kradat izvyrshvaiki po golemi prestypleniq te rom4eta li sa? Slqp si mai. Slqp. Tehnite presypleniq sravnqvat li se s 10 kilograma otkradnato jelqzo? Kolko godini sa te typkali? Kaji mi 4estno Boikovci i tam podobni te *** li sa? a? te sigurno ti osiguriha dyrjava v koqto ne ti kradat danycite....
17
1
 
32
 
! Отговори
Out преди 9 години
До НострадамусKaji mi 4estno! Ami tezi deto te upravlqvat i kradat izvyrshvaiki po golemi prestypleniq te rom4eta li sa? Slqp si mai. Slqp. Tehnite presypleniq sravnqvat li se s 10 kilograma otkradnato jelqzo? Kolko godini sa te typkali?Kolko godini sa te karali da se 4ustvash malyk?
16
1
 
32
 
! Отговори
Out преди 9 години
До крайAmi tezi deto te upravlqvat i kradat izvyrshvaiki po golemi prestypleniq te rom4eta li sa? Slqp si mai. Slqp. Tehnite presypleniq sravnqvat li se s 10 kilograma otkradnato jelqzo? Kolko godini sa te typkali?
15
0
 
56
 
! Отговори
край преди 9 години
За съжаление у мен това че са *** надделява над това че са деца. Но пък д-р Ломброзо само като им разгледа физиономиите може да ви каже кое от тях какви престъпления ще извърши.
14
2
 
54
 
! Отговори
Нострадамус преди 9 години
Срещали ли сте по улиците ромчета, голи до кръста с шоколадов тен и 20 бани по рождение? Ето това са бъдещите господари на синовете и дъщерите ви!
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че то и ние се радвахме на кондомите, докато ги раздаваха в училище- пълниш с вода от чешмата, отваряш произволна стая, в произволен час и хвърляш "мокра бомба", затваряш и бягаш.
12
0
 
69
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Очите ми се пълнят със сълзи като гледами малките *** колко са щастливи на наш гръб, а след година-две вече ще са се заплодили и те с още повече ***. Казват само вирусите и бактериите се удвоявали така *** не. А ние хората и елфите ще трябва да крием по горите.
11
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ! Бъдещето на БългариЯ НЕ е терминал 2.Бъдещето на БългариЯ е на снимката!А бъдещето на БългаринА е терминал 2.За кадърните, образованите и успяващите като мен Терминал 1 беше достатъченПосле направиха Терминал 2 за по-неуспяващите (лузарите).Терминал 3 сметай за кой ще еП.С. до 11. и яхта исках но, брокера каза че от мен или ще стане моряк или ще се удавя някъде, но по вероятно е второто ако не го взема на сериозно. Сега се записах на курсове, тегави са :(поздрави от сидни ав$$тралия
10
5
 
36
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
Бъдещето на България ,,,,, терминал2
9
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде кажи си ..Похвали се вижда се че не издържаш.Каква японска барака си си купил.На разпродажба че харчи малко нали?Аз може да си мечтая за кола втопра употреба ,но Господ ми е свидетел такава талига и без пари да ми я дават бих я купил само за да я продам на бързинка за да не ме сочат хората с крак ;)
8
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТи не си истинския Сидни, фалшификат!
7
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затваряй смартфона и марш в подводницата да жонглираш ***, че шефа идва австралиецо........
6
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 6а случайно да забеляза че клипчето ми е от преди години когато колата ми беше на 4-5 години преди да я сменя?Чакай я скоро при тебе да дойде "нова" нов внос 2ра употреба (ако не я карат още 3-*** преди теб) тамън за *** дето знае най много там дето не е стъпвал и разбира тва дето не е виждал хихиРодения да пълзи не може да лети.поздрави от Сидни Ав$$тралия
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Little orcs, burrarrum!!! .... ....