Фандъкова разпореди: Вън кучетата от училищния двор

Кметът на София нареди ежедневни проверки за четириноги край учениците
14 дек 2009 13:23, Красимир Ангелов
113
Фандъкова разпореди: Вън кучетата от училищния двор
Снимка: БГНЕС

Кметицата на София Йорданка Фандъкова разпореди ежедневни проверки на училищните дворове в столицата за наличието на безпризорни кучета, обявиха от столичната община.

Обиколките ще се извършват от служителите на Столичния инспекторат съвместно с полицията.

Проверките ще обхванат и собствениците на домашни животни, които избират като място за разходката им училищните дворове.

На нарушителите ще бъдат съставени актове.

Целта е да се защитят децата от евентуални нападения на уличните четириноги.

Миналата седмица служители на Столичния инспекторат, съвместно с полицията, направиха проверка в няколко училищни двора в столичния район "Люлин".

Само за няколко часа там бяха уловени и извозени към общинските приюти за безпризорни животни осем кучета с агресивно поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
2
 
! Отговори
Ми преди 14 години
Браво, много добре. Училищния двор не е за развъждане на кучета или за кучешки ***. Само че се надявам да продължат с прибирането и на другите кучета и със глобите за стопаните, които не си почистват след животните. в бг е ясно - човека трябва сериозно да е ударен по джоба, за да започне да се държи нормално.
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ох Фандъкова Фандъкова изобщо не си в час що не идеш да преподаваш на децата от трети клас в някое село
70
1
 
2
 
! Отговори
внука на баба Хакерк преди 14 години
И даскалите - кучета ли навън? Урааа, ще имаме много свободни часове!
69
1
 
2
 
! Отговори
еий преди 14 години
ти какво искаш да реши всички проблеми на земята ли ? Всеки да върши своята работа.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кучетата налитали на наркопласьорите та затова е този шум ...
67
1
 
2
 
! Отговори
ааа преди 14 години
"На нарушителите ще бъдат съставени актове.", а на Шаро акта кой ще заплати и ще му забрани да влиза в двора?
66
1
 
2
 
! Отговори
indianecaxx преди 14 години
помня като малък гледах как изкарват селските кучета,навързани със сезал на баира в с.Равадиново... тогава на авджиите им даваха по 5лв. на чифт уши.Може би и сега трябва да стане същото.Само не занм какво трябва да се прави с недобросъвестните стопани,дето си гледат убиици в дворовете...можеби пак по 5лв. ама за чифт м....де?
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Шаро, ако четеш това, моля те, стига вече си ходил в това училище, университет те чака.ПП. Шаро, драсни един имейл, че децата се съдраха да реват.
64
1
 
2
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Има и по-лесен метод. Да се обучат определен брой бездомни котки, зачислени на храна в ученически столове, след подгонването им от бездомните кучета, да тичат само в посока, далеч от училищата. Резултата ще е ефективен и природосъобразен. И няма да има недоволни. Така, след половин киллометтър тичане, песовете няма да имат сили да се върнат, поне до другият ден. А и котките са на далавера - безплатен порцион.
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Работа на парче... Мислене на парче...
62
1
 
2
 
! Отговори
2+2 преди 14 години
в интерес на обективността - за фандъкова гласуваха около 16%, а не 12, както долу пишат. При това в избори без интрига и 3-ти за годината. Най-много досега е получавал Софиянски - 22%, което едва ли е много повече от 16%.
61
1
 
2
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Абе днеска в софия обраха 2 магазина и един стреля по куките с КАЛАШНИКОВ ... а тая другарка се е хванала да пише прокламации към кучетата ...
60
1
 
2
 
! Отговори
в.колев преди 14 години
стига с тия кучета бе , а наркопласъорите , наркоманите , крадците , изнасилвачите, убийците , маняците , мутрите, *** - защо не ги разглеждате като потенциални опасности А ??
59
1
 
2
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 14 години
Трябва да опазят кучетата от учениците,че те са подивели повече.Не учениците избраха Фандъкова за кмет,а хора с по-сериозни проблеми.Трябва да реши проблема с мръсотията и дупките по улиците в София,не с 200 помияра.
58
1
 
2
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Аз не гледам кучета, аз си отглеждам *** в мазето ... разхождам ги само по тъмно, само в парка и само на каишка! Много са умни, за 7 години, единият вече разбира командата "седни" ... а очичките им са като човешки. От скоро, другарката Фандъкова им осигури и безплатен транспорт. Така че, мили софиянци - отглеждайте си *** а не кучета!
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако искаха да ги приберат в приюти, досега да се бяха свършили. И там е проблема: като се свършат-какво ще правят тези в приютите? Кой ще им плаща? Затова не ги довършват: да има проблем! Въпросът, който трябва да реши Фандъкова е: КОЙ Е ПО-ВАЖЕН: ХОРАТА ИЛИ КУЧЕТАТА! И тя го решава така- кучетата се разхождат по улиците, а вие-хората...стойте си вкъщи!
56
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Не мога да разбера тъпите кучкари дето гледат кучета в града, особенно в апартаментите. А бе това си е чиста простотия, хем мъчите животното, хем себе си. Като искате кучета - купете си къща на село и си гледайте колкото искате. Виждал съм човек опериран от кучешка тения - стахотия, и то да беше само това.
55
1
 
2
 
! Отговори
стоянов преди 14 години
д-р Иванов, напълно ви подкрепям и смятам , че когато се афишира безсилие спрямо огромни проблеми то се проявява в измиване на ръце с нелепи акции и решения. От години с интерес наблюдавам управленските похвати в Б-я и отчитам че при невъзможност за справяне с проблем от независимо какво естество , виновни са винаги кучетата ??
54
1
 
2
 
! Отговори
Castor преди 14 години
Забравих да спомена: Да се краде като за последно!
53
1
 
2
 
! Отговори
гео милев преди 14 години
тук е пълно с КУЧЕТА само около блока ми има около 20 наи-малко! всеки път ме следват до магазина и още повече ме е страх като се връщам с някаква храна в торбичка. нека се махнат от училищата хубаво е за децата ни но нека се махнат и от блоковете защото тия деца не живеят в училищата там са няколко часа ТЕ ЖИВЕЯТ ТУК В БЛОКОВЕТЕ НИ ( КУЧЕШКИ РАЗВЪДНИЦИ)