Заради протестите, се променя временно движението

Сборният пункт на шествието е от 11.00 часа
10 мар 2013 10:04, Петя Славова
19
Заради протестите, се променя временно движението
Снимка: Булфото

Въвежда се временна организация на движението в София заради шествието, организирано от "България иска", пише на интернет страницата на Столична община.

От 8.00 ч. до приключване на протестите днес се забранява престоят и паркирането на коли на ул."Славянска" между ул."Г.С.Раковски" и ул."6-ти септември", пише БТА.

От 11.00 часа до приключване на протестите се забранява влизането на автомобили по ул."Славянска" между ул."Г.С.Раковски" и ул."6-ти септември".

Сборен пункт на участниците в шествието от 11.00 ч. е при Министерството на икономиката, енергетиката и туризма /МИЕТ/ . Шествието ще се проведе по маршрут - от 12.00 часа от МИЕТ по ул."Г.С.Раковски", по бул."Цар Освободител" до пл."Атанас Буров", с провеждане на протест извън охраняемата зона на институциите, пише в прессъобщението.

От 12.00 часа до приключване на протеста се забранява влизането на автомобили по бул."Цар Освободител" между ул."Г.С.Раковски" и пл."Независимост", само при необходимост и по преценка на СДВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъди логичен, бъди българин, гласувай Атака или ВМРО !!!
11
1
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
РАЗМИСЪЛВ страната ни действа един престъпен и олигархичен капитал, не виждам никаква програма която да предлага конкретни мерки в тази насока. Добро нещо е да има граждански контрол, но без морал в обществото, той няма да доведе до нищо. Ето моите въпроси - коя е основата на морала? Кое е това учение което казва: не кради и т.н.? Извод - докато това учение не се въведе в обществото /училища, държавни учреждения/, нещата ще вървят от зле на зле. Грабителите имат един девиз който ги движи - ОЩЕ!
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До юрист Ако получават пари пак добре.... защото ако не получават - те тогава е страшно - народа е изпростял до крайност!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера на протестите имаше по-малко хора от колкото на гей-парада! Спрете този театър вече - на всички ни писна. Ако просто ви се вика и скача - идете на мач!
8
0
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 11 години
Абе тая ода всеки ден я постваш! Дай поне днеска нещо ново!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ първо се сраснаха с политиката, после и с властта Следващите, които ще дойдат на власт, ще трябва да се разровят в срамните тайни на гражданите за европейско развитие (ГЕРБ), иначe бедна България ще се влачи в безконечен преход Петър Петров По Нова година вътрешният министър Цветан Цветанов оглави протест срещу самия себе си в Банско. Местните блокираха пътища, искаха разширяване на ски пистите, нов лифт и твърдяха, че правителството не взима необходимите решения за това. И хоп - МВР шефът, който е отговорен фактор в същия този кабинет, дори вицепремиер, отиде до Банско. Слезе от бр
6
5
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 11 години
Герб може и да не спечели изборите, може и тотално да се провали.Но няма да ви позволим да протестирате некадърници, наркомани,алкохолици, криминалисти,мързелани и лентяй.Идете да пасете овце и си сейте картофи недейте да протестира.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи не с поддавайте на герберските провокации. Те искат да разцепят протеста и обезверят хората за тяхното бъдеще. Напред срещу герб, мутромилиционерите, олигархията и геноцида над България! Не на герберските провокатори които пишат безумни искания, уж от името на народа!
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идете да пасете овце и си сейте картофи недейте да протестира
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ СТРАНАТА ОТ 1990 ГОД. НАСАМ, КОИТО НИ НАТИКАХА ДА СТАНЕМ *** НА ЕС.ВИНОВНИТЕ СА БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ, НДСВ И СЕГА КУНЕВА /ПОРЕДНИЯТ ТРОЯНСКИ-АМЕРИКАНСКИ КОН/ В НАШАТА ПОЛИТИКА/ ИСКА ДА БЪДЕ ЧИФУТСКА ***.ДА ГИ ИЗКОЛИМ ТИЯ ГАДОВЕ ДО ЕДИН.ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ МЪРШИТЕ, МОШЕНИЦИТЕ И ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВАЛАЦИ.ДА УНИЩОЖИМ ПЛАНЪТ "РАН-ЪТ" САТАНИНСКИЯТ ПЛАН ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАШАТА НАЦИЯ.САМО АТАКА И НИКОЙ ДРУГ.ТАМ Е ИСТИНАТА И БОГ С НАМИ АМИН....
2
0
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Протестите вече стигнаха и до Кривунделово.Решихме да...излезем днес по обед от хоремага аз, попа,даскала и бившият кмет(вече закриха бройката) и да направим шествие за...помирение.Няма да се караме на бридж-белота и да правим бележки на бат Ламби кръчмаря,за...кръщаваното вино.Улицата не е затворена,но не може да се минава,изровена е от години;то кой ли...минава през Кривунделово.
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички некадърници, наркомани,алкохолици, криминалисти,мързелани и лентяй ще бъдат на протеста!!! Гарантирано от ГЕРБ!!!