Дъждът не си отива, идват порои с гръмотевици

На места ще паднат и градушки, градусите до 29°С
13
Дъждът не си отива, идват порои с гръмотевици
Снимка: Булфото, архив

В четвъртък преди обяд, в повечето места, ще настъпи временно спиране на валежите и разкъсване на облачността до слънчево.

След обяд и до полунощ отново на много места в страната ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. В отделни райони валежите ще са интензивни, възможни са градушки.

Ще духа до умерен, в Североизточна България и временно силен северозападен вятър.

Максималните температури ще са между 24° и 29°, прогнозират синоптиците от НИМХ – БАН.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна и на много места, главно в следобедните часове ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

Ще духа до умерен, по северното крайбрежие и временно силен северозападен вятър. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е по-често значителна.

На много места, главно в следобедните часове ще има валежи и гръмотевична дейност. Ще духа до умерен северен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 12°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смяна на полюсите наближава...ще е бързо...няма да боли..
9
8
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
САЩ СЕ Е.БАВА С РУСИЯ ...И ПОЛУЧАВА БУРИ ; СЕНАТОР ОТ КАЛИФОРНИЯ . И ПОЛУЧАВАТ ОГЪН ; ВИЕТНАМ ЩЕ СТАВА КАПИТАЛОС ...ВОДА .ВОДА; ГЪРЦИЯ СЕ "ДРЪВЧИ" .И ..."Е.БА СИ МАМ.АТА" -... А САМО АНГЛИЯ ЗАЗЛУЖАВА КАТАКЛИЗЪМ... И ЩЕ ИМА ...ЩЕ ИМААА !!! ТА ТАКА ВИЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ-МИСЛЕТЕ СИ ЗА РУСИЯ ,КАТО ...ЗА" ТАКОВА "СИ НЕЩО !
8
7
 
7
 
! Отговори
Ozzy преди 5 години
Другари, има заговор на рептилите, Сорос и Костов да пръскат с кемитрейлс, само че не над Казанлък, а над Бузлуджа заради партийната сбирка. Целият този гнусен заговор е разкрит с братската помощ на руските другари. Венсеремос, ще победим :)
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен6-СБЪРКАНИЯ СИ ТИ,АКО НЕ БЕШЕ ТАКА И ВМЕСТО ДА СЕ ДРУСАШ С ГАНДЖА И ДА ПРАКТИКУВАШ НЕТРАДИЦИОНЕН СЕКС БЕШЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЛ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ДОРИ ОТ ТРИБУНАТА НА ООН ПРИЗНАХА ,ЧЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ КОИТО ПРЪСКАТ В АТМОСФЕРАТА ХИМИКАЛИ И ТОВА СЕ ПРАВЕЛО СРЕЩУ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ.
6
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3 Поредната сбъркана, която се мисли за зеленчук, подложен на пръскане.... Овча-душо, самолетите са си минавали и над облаците, ама не си ги виждала. Никой не е умрял да ти променя климата над Казанлък. Това, че на едно място са се разкъсали облаците, не значи, че циклона просто ще изчезне... То бива простот-и-я, ама чак толкова?!Прав е, даже е намалил, не 80% са ***, 99% са - прости, елементарни и поддатливи на манимулации,без следа от разумно и рационално мислене-каквото им кажат,това е
5
4
 
20
 
! Отговори
Ozzy преди 5 години
Кофти време и дъждовно лято :( Естествено, за клавиатурните мишоци, дето си стоят в къщи е прекрасно. Когато не можеш да отидеш на почивка е много важно и на другите да им е гадно. Имам чувството, че всеки слънчев лъч пробожда злобните ви дребни душички .
4
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чуя ,че някой отишъл на морето и се завряли в една стая 4-човека и цяла седмица ги валял дъжд се сбърквам от кеф......
3
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера над Казанлък за малко се разсеяха облаците и се показа слънцето,тогава веднага се появиха онези познати самолети които пръскат отгоре с нещо си и оставят трайните следи и след като започнаха да пръскат и нямаше и час отново се появиха облаци и слънцето се скри.Не съм привърженичка на конспиративни теории,но това за самолетите със следите които ни манипулират климата го виждам с очите си и вярвам ,че има нещо
2
13
 
19
 
! Отговори
По-по-най преди 5 години
Екстра! Така да държи, че о тия жеги ного бира пием и ич ми не е на сметка! :))))
1
21
 
19
 
! Отговори
УРАААААААААААААААААА преди 5 години
УРААААААААААААААААААААААААААА ,НЕКА ДА ВАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ, САМО ДА ВАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ УРААААААААААААААААААА, ОБИЧАМ ДЪЖДААААААААААА