Как се варди "взривено" Раднево?
Как се варди
Снимка: Сапунко Спунеров Социологов | 06 май 2016 07:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
7131
21
2
Напиши коментар Коментари
5
0
 
21
 
! Отговори
САШО преди 8 години
проблемите на България ще се свършат като се позволи на народа да носи лично бойно оръжие .Всички ще са мили и културни.Никой, няма да краде, от черничките до розовите депутати !
4
4
 
23
 
! Отговори
Men преди 8 години
Като им дават заповеди, които не искат да изпълнят защо не направят протест както за 20те заплати? Или пък примерно могат случайно да се разболеят всички? А?
3
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изплашен пенсионер звъни на 112:- Ало, тук едни siгани разбиха врата и влязаха в къщи...- Сега няма свободна кола и никой не можем да пратим ...Дядото затваря и звъни след 30 секунди:- Вече няма нужда да идвате. Аз ги застрелях.След по-малко от 5 минути патрулката е пред къщата на дядото._____Родната полиция ги пази! С нащите пари.
2
0
 
47
 
! Отговори
opps преди 8 години
До Анонимен 1А защо не излязат с декларация и да кажат КОЙ им нарежда да не си вършат работата?? Те не разбират ли че скоро няма да има пари за 20 заплати точно заради даването на помощи на тези... Всички по-кадърни дето знам заебаха нормални работи и сега си действат без данъци и осигуровки - хем изкарват повече хем не дават за хрантутняци...
1
9
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицаите изпълняват заповеди, те не са виновни... Не си мислете, че не им се иска да попилеят кафевите. Но не им се позволява отгоре, това е проблемът!