Срещу Бончев е упражнено целенасочено насилие

Сега съпругата му е в ръцете на похитителите
12 юли 2008 12:08,
84
Срещу Бончев е упражнено целенасочено насилие
Снимка: БГНЕС

Направени са всички изследвания на президента на футболен клуб "Литекс" Ангел Бончев, каза директорът на ВМА бригаден генерал Стоян Тонев.

По неговите думи има следи от "целенасочено насилие", упражнено върху Бончев. Здравният му статус е без отклонения, но Бончев е психически неадекватен.

На въпрос дали това не се дължи евентуално на вероятност да е бил дрогиран, генералът отговори, че не би искал да коментира. Бончев не е в състояние да говори, няма представа за време и място, допълни ген. Тонев.

Dnes.bg припомня, че президентът на ФК “Литекс” Ангел Бончев, който бе в неизвестност близо два месеца, вече е на свобода, но съпругата му Камелия бе отвлечена.

След полунощ на 10 юли патрул на полицията е намерила в района на столичния квартал “Княжево” мъж в безпомощно състояние. Той е бил неконтактен и без каквито и да било документи за самоличност. Установено е, че това е Ангел Бончев, президент на ФК “Литекс”, в неизвестност от 22 май 2008 г. Това е краткото съобщение на МВР по повод освобождаването на отвлечения президент на футболния отбор.

Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 01:00 часа през нощта в столичния квартал "Дървеница" на 21 срещу 22 май. Президентът на "оранжевите" се прибирал със семейството си и останал да паркира колата пред блока. Неговите близки забелязали, че телефонът му не отговаря и се обадили в полицията, като впоследствие се разбра, че Бончев е изчезнал.

Съпругата на похитения Ангел Бончев Камелия е била отвлечена при предаването на парите за освобождаването му, съобщи министърът на вътрешните работи Михаил Миков . Според неофициална информация на БНТ, съпругата на Бончев е занесла на похитителите откуп от 390 000 лв. - част от исканите 3 млн. лева, но при предаването на парите на свой ред е била отвлечена и за нейното предаване са поискани 2 млн. лв.

Министърът потвърди, че състоянието на намерения в безпомощно състояние Ангел Бончев е тежко. Това е разбираемо, каза Миков, като не пожела да съобщи или да коментира детайлите. "Толкова време, прекарано в едни условия, които не бих искал да коментирам, водят до сериозни увреждания", заяви той.

Министърът не скри, че не знае, кои са хората, които отвлякоха на 22 май Ангел Бончев и кои са тези, които са похитили съпругата му при предаването на парите за откупа, но каза, че службите работят активно по този тежък и сложен случай. Михаил Миков каза още, че такъв тип деяния се разкриват изключително трудно.

Междувременно ръководителят на дежурния лекарски екип във ВМА, където снощи бе настанен Ангел Бончев, д-р Румен Михов съобщи, че състоянието на отвлечения президент на футболен клуб "Литекс" е тежко. След приемането му във ВМА клиниките и подстъпите към болничното заведение бяха поставени под засилена охрана от военна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
zahari преди 15 години
тия крадци това и заслужават,да са мислили преди да крадат.още много има за отвличане и трепане ...но и техния ред ще дойде.къде е тоя народ бе.ставайте бе
22
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
NOMER 3,SLED TEBE NE MOGA DA KAJA NISTO.AZ NE GI SAJALIAVAM.NE ZASLOJAVAT.
21
0
 
0
 
! Отговори
ringostar преди 15 години
Що ли не отвлекат някой министър или депутат...или това,дето се правеше на цар доскоро
20
0
 
0
 
! Отговори
IP преди 15 години
Човече, взимай си редовно хапчетата! Никой не е кацнал на твоя и няма нужда да се изживяваш като пророк! Разбирам, че си недооценен и с комплекси, ама недей все пак да се мислиш за най-обективния тук! Ако намериш поле за изява в реалния живот - ще ти е много по-добре, тук с тази мания за "величие" няма да спечелиш много... Ти сам не осъзнаваш, че всъщност си по-зле от всички тук, които ти наричаш овце и т.н. и ще ти кажа защо - защото ти си драскач като всички, налагаш си твоето изкривено мнение, не признаваш други мнения, всъщност и ти само си пишеш тук... Има и още поводи, за да мисля така! Ти си като всички нас - страхлив плъх, който криейки се зад анонимноста на нета му се ще да наругае ситуацията в БГ и само дава съвети! Нещастен си човече... и вече си смешен! Особено със завършека ти на мненията!СМАХНАТА РАБОТА - СМАХНАТ МАХНО :)))
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да бе и аз се учудих снощи как министъра заяви жизнерадостно по телевизията, че сега жена му е отвлечена. Той не знаеше ли, че така си плюе на собствения сурат и службите?И като така и така е зачестило това явление с отвличанията, ще не взем да изпрати група от кадърни и амбициозни момчета на специализация във ФБР, или в английски или други добри служби - именно във връзка с работа с отвличания. Защото ние не сме открили топлата вода - на други места отдавна се борят и с тази престъпност...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цялата тая история показва за пореден път безсилието на държавата, пълното безхаберие и слабата ни полиция...Ми те утре ще кажат сина му да донесе откупа за жената и нея да пуснат него да хванат и така до кога? просто нямам думи...Не знам нашите "тайни служби" май си служат още с лупа и черпят информация от интернет !!! Както каза номер 6 живеем в местния вариант на "Сървайвър"- България където последния оцелял не взима 100 бона, а печели физическо оцеляване....
17
0
 
0
 
! Отговори
Осил преди 15 години
Голям срам и за новия/предпоследен/ министър на МВР.Както правилно отбелязват някой форумци,този световен феномен бизнес с отвличане,рано или късно щеше да пристигне и тук в измислената доматена Република.Сега ,когато това е факт,чуваме заключения от рода много е трудно залавянето на похитители от всякакъв род.Питам аз,къде бяхте през цялото време ,когато ядохте от нашите данъци и защо не изградихте ефективно действащи звена за борба с това явление.Оставка,незабавна оставка ,не само на предпоследния министър,а на цялото прогнило и негодно Правителство.Избори!Веднага!
16
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
ХАХАХХИХИХИХИХ МАЛЕЕЕ НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО НЕЩА АЗ ГИ ПИША ТУК ОТ ВЕЧЕ 10 ДЕНА АИ ПОВЕЧЕА ВИЕ ?? МЕ ПСУВАТЕ ? СЕГА КАКВО ИЗЛИЗА ЧЕ КАЦНАХТЕ НА МОЯ?АМА МАЙ КАТО ВИ СЕ КАЖИ НЕВИ СТИСКА ДАСИ ПРЕЗНАЕТЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ СЕГА САМИ ОЛИГОФРЕНЯСАЛИ СТЕ ИЛИ СЛЪНЧАСАЛИИ АКО НА НЯКОЙ НЕМУ Е ЯСНО ЧЕ ТОВА СИ Е РАЗИГРАН ЦИРК? ПАК ВА ПРАТИХА В 3-ТА ГЛУХА АМИ КАКТО КАЗВАМ СМАХНАТА РАБОТА
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
men me samnqva che ima aferi kato v edin film "Man on fire neshto podobno se sluchva v bg s otvlichaniqta
14
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 15 години
Абе кратуни кухи не ви ли минава през ума , че утре някой бабаит може да отвлече детето ви за 5000 лева например ? Толкова ли ниско паднахте ... Заслужавате напълно тинята в която живеете . Забравихте ли че навремето бандитите крадяха Мерцедеси за стотици хиляди , а селските тарикатчета крадяха Голфове за по 1000 лева откуп . Същото ще стане и сега , куцо и сакато ще започне да отвлича защото вижда че няма възмездие. Хора без душа като Вас където и да са по света са същите неудачници и пак са на дъното на обществото . Хайде сипете си по една ракия за обяд , понапсувайте жената и си почешете доволно бирения корем .
13
0
 
0
 
! Отговори
OLDTRAFFORD преди 15 години
golqma sapunka ei
12
0
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
точно така - съвсем целенасочено е. няма ЧАК ТАКАВА некадърност. целият "хаос" в Бг през последните 19 години е постановка - то кучета и маймуни да вземеш, и те за няколко години ше се научат кое как се прави.... И политици, и служби си вършат работата перфектно. Само че не тая работа, за която взимат заплати от нашите данъци. Вършат друга работа - умишлено спъват и разсипват държавата. И се справят много добре. Съжалявам за отклонението от темата.
11
0
 
0
 
! Отговори
злорадствам с кеф преди 15 години
злорадствам с кеф ,точно това заслужават самозабравилите се богаташии БИЗНЕСМЕНИ!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В ЦЯЛ СВЯТ ВРЪЩАТ ЗАЛОЖНИЦИТЕ НЕВРЕДИМИ СЛЕД ОТКУПА.БАЙ *** ВРЪЩА ТРУПОВЕ НА РОДНИНИТЕ.КЪДЕ В СВЕТА ОТВЛИЧАТ РОДНИНИТЕ СЛЕД ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЗАЛОЖНИКА.БЪЛГАРИНА ИМА НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ КАТО НА АФРИКАНСКА *** А НЕ НА ЦИВИЛИЗОВАН ЕВРОПЕЕЦ
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Niama zakoni v tazi skapana dargava i zatova sme na tozi hal!Trebva ekzekucii da se vavedat,kato v Kitai i vsichko shte si doide na mesto!Ama da se pochne ot politicite,koito kradat nai-mnogo i prokarvat izgodno za sebe si zakoni.Zapomnete,che rano ili kasno shte ni izritat ot EU!
8
0
 
0
 
! Отговори
наистина се опитват преди 15 години
Ангел Бончев е дясната ръка на Гриша Ганчев, а Гриша Ганчев е важна клечка. Това са големи играчи, които няма да оставят нещата безнаказано, просто си имат работа с професионалисти...
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си, така ще бъде докато всички не разберем, че нищо няма да се промени докато не почнем да си търсим правата. Всеки ден, за всяко нещо, иначе не става. Политиците ще почнат да работят за народа само ако бъдат притискани. Иначе единствено ще крадат, лапат и ***.
6
0
 
0
 
! Отговори
мм преди 15 години
" но каза, че службите работят активно по този тежък и сложен случай. "...ВЕрно ли бе? И как работят по-точно- дистанционно и пожелателно? По мои наблюдения работата им се състои в даване на пресконференции и медийни изяви. КОЙ член на обществото извън политическите мафиотски формирования беше защитен през последните 19 години? Не съзнавате ли колко сте жалки и безпомощни с тези безгръбначни структури, дето сте ги създали? Вероятно е целенасочено? И докато ни се обяснявате за поредния случай на убит , или подложен на насилие, когото сте проспали, ние живеем в местния вариант на "Сървайвър"- България, този в който последния оцелял не взима 1000000, а печели физическо оцеляване. Продайте сериите на САЩ, да видят какво е всъщност "Сървайвър"- истинско риалити , спретнато от некомпетентни и корумпирани тунеядци.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами не знаят. Всичко знаят. Големия бизнес в България се парви от престъпници, които и хал хабер си нямат понятие от бизнес. Тук таменякой направи произвидство и *** държава му създава всякакви спънки. После имало инфлация. Ами ще има с тези умни глави, които ни управляват. Всичко способно бяга от тук!И по-вече не искам да чета за мутри и не зн ам си какви бизнесмени. Защото ми писна от *** със самочуствие и без грам мозък в главата, а за духовността - бог да им прости! Народът изнемогва, а тези *** - се забавляват със законно откраднатите наши пари!Ей, това е държавата ни!
4
0
 
0
 
! Отговори
ядосан преди 15 години
Tия, дето са отвлекли жена му, са наистина нагли и хладнокръвни ***....Не се сещам в момента за друг тайъв случай - да отлечеш човек, който предава парите. Думи нямам просто. А това, че минал патрул и намерил Бончев да го разправят на баба ми на хурката. Как така минаха, намериха го, и той надрусан и неадекватен им разказал колко пари била донесла жена му.....