Араби пребили таксиметрова шофьорка в София

Жената е в "Пирогов" с множество наранявания
Обновена: 5 дек 2013 15:00 | 5 дек 2013 15:00, Веселина Йорданова
251
Араби пребили таксиметрова шофьорка в София
Снимка: архив, Булфото

Таксиметрова шофьорка в столицата е била пребита жестоко в сряда вечерта от трима имигранти. За случая разказал неин колега, който се страхува да обяви името си, както и таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.

Късно снощи жената качила трима араби, които й казали: "Camp, camp, camp" (лагер - бел. ред.). Tя тръгнала да ги закара към „Военна рампа“. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

„Единият започнал да я дърпа за косата и са я били, при условие че колежката не ги е предизвикала с нищо. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н.

В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата й е оскубана”, разказал колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.

От пресцентъра на МВР съобщиха за Dnes.bg, че информацията се проверява и за момента не могат да потвърдят за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази раса не заслужава човешко отношение,точно обратното, с животните се дръж като с животни,имаче няма да могат да те разбератИма само един път-махане на всички араби от България
140
1
 
9
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
до яребицата-много ми е интересно как ще ме хванеш за гушата бе половинпишко
139
1
 
17
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
V tia sluchaiBELENE
138
41
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука гъмжи от хора с първосигнално мислене! А бе бастуни бамбукови, да ви идва на ум, че това може да е инценировка? Случайно да ви е направило впечетление, че в последно време някои хора усърдно работят да разединят българския народ на етническа и религиозна основа? Да сте се замислисли, защо дори дребни криминални деяни веднагически се влачат в руслото на етническа/религиозна принадлежност? Хубаво ли ще стане, ако се хванем гуша за гуша турци и българи, мюсюлмани и християни? Ъъъ ...???
137
3
 
18
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯминусите са *** а ти ПАК имаш най-много бе ....................
136
2
 
43
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
БЪЛГАРИН който не дава на кривоглавите "правоверни" да го бият и наръгат(ПОНЕ 5-10 пъти) Е расист и ксенофоб
135
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не са арабели, а кюрди значи роднини на Солаков от скат.Така че, не обиждайте моля.
134
4
 
16
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Hasan boyПо принцип си прав, но Европа може да казва каквото си иска, въпросът е ние да защитаваме националния си интертес. Защо правителството не екстрадира всичките нелегални имигранти? Вероятно по две причини: да "усвоява" пари от ЕС, и да отклони вниманието от себе си и некадърното си управление, обслужващо 90% от мафията в България. Да не мислиш, че на управшяващите много им пука за мнението на ЕС?
133
4
 
35
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
Това скапано правителство дава ли си сметка какво поражение прави на българската земя ?Хей продажници, ако дедите ви се вдигнат от гробовете ще ви унищожат. Всяка капка кръв пролята за това красиво райско кътче струва много повече от милионите които днес печелите с продажните си глави
132
15
 
8
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
И всеки може да върши безнаказано каквото си ще, Включително и чужденците. Защо да не вършат същите неща щом виждат,че самите българи ги вършат? Арабите благодарение на нас самите откриват една голяма дупка в сигурността на държавата и обществото. Дано не дойде време горчиво да съжалявате за това и ревете с кървави сълзи. Золумите които сега вършите рано или късно ще ви се върнат като бумеранг.
131
3
 
13
 
! Отговори
Бобий преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯТи се радвай, че са ти изтрили само коментарите. Я кажи защо те мързи да работиш и живееш като търтей на гърба на работещите германци?
130
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дълбоко съм убеден, че в тази държава просперират само изменници и калтаци! Едно свестно не му позволиха да пробие! Но ножът вече е в кокъла и ще променим скоро тази ситуация! АТАКА!
129
17
 
7
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
АРАБИТЕ ПРОСТО ВИЖДАТ БЕЗЗАКОНИЕТО В НАШАТА СТРАНА. И ТОВА ГИ ПООЩРЯВА ЗА ЗОЛУМИТЕ ИМ! Виждат как в беге се оспорват едни законно проведени избори и че се иска оставка на законно избраното българско правителство, виждат как вече 7 месеца незаконно се блокират столични улици и вече два месеца се окупират аудиториите на най-големия български университет. Обърнати са на спални,столови,кръчми,тоалетни и бардаци. Арабите са тук, те виждат всичко това и разбират,че у нас всичко е позволено. И всеки
128
0
 
30
 
! Отговори
Бобий преди 10 години
До Анонимен 137Напротив, новината е важна за тях и точно затова ще направят всичко възможно да я скрият, или поне да я омаловажат. Разни евротолерасти непрекъснато ни пилят на главите да сме толерантни, обаче нито един път не призоваха подчовеците да се държат прилично и да не злоупотребяват с гостоприемството ни.
127
1
 
16
 
! Отговори
BG преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯНе се прави на чукнат. Честност от теб не сме и очаквали. От вашите ви издадоха. Иначе сте агънца за пред хората - работливи и кротни, но иначе сте едни... И си тръгнал тук критики да отправяш. Само човек, който е чист пред съвестта си и честен може да критикува.
126
1
 
24
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Такива като ястреб и гурбетчия са в български сайтове, защото тук им асвобода на изразяване. В турските сайтове не е така. Да влязат в haberturk и ekolay (двата най-големи новинарски сайта в Турция) и да пишат глупости като тук. Няма да има кой да ги побликува. В Турция във всеки сайт за коментари като напишеш коментар и първо трябва да се одобри от ***. Повечето коментари не се одобряват (говоря от личен опит). Има цензура и то жестока. Ама тея турци са намерили тук свобода и си драскат.
125
2
 
21
 
! Отговори
Бобий преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯАбе анадолски, ти защо не работиш, ами по цял ден киснеш по български сайтове и пишеш глупости? Май нещо не си наред с главата и ти доставя удоволствие да те обиждат.
124
3
 
14
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯГурбетчия пожелавам ти и теб в Грермания скинхед да те хване и да те пребие, а после ти да търсиш логика в престъплението.
123
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно е, че не виждам съобщение за този инцидент в сайтовете на БНТ, на Би Ти Ви и на ТВ "Европа". Изглежда новината не е важна за тях.
122
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В МОЯ СПИСЪК ТОЗИ ДЕТО СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИЯ КАТО ГУРБЕТЧИЯ, ЯСТРЕБ И ОЩЕ 100 НИКА, МИ Е НА ПЪРВО МЯСТО!