Пропадна част от ул. "Костенски водопад" в София

Участъкът ще бъде възстановен следващата седмица
Обновена: 11 дек 2011 16:47 | 11 дек 2011 15:58,
118

Снимка: Dnes.bg

Пропаднаха двете платна на ул. „Костенски водопад” в София в посока центъра непосредствено след кръстовището с ул. „Тодор Каблешков".

Пропадналият участък ще бъде възстановен следващата седмица, съобщи за БТА  заместник-кметът на София Ирина Савина. Обектът още няма удостоверение за въвеждане в експлоатация и строителят ще възстанови пропадналия участък за своя сметка. 

Жители на квартала разказаха, че пътят е бил пуснат за автомобили вчера.

Десният перловски колектор, който минава под улицата, е част от съоръженията, които се изграждат със средства по програма  ИСПА.

За пропадането по 50-метров участък по дължината на  колектора е информиран и управляващият орган от МОСВ. 

Няма затруднения в движението на градския транспорт в  участъка, през който преминават една тролейбусна и три автобусни линии.

Средната дълбочина на пропадането е около 30 см, а в  близост до участъка е имало и водопроводна авария, която не е  пряко свързана с местоположението на пропадането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 12 години
а бе в тоя форум толкова ли няма един от квартала, та да слезе да види името на строителя на информационната табела? То ясно, че е от "нашите" фирми, *** все пак да видиме коя точно...
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 76 - ти май не си на възраст да помниш грамофоните, плочата сама по себе си не говори ... развалена или не
95
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Това са пътищата за които Борисов говори като развалена грамофонна плоча."Според мен разваления грамофон е зациклил по форумите. Само като видя заглавието и вече знам какви коментари ще има отдолу.
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
например номер 90 очевидно смята, че кметицата е копала и асфалтирала 6 месеца
93
7
 
3
 
! Отговори
izvoza преди 12 години
Като чета коментарите ви разбирам , че нямате и идея за какво става дума. Просто мрънкате и словослагателствате. Баси разбирачите сме в тая държава. Що не вземете да поработите малко та давидя колко брак и вие ще произведете. Ама не ви се работи, а ви се плюе. Е плюйте си като нямате друга работа. Нещастен народ - Нещастна държава
92
1
 
6
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Близо до пропадналото даскало на кметицата. Защо няма регистър кой ни прави улиците, как се избира, как я прави и колко му се плаща.
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целия ни квартал прецакаха, все едно е строителна площадка, която никога няма да бъде завършена...
90
2
 
4
 
! Отговори
333 преди 12 години
ЗАЩО,това ми е въпроса към всички стройтели на пътища в БГ,тези шахти и канали,не може ли да са вградени в бурдюрите,та това са потенциални дупки след 3-5 мес,нали искаме да сме част от Европа,еми там е така...а тука до кога ще е като на снимката?
89
4
 
31
 
! Отговори
11 преди 12 години
3 месеца я копаеха тази улица, още толкова я асфалтираха и пак не е качествено... Хвала, Данче! Евала, кметице!
88
0
 
20
 
! Отговори
fck преди 12 години
знам го тва къде е и много добре знам как беше улицата октомври месец... тия стройтелните фирми яко пестят с асфалта и материала... беше цялото разкопано и сега се е слегнало от лошото време и дъждовете нормално... да си го оправят и да сложат хубава подложка на асвалта а не да спестяват и само да лапат пари тия фирми майка им!!!!
87
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
87 наиса: Бе то целата държава пробада, Вие се къхарите за една улица! ++++++++++++++++ Ами тея дето ремонтираха улицата управляват държавата!
86
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе то целата държава пробада, Вие се къхарите за една улица!
85
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне обезопасяването е на европейско ниво
84
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След 2007 *** ГЕРБаджия стана кмет на Бургас - бързаше да открива ремонтирани улици в центъра и пак имаше такава издънка.... тогава улицата пропадна под лека кола Пежо
83
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Магистрала Марица - отсечката правена по времето на ГЕРБ след 8 месеца експлоатация - стана за ремонт. Магистрала Люлин - Боко рева че чрез нея Доган и БСП крадяли, после той самия даде 40 милиона над договореното и кефеше като *** в каручка като ряза лентата - след 20 дена - хайде ремонт. Сега Костенски Водопад.... Дано другите "открития" на ГЕРБ са по трайни!
82
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
К.Фичето да се чуди се от каде тоя професионализъм ,ако всичко се прави за да се открие и да придава растеж и прогрес ,а само да се руши и ремонтира - това е пладнешки обир драги ми смехурко . Не е от правителството или от изпълнителите ,а от нас гражданите,които си затваряме очите пред всичко случващо се за да не изглеждаме бунтари и протестанти . Ако се отвори дупка и засмуче църквата или парламента нали няма да е виновен Б.Б. ,а бога на дупките примерно.
81
2
 
27
 
! Отговори
дд преди 12 години
Браво- крайно време беше на Костенски водопад да се направи истински водопад- къде е Бойко да му среже лентата. Тъкмо ще изнесе и реч колко приходи от туризъм ще дойдат от новия водопад
80
2
 
23
 
! Отговори
до герберастите преди 12 години
ей тъпацииии,квато и да е фирмата кой я е наел и кой е гушнал комисионните ?ми нали има и ТЕХНО НАДЗОР БРЕ,или и той е комунистически?е що вашия тик -тик ги назначава бреееее?що как фънда приема оферти без да проучва?мале че сте смотаниииииии,верно сте калпав матриял!
79
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не смейте да плюете наместника на йехова и аллха бре еййййй,тиквен бей е велик!
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мисля, че в Банкя пътя може да стане така!!!