2000 рокери откриха мотосезона в София

С шествието стартира кампанията "Малки и големи заедно на пътя"
Обновена: 26 мар 2011 16:49 | 26 мар 2011 16:31,
103

Повече от 2000 рокери отбелязаха в София началото на мотосезона. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: мотосезонрокери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
4
 
! Отговори
РОКЯР преди 13 години
ПОТНИ ДЕБЕЛИ МЕТЪЛКИ + СТАРИ МИРИЗЛИВИ ЕРГЕНИ = МОТО СЪБОР
95
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на тази бедна държава и отиват рокерски съборчета колкото чисто нова С-класа паркирана до панелките в Банишора
94
0
 
8
 
! Отговори
От 79 до 95 преди 13 години
*** ***, на 32 съм, женен от 6г и с дете, очевидно работещ повече от теб и постигнал нещо в живота. Как мразя задекранни отворковци, ама имс това трябва да се съобразява човек. Като толкова мразиш мотористите, защо не дойде да ни го кажеш или се криеше под бюротомсъс стария компютър, подарък от дядо за рождения ден?Аман от гейчета !
93
3
 
3
 
! Отговори
Anarchy77 преди 13 години
А на тази изрусената на 3-та снимка ... добре че оправи проблема с детските градини, с мърсотията, с дрискащите навсякъде бездомни и домашни ***, с шума от всякакви двуколесни и четириколесни трошляци, с *** каруци из София ... и какво ли още не!!! Навремето и Станишев на моторист се правеше ... за това явление си има и народна мъдрост: "Цялата позиция в *** а тя в бял костюм!"
92
3
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
до 79. Това че си си купил мотор не променя нищо. Аз например мога да се кача на Мусала но не означава че съм планинар.Или пък след като съм се качил на върха значи всички панинари трябва да обичат RoxetteОт всичкото дето си го написал си просто един *** дето си купил мотор и фанал господ за шлифера. Оправи си акнето и следващия път пробвай с собственик на авиокомпания :D :D :D
91
2
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
АБЕ тия имат ли ГО?!?!После като ги изчегървам от калниците ми кой ще ми плаща ааааааа?
90
13
 
3
 
! Отговори
конте преди 13 години
така си е? Тия са от миллиардите немислещи за последиците човеци? те трошат, мачкат, горят бензин на вятъра с капризите и суетатас и. А сега заради тях адз ще рева и ще плащам космически цени на горивото? То американци, то българи, то китайци - всякаква *** е. Несправедлив и долен свят е. И се кефят на унищожението ми и на планетата та чак се хилят? Напълно си прав.
89
14
 
13
 
! Отговори
Anarchy77 преди 13 години
Това си е чист тормоз!!! Особено за живеещите в центъра, там всички *** форсират изтрщелите си бракми! Това че може да има болно дете което не е спало дни на ред ... това няма занчение ... какво ли има значение в този разграден и ограбен двор "България"! Знам че по един или друг начин всичко се връща на този свят ...!!!
88
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фъндъковаааа! Може ли толкова елментарно маааа! HELLS ANGELS са забранени в целия сват почти, а това "откриване" е организирано от официалният им съпорт за българия.... амииииии ТЪПО!
87
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** кукери на колела! В събота беше кошмар! На "Сливница" 2-*** карат срещу мен в моето платно - толкова ли е тясна "Сливница"? После пък по "Царица Йоана", някакъв застанал пред мен, кара бавно и на зиг - заг! Други изпреварват една кола отляво и отдясно едновременно - ами ако зейне дупка пред колата, какво прави шофьора?
86
5
 
1
 
! Отговори
до 79 преди 13 години
"...е психиатър, четвъртият е известен диджей..."*** световно известен или...?
85
2
 
14
 
! Отговори
Ру преди 13 години
Момчета не забравяйте , че " четири колела движат тялото , а две - душата .
84
0
 
18
 
! Отговори
Biker rider преди 13 години
Каде ги измислиха че това са рокери? Това са мотористи- bikers riders, ако трябва да сте точни в истинските наименования на български. Никаде по света не им казват рокери! Рокер е съвсем друго нещо .
83
7
 
2
 
! Отговори
СИБАНКЯ преди 13 години
Другарят Сталин е имал свое своеобразно становище относно рокерите! Особено обича рокери с рога....
82
9
 
3
 
! Отговори
ненормални преди 13 години
Прочетете коментар 42 и ще разберете що за хора са т.нар. "интелигенти"-рокери ! Всякакъв коментар е излишен !
81
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В тая жега...С тия кожени якета и панталони...Покрай тия сигурно не се диша...Иначе че слушат качествена музика спор няма!
80
27
 
5
 
! Отговори
PRAVOSLAVIE преди 13 години
ROKERSTVOTO E SVARZANO SAS SATANIZMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***
78
27
 
13
 
! Отговори
Владко преди 13 години
Къв мотосезон по тия умрели пътища? И въобще какви са тези хора да имат толкова време и средства да се занимават с това? Може да не е свързано с рокерите, но ужасно мразя разни бъгита и мотопеди да ми дъбят в ушите, особено вредно е това и за малките деца. Достатъчно прахоляк и дъндания има, за да ги слушаме и тези. Трябва да се ограничат в градски условия.
77
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ех ама верно вилнее невежество сред народа да му се невиди.Защо решихте, че човек като кара мотор е безработен и само пие алкохол по цел ден ? :) Е веднага давам пример с няколко души около мен, с които караме често - аз съм собственик на софтуерна фирма, другият е изпълнителен директор на огромна строителна фирма (над 600 човека персонал СЕГА), третият е психиатър, четвъртият е известен диджей.Освен това разлика между моторист и рокер има по дефиниция, *** кой ти гледа.