Дантевият ад в Шумен
Дантевият ад в Шумен
Хора живеят в колиби по дърветата в 21 век в демократична страна членка на Европейският съюз.
Честито ви !!! Снимка: varg vikernes | 13 дек 2014 14:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
8574
11
19
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Шуменец преди 9 години
Варг, къде се намира тая къщичка?
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В държава,като сащ където убиват деца,защото си играят с пистолети-играчка пари да ми дават няма да стъпя."- - - - - - За заплата от 8000 - 10000 лева на месец, не само че щв стъпиш, и а таша..те ще ми миеш
21
5
 
12
 
! Отговори
13 преди 9 години
Абе, хора, защо се занимавате? Не осъзнавате ли, че Ивелинчо(а.к.а. Наталия) е от хората, които приказват без да са наясно. Убеден съм, че не е чел Данте, но иначе заглавието е "Дантевият ад". Със сигурност няма представа от комунизма в България, (защото е бил на 5-6 години, когато режимът пада), но иначе коли и беси всички "капиталисти". Той не е виновен, гласовете така му казват.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер си е къщурката в хармония с природата.
19
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европейският съюз ли е виновен,че българинът не излезе на улиците да помете едната шепа хора,които откраднаха бъдещето на децата му,миналото на родителите му и негошото собствено настояще?????
18
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vargщо не се качи да ги интервюираш? Може да са атакистчета, дето искат да се правят на интересни.Може и да са деца, които си играят на Пипи дългото чорапче.Ама най-лесното е да се пише против ЕС, България, лошите капиталисти и да се хвали Путин, БРИКС, Сидеров.
17
3
 
5
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Лоша работа, тогава ще си стоим в Лудогорието и ще си строим колиби по дърветата, където няма да ни застрелят децата. Това ни връща в началото на разговора и само доказва, че сме много по-здраво общество от бленуваните западни страни. Ерго, всичко е наред и сега с усмивка ще си сипем по една ракия, че стана време и за вечеря. Хайде със здраве и лека нощ!
16
5
 
11
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Варг, несериозно е! Разстоянието от София до Чикаго (население от 250,000 българи) е равно на това до Хавана, Каракас, Пекин и Пхенян. Москва пък е на 3 дни път с влак (еххх романтика). Там обаче никой не иска да ходи и май причината не е разстоянието. Май липсата на тоалетна хартия в държава давеща се в петрол или липсата на коли произведени след 1959 г. на райски карибски остров са по-адекватни причини. Не знам за теб, ама не виждам нищо героично да висиш на опашка за всичко, а аз съм висял!
15
4
 
12
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Добре бе Варг, може да е клише, ама защо потока от емигриращи продължава да е към най-капиталистическите държави по света. Имам поне 100 приятели и роднини зад граница, и познай, нито един не емигрира в Русия, Куба, Северна Корея, Венецуела или Китай....все утопични стожери на комунистическия режим. Как пък всички сме толкова глупави, че все си търсим гнилия капитализъм и благата му и някак не ни се занимава с равенство и братство (без свобода, да не се объркаш). А за дълговете не се съмнявай!
14
7
 
7
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Варг, сега навлизаме вече в много повратна тема. Ако при комунизма всичко беше такъв рай, защо го съборихме всички единодушно в Източна Европа? Аз нямам никак добри спомени от онова време. Спомням си, че ме изключиха от комсомола за разказан виц за правешкия *** и почти ми съсипаха психиката в училище. А пък за 12-те млрд. долара външен заем и над 20 млрд. лева вътрешен, има ли смисъл да коментираме. Оказва се, че сме живеели в паралелна реалност назаем, а даже не беше и добре...
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Общината има ресурс да ги настани в общинско общежитие където не плащат нито ток,нито наем цяла зима.Ако ти отидеш да спиш там най-много да те намерят на сутринта замръзнал.Загрижил се Varg , за тях или себе си ,как да изкара по гаден начин ,некой лев.Да аз ако съм на тяхно място ,веднага бих отишъл на държавно издръжка ,но уви от бедняци пари не се изкарват.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плати ми билета ли? Нагляр, какво си се разпросил, нали си журналист :))?! Системата ви е виновна на мързеливите некадърници...
11
3
 
10
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Варг, никъде няма перфектен свят и винаги ще има хора, които ще предпочитат да живеят по дървета, в шахти и под мостове, това е техния избор. Ти и аз защо не живеем така, а сме на топло в панелките, защото така сме избрали. Единствено май в сектантските лагер живеят всички добре, ама те пък се хранят само с ябълки и се зареждат от слънцето, така че не съм сигурен дали е добър пример :-) Хайде наздраве и не приемай нещата толкова навътре, ще се съсипеш от мъка!
10
3
 
13
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Варг, по целия свят, включително в центъра на Москва, Париж, Лондон, Ню Йорк или Берлин е пълно с несретници, които живеят на улицата. Няма как всички да живеем в панелки и да имаме ТЕЦ, никъде няма пълна нирвана. Не се впечатлявайте толкова, очевидно хората са си направили подслон и си живеят добре, това е техен избор.
9
6
 
9
 
! Отговори
Лудогорец преди 9 години
Първо това не са хора. Щом живеят по дърветата са по-скоро маймуни. И второ, с какво са толкова интересни. Ние с брат ми като бяхме на по 12 години си бяхме направили къщичка на дървото, където си изкарвахме си супер далеч от мама и татко. Не ги жалете толкова!
8
5
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 9 години
Вие сте лицемер и за да не си въобразяваш златотърсачо нещо повече , ще ти кажа ,живея с 400 лв на месец и все пак имам нещо стойностно зад гърба ми.
7
4
 
13
 
! Отговори
ПРЕСЕН ЛОКУМ преди 9 години
АВЕ КАКВИ КОЛЕГИ ЖУРНАЛИСТИ ВЕ КАТО ТЕ ЗНАМ С КАКВА МАЗНА КОСА СИ И КОЛКО СИ ГРОЗЕН....
6
2
 
6
 
! Отговори
До7 преди 9 години
Много си се загрижил за тях след като имат такъв избор!И каква е причината да излезат уж в Рая?
5
6
 
14
 
! Отговори
читател преди 9 години
По-добре в колиба на дървото, отколкото в лагер.... къде бяха тези грижовни журналисти, когато стреляха по нас, само да доближиш границата?А клошари има навсякъде, и не са продукт на системата.
4
4
 
15
 
! Отговори
катерица преди 9 години
И какъв Ад те гони,хората може да са бедни ,но щастливи и да не преминават ,като някои 9 кръга на Ада.