4-годишно момче и жена на 75 г. бяха блъснати в София

Детето е с леко нараняване, жената е в болница
12 юни 2014 13:51,
47
4-годишно момче и жена на 75 г. бяха блъснати в София
Снимка: архив Булфото

4-годишно момче и 75-годишна жена са били блъснати от лек автомобил в квартал „Левски” в София, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към 10 ч. на ул. „Ст. Доспевски“. В момента пътните полицаи извършват оглед на местопроизшествието.

Според събраните до момента данни 75-годишната жена и 4-годишното момченце, което е било с колело, са пресичали неправилно.

Детето е с леко нараняване на единия крак. Жената е настанена в болница за лечение. Тя е с по-тежки травми.

Работата по случая продължава. На място е шофьорът, който дава и показания по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
8
 
! Отговори
Ива преди 9 години
Трябва да има наказания не само за невнимателните шофьори, но и за полуидиотите, които пресичат където им падне. Колко пъти съм гледала бабички-камикадзе на Цариградско шосе да пресичат като *** без глава не ми се мисли просто.
42
1
 
1
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
бреииии само тук в бг смв философи....ами то си ли4и 4овек дали ще приси4а...дори и да не е стапил на пешеходната патека си длажен да спреш...пак вие ако искате спираите на тези които 4акат на пешеходната...или си приказват ....хванете смисала
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В кварталните улички трябва колите да се движат с 40 км/ч, а не да летят като бесни. Всички са се озъбили срещу възрастните хора, а не мислят, че те ще са утрешните възрастни. Как може в Испания шофьори да вижда пешеходеца на пешеходна пътека и да спира на мига, а *** все някой друг му е крив. В Германия със сериозни санкции на нарушителите се поддържа идеална дисциплина и поведение на пътя.
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, най-обичам бабите на Цариградско. Ама с какъв скок прескачат мантинелите само! И като хукнат между колите... ум да ти зайде! И като ги питаш защо не ползват подлеза. "Ама, чедо, имам проблем с краката!" Ама като прескачаш мантинелата не те болят краката, нали? Та, не ми разправяйте, че само шофьорите са виновни. Вина носят и едните и другите. Едните, че карат бързо, другите, че ходят като мухи без глави.
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се научиха да пресичат тия баби и това си е! И по-лошото е, че и внуците си учат да не спазват правилата! Защото днес бабата е виновна, ама утре като тръгне само и момченцето ще пресича така, защото "баба така правеше"! И после защо ставали бели? Че и шофьорите карат като луди и ето го резултата. Висока скорост и недисциплинирани пешеходци си е перфектната комбинация за катастрофа.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм пешеходец и забелязвам, че поне напоследък масовите нарушения са именно от пешеходци.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тази баба дали ще я съдят за опит за убийство на детето. Зная, че изказването ми звучи цинично, но в крайна сметка тя носи отговорност за живота му и целенасочено го е изложила на голям риск, пресичайки неправилно. Честно казано в случая не виждам разлика между шофьор, блъснал дете, защото не е спазвал правилата и баба, пресичаща с внучето си неправилно, създала условия то да бъде блъснато от превозно средство
36
1
 
9
 
! Отговори
платен трол преди 9 години
Като пешеходци сме същите, каквито сме зад волана. Нагли, безцеремонни, агресивни, безумни. За некадърните дебелосерци в КАТ няма никакъв смисъл да говорим.Преди два дни на много оживена улица в Бургас, едни пишлемета пресичат над подлеза, абсолютно забранено, покрай тях профуча някаква " батка" с много мускули и малко мозък зад волана на намазано Ауди, а на спирката, на стотина метра от случката стояха ченгета и не отразиха изобщо, нито състезателя, нито пишлеметата, зяпат и не им пука .
35
9
 
12
 
! Отговори
3M преди 9 години
Кой болен мозък е поверил 4 годишно дете на 75 г баба, при това на улицата? Тя за себе си не може да се грижи, а какво остава за детето!Трябва да се сезира комисията за закрила на детето!
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като за тировете има ограничение за движението им така и за пенсионерите трябва да се въведе - да се движат от 10-12 и от 16-17
33
2
 
11
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
Даже трябва да слезеш от колата и ако пешеходеца е възрастен човек да му подадеш ръка и да го прекараш през платното до отсрещния тротоар. После се връщаш качваш се в колата и след 200 метра на следващата пешеходна пак същата процедура.
32
0
 
7
 
! Отговори
e2 преди 9 години
Там на тези улици никой пешеходец не се оглежда и пресича без дори да спре, преди да е стъпил на пътя
31
1
 
6
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
Ей, 28 ти от коя планета си бе човек???????
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Браво бе, ами то тогава колите трябва да са постоянно спрели, то все се намира някои в близост до пешеходната пътека, ами ако си почива или чака някого."Именно. Затова пешеходците трябва да дадат знак, че искат да пресичат. Елементарно е и едва ли ще се преумориш, ако вдигнеш ръка или махнеш към шофьорите.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До do 28Аз ти разрешавам даже може и един заради мен да му биеш.Много *** изказвания, това може да го каже само човек който никога не се е качвал да шофира кола.
28
0
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 9 години
До АнонименБраво бе, ами то тогава колите трябва да са постоянно спрели, то все се намира някои в близост до пешеходната пътека, ами ако си почива или чака някого.
27
1
 
14
 
! Отговори
do 28 преди 9 години
А когато пешеходеца седи на ръба и си чопли в носа с антената на телефона или блее празно в трафика, мога ли след като съм спрял и пешеходица се сеща че може би съм спрял заради него и ми маха да минавам, да слезна и да му зашия 2 шамара...
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ти като видиш пешеходец близо до пешеодна пътека, няма значение дали е стъпил на платното, си длъжен да спреш."Когато пешеходец иска да навлезе в платното за движение, той е длъжен да сигнализира с напречно или високо вдигната ръка. Същото важи и за пешеходните пътеки. Толкова елементарно движение, а никой не го прави - от мързел ли, от липса на знания ли, не знам. Въпросът е, че това трябва да стане на всеки един от нас.
25
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 26:Ти като видиш пешеходец близо до пешеодна пътека, няма значение дали е стъпил на платното, си длъжен да спреш.
24
0
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 9 години
До 16 AZТи къде живееш бе брато? Или ти в града не ходиш, голямо движение там. Точно бабаите и дядовците първо слизат на пътното платно и тогава решават да се огледат за коли, когато вече са чули спирачките на някоя кола. Вземи малко се поогледай кой как пресича. Че и тръгнал да обижда селяка му със ***. Дано да се оправят жената и детето!