Разписание на автобус в София - на над 2.10 височина ...
Разписание на автобус в София - на над 2.10 височина ...
Висок съм 1.95 и ще видите, че табелата е високо над мен. Недовиждам, така че не разбрах дори кой номер автобус минава, камо ли за разписанието. Сега си представете, че съм дете или някоя бабка - тази табела е неизползваема. Писах на СКГТ да си оправят гафа и какво ми отговарят, че знака е точно по закон. Аз им казах, че са идиоти, но това не променя нищо .. Снимка: Невен | 13 май 2013 09:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
23
15347
31
3
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Има ли причина всички коментари от темата да са изтрити?
21
0
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
В същото време, в момента се води дело срещу общината, че гражданин си ударил главата в ниско разположена табела на градския транспорт!Има ли угодия или сме идеоти!
20
0
 
3
 
! Отговори
Невен преди 11 години
До 20. Аз от самото начало казвам, че проблема не е в закон, а в хората поставили или наредили поставянето на разписанието. В 99.99% разписанията (в София), Бургас(100%) се слагат на табла (не на колове за пътни знаци) (пусни в google и разгледай спирките ...). Неслучайно съм сложил снимка и с истински знак - видно е, че знак обозначаващ спирка, очевидно може да не е според закона и да си ударя главата, но пък разписанието трябва да е видимо от птичките и пчиличките, за да не се удари някой.
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За себе си сте прави, но като цяло не сте. Табелата е на такава височина, за да не си удрят хората главите в нея, да пострадват и след това да съдят СКГТ.
18
0
 
0
 
! Отговори
s преди 11 години
w
17
1
 
3
 
! Отговори
Случаен преди 11 години
По тъпо от българското племе няма! Невене, един съвет - омитай се оттук/България/Не си губи времето с тези ***!Не обръщай внимание на софийските ***, толкова са нещастни горките!
16
0
 
7
 
! Отговори
Невен преди 11 години
Беше 40 градуса, почивен ден имам акъл поне за 2 стотинки да не се облека като на годен *** брат му, за да изглеждам като голямата работа до неизползваемото разписание. Идеята на статията е, че нещата трябва да се случват правилно, а не просто да се случват. Не го обръщайте на лични нападки кой - какъв е, това не е важно. Съжалявам само, че има толкова хейтъри по форумите, кандидатсвайте в "Център за градска мобилност", вече сте минали първи кръг!
15
1
 
0
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Аз пари от наеми не взимам! Това ми звучи като едно време селския лаф "ако не сме ние, какво ще ядете вие гражданите".***, радвай се, че има кой да ти даде квартира под наем, иначе още щеше да спиш по пейките!Нищо против селяните! И те имат право да правят каквото искат и където си поискат! Ама такива дървени философи да ми шляпат с джапанките и черните пети и да ми обясняват, колко ми е добре заради тях - НЕ, МЕРСИ!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
софия е също голямо село
13
1
 
5
 
! Отговори
Невен преди 11 години
Нека сложим край на дискусията, истината е някъде там, но все пак нормалния човек прави нещата хубави и приложими, пък дори и заради единия нарцисизъм.Що се отнася до закона, той е добър, но ... Представете си, че у Вас викате майстор, за да Ви постави тоалетна чиния. Знаете почти закон е мивката да е на 1.20м. Идва майстора, вижда арматурки (там сте искали да има мивка) да стърчат от стената и там поставя тоалетната (на 1.20). Казваш му ти луд ли си, а той баш по закон то на това място ...
12
21
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Селски бек по джапанки се оплаква от разписанието на автобуса в София... :/ Ми, ходи си на село като не те кефи на каква височина е поставена табелата. Никой не те е канил тук. Аман от *** със самочувствие!
11
2
 
6
 
! Отговори
EVA преди 11 години
Милия "гражданин" мога да успокоя, че селянин може да види само като застане пред огледалото у тях, а що се отнася до абсурда и опитите той да бъде оправдан и замазан , това е и причината да сме толкова " напред " с материала.
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тясно било от нас ама нали ние ви даваме една част от месечният ви недеклариран доход под формата на наем за квартирата която сме наели от вас!!! Ако ни няма нас "селяните" какво ще правите на една заплатка само а???
9
2
 
19
 
! Отговори
до7 преди 11 години
Като видиш някой с джапанки му го кажи в лицето,тук си един анонимен плъх.
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажи на кой си писал, че дажи и отговор си получил. Искам мейла и аз да им пиша.
7
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я го оставете момчето на мира! Селянин си ти Но.7 жалък комплексар такъв, май не си излизал извън великата София да видиш, че в половината световни столици хората си ходят с джапанки, чехли и каквото още се сетиш! Браво, Невен, добре си споделил!
6
48
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде с джапанките и на село, тук и без това стана тясно от Вас
5
11
 
21
 
! Отговори
Б преди 11 години
Табелата е толкова високо, за да не им пишеш после, че както недовиждаш си си разбил носа в табелата.
4
32
 
7
 
! Отговори
Жалко преди 11 години
..., отиди някъде да работиш, а не да се снимаш до табелите на градския транспорт.Жалко за тези 1.95 .................
3
5
 
28
 
! Отговори
Невен преди 11 години
Ристу, ти между знак по закона за движение по пътищата и указателна табела - тип разписание на автобус правиш ли разлика? Значи картинка автобус може да е на 1.80, но разписанието трябва да е на 2.25?