Стартират мащабни ремонти по надлез "Надежда"

Заради това се въвежда временна организация на движението
Обновена: 19 апр 2012 15:00 | 19 апр 2012 15:00, Красимир Ангелов
4
Стартират мащабни ремонти по надлез "Надежда"
Снимка: Архив Булфото

Заради извършването на ремонтни дейности по надлез "Надежда"се въвежда временна организация на движението, съобщиха от Столична община.

Ремонтът ще обхване девет от общо 18-те съоръжения на надлеза през тази година. Строителните дейности, извършвани от консорциум "Надежда", в момента се извършват по мостовото съоръжение над жп линията София - гара "София Север".

От 20 април ще се работи по надлеза над ул. "Виолетка" при бул."Ломско шосе". До 15 май се забранява влизането на пътни превозни средства по северното платно на бул. "Ломско шосе" между ул. "Хан Кубрат" и надлез "Надежда".

От 14 май ще започнат ремонтните дейности на локалното платно от надлез "Надежда" към бул. "Скопие", както и на локалното платно от бул. "Скопие" към надлеза.

От 16 май до 16 юни ще бъде затворено за движение южното платно по участъка от бул. "Ломско шосе" от ул. "Хан Кубрат" до надлез "Надежда".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ремонтинадлез Надежда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"До 15 май се забранява влизането на пътни превозни средства по северното платно на бул. "Ломско шосе" между ул. "Хан Кубрат" и надлез "Надежда"."Преди година го откриха, сега го ремонтират.Да не говорим, че от няколко дни седи затворено, прави колосални задръствания и все още не е пипнато нищо.
1
0
 
6
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Мн се радвам, че ги оправят, то не се трае по тия улици... И кулата като я направя ще стане супер.Малко европейски вид да има тая столица. Само ако може и Драган Цанков и около Семинарията да пооправят дупките.... ще заспим...