5000 длъжници на "Софийска вода" отиват на съд

Не плащаш една година, компанията те съди
30 май 2011 12:36,
10
5000 длъжници на "Софийска вода" отиват на съд
Снимка: Архив Булфото

През следващите шест месеца "Софийска вода" АД ще предяви по съдебен ред искове срещу 5000 клиенти, които не са плащали дължимите суми за използвани ВиК услуги в продължение на година.

Всички тези клиенти са битови потребители, неколкократно уведомявани да платят задълженията си, но въпреки това не са предприели действия за изплащането им.

От дружеството посочват, че около 89 на сто от несъбраните вземания се дължат от домакинства, а останалите са търговски потребители.

На фирмите, натрупали големи дългове към дружеството, започва поетапното спиране на водоснабдяването, уточняват от компанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KAK ISKATE DA SUDQT ***, TA TOVA E ELITA NA GERB KOITO 6TE GLASUVA NA SLEDVA6TITE IZBORI. *** PRODAVAT CIGARITE OT KONTRABANDATA NA NAI-NEKORUMPIRANOTO PRAVIITELSTVO U NAS II NEMA NIKOI DA GI PIPNE. 6TEIM PLA6TAME IPLA6TAME DOKATO IMA TAKIVA "LIDERI" KATO BORISOV,CVETANOF - 6APARTAMENTOV, I T,N. NE VZEMEM LI V SVOI RUCE RABOTITE,GERB DA SI ZAMINAT OT VLASTTA NEMAME 6ANS.
9
0
 
3
 
! Отговори
soft преди 12 години
Хората в тази държава са фалирали персонално, с изключение на администрацията и висши партийни фунционери, живеещи като лордове и не се интересуват какво става с обществото, всички останали са оставени да се оправят, който както знае.
8
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Прави сте - сега всички тия хора, погнати от Софийска вода АД, директно да заведат контрадело срещу нея - за РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!
7
1
 
5
 
! Отговори
а ромите преди 12 години
Ромите ще бъдатли осъдени или пак те са от малцинството и са социално слаби ще трябва да им опростим.В ромските гета вода се харчи на поразия чак си тече от вън по улиците но и никой не плаща но затова плащаме ние редовноплатците защото винаги има едно допълнително във фактурата която плащаме.
6
1
 
9
 
! Отговори
Трайкофф преди 12 години
Ето това е дискриминация! Хората с водомери ще ги съдят, а циганоромите ще продължават с чака-раката си! Тях никой не ги закача за нищо, освен за гласуване. Е, как да не намразиш държавата, която го позволява?!
5
1
 
2
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
*** mai samo az 6te gi osydq
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами ако се дигнем и сме 5000 пред офиса и носим бесилка мисля че доста ще поомекнат :)
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А в *** Филиповци не само, че не плащат, те даже нямат и водомери!!! Изразходваното там количество вода се разхвърля по сметките на софиянци!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и за геран се плаща, ако не го регистрираш има глоба
1
1
 
9
 
! Отговори
м преди 12 години
я си имам геран