Араби пребили таксиметрова шофьорка в София

Жената е в "Пирогов" с множество наранявания
Обновена: 5 дек 2013 15:00 | 5 дек 2013 15:00, Веселина Йорданова
251
Араби пребили таксиметрова шофьорка в София
Снимка: архив, Булфото

Таксиметрова шофьорка в столицата е била пребита жестоко в сряда вечерта от трима имигранти. За случая разказал неин колега, който се страхува да обяви името си, както и таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.

Късно снощи жената качила трима араби, които й казали: "Camp, camp, camp" (лагер - бел. ред.). Tя тръгнала да ги закара към „Военна рампа“. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

„Единият започнал да я дърпа за косата и са я били, при условие че колежката не ги е предизвикала с нищо. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н.

В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата й е оскубана”, разказал колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.

От пресцентъра на МВР съобщиха за Dnes.bg, че информацията се проверява и за момента не могат да потвърдят за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
30
 
5
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Защо ли си мисля, че след като случаят се разясни ще излезе наяве, че извършителите са си чисти българи!? Нещо ми мяза на българска работа!
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН, ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН!
119
1
 
25
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Налазиха веднага турци и защитават кюрдите и арабите.Интересно ми е защо?Арабите мразят турците.А кюрдите в скоро време ще си правят Кюрдистан в Турция.
118
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЪН ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРОФОБИТЕ ОТ МИТ ПИШЕЩИ ТУК ДА БЪДАТ СКОПЕНИ!
117
2
 
26
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Аха, аха. И ще ми обясняват разни фльорци как трябвало да дарявам за бежанците. Нищо няма да дарявам за тия освен некой винкел в главата.
116
0
 
5
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
До 9667Е те не са били турци и затова. То разбирам, че ти мислиш "рационално" по турски, но онези са били кюрди. Иначе ако бяха турци, щаха и други неща да и направят.Не всички са като вас.
115
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато тези три долни *** не бъдат ритуално разпрани и заковани пред портите на бежанския лагер няма да се промени нищо. Утре пак ще четем поредната новина от този тип и ще си пишем безсмислените коментари по форумите. Ако това се беше случили в Турция досега да са ги разстреляли дискретно на някоя стена... армията или роднини на пострадалата. Чиста форма на възмездие, без демократичен съд и присъда.
114
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво друго очаквате от башибозука освен престъпления? След 19.12.13 г. да ги товарят на Ориент експрес и там от където са дошли, в Турция!
113
22
 
8
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Защо ли тази новина ми се види нещо много съмнителна, меко казано. Не че защитавам някого, но все пак, търся някаква логика. Не ги е предизвикала, не е изнасилена, не е ограбена, няма явни мотиви за нападение ... а е само бита, ей така, за удоволтсвие, и то - както колата си е в движение!??? Днес.бг, както публикувате такава "новина", би трябвало да се съобразвате и с факта, че мнозинството читатели тука са лишени от рационално мислене и ще я вземат на сериозно, което е явно от коментарите.
112
1
 
18
 
! Отговори
един преди 10 години
До Анонимен Вън тази *** от страната ни ! Видяхме и чухме изказванията на самозабравилите се писарушки от,, Европата ''! При такива политикани не ни остава нищо друго освен да ни малтретират хрантутниците !
111
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Религиозният фанатизъм деформира човек на подсъзнателно ниво.Трима мъже срещу една жена!?Кой допусна радикални ислямисти в България?"Бежанците ще оправят демографската криза на страната ни"-това не са случайни думи на К.Г..Знаете ли,че целта на правителството е реиндустриализация/разбирай"съживяване"на Белене,Химко,Кремиковци/ на България,за която няма работна ръка?Досещате ли се защо според Клисарова на децата им трябва само базисна грамотност?
110
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека пребитата жена потърси отговорност от БСП, ДПС и ГЕРБ. Нека ги попита, защо за пореден път отхвърлиха проекторешение на АТАКА за запечатване на южната ни граница и изгонването на терористите. Иначе браво на АТАКА, за това че отстоява интересите на народа ни и се опитва да защити страната ни от нахлуващите ислямисти.
109
0
 
40
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Те кюрдите са силни само пред жени.Трима мъже са се престрашили да нападнат сама жена.
108
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо единствено партия АТАКА води пробългарска политика? Тези от ГЕРБ, БСП и ДПС не са ли българи?
107
0
 
20
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Да се намесят международните организации, да се прекрати българофобията.
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
are are ataka da kaje 4e oteglq podkrepata si kam pravitelstvoto ako bsp ne gi podkrepi i gotovo samo partenki
105
1
 
24
 
! Отговори
SS преди 10 години
Докога!?
104
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера беше отхвърлено поредното предложение на АТАКА, за затваряне на границата и експулсирането на пришълците. Ако в парламента имаше 123-***, а не както сега 23-*** атакисти, нямаше да нахлуват хиляди джихадисти в нашата Родина. Българи, мислете и на следващите избори АТАКА подкрепете.
103
0
 
42
 
! Отговори
иванов преди 10 години
незабавно натоварете цялата тази *** на самолети и ги изкарайте, както направихте навремето с виетнамците, преди да се е запалила цялата държава
102
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По новините нищо не казаха за този случай, явно вече е табу да се говори, ако араби посегнат на българи. Хората трябва да живеят с илюзията, че всичко е наред, докато ни превземат.