Утре ще се прехвърли движението на "Цариградско шосе"

Отварят новоремонтираната част на надлеза на 4-ти км
27 юни 2014 16:32,
4
Утре ще се прехвърли движението на "Цариградско шосе"
Снимка: Булфото, ахрив

Утре ще бъде прехвърлено движението в новоремонтираната част на надлеза на 4-ти км на бул. "Цариградско шосе", като ремонтните работи ще започнат в останалия участък (посока изход), съобщават от Столичната община.

Днес на надлеза по бул. "Цариградско шосе" над бул. "Г.М. Димитров" ще се постави боя по видими части на връхната конструкцията.

На надлеза по бул. "Цариградско шосе" над бул. "Александър Малинов" (северно платно) до края на днешния ден ще се изпълнява обработка на пътни фуги с битум, ще се монтира еталбонд по тротоарни конзоли, ще се санира конструкцията и ще се разчертава хоризонтална маркировка.

На 29 юни (неделя)  ще се извършва демонтаж на парапети, мантинели, стоманобетонови прегради и настилки.

Днес на директното трасе по участък от надлеза над "Г.М.Димитров до бул. "Йерусалим" ще се изпълнява технологично фрезоване по участъка, ще се подменят бордюрите в разделителната ивица и ще се редят нови бордюри.

Предвижда се и фрезоване на настилка в тунел "Бриколаж", саниране на конструкцията отвътре на тунел "Бриколаж". На 28 и 29 юни ще участъка ще се фризова, ще се подменят бордюри в разделителната ивица, ще се подлага бетон на подпорни стени на тунел "Бриколаж", ще се санира конструкцията отвътре на тунела.

Графикът за строително-монтажните работи се изпълнява при благоприятни метеорологични условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Цариградко шосе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ММ преди 9 години
АХРИВ
2
14
 
8
 
! Отговори
БЛОКАДАТА! преди 9 години
ОТ УТРЕ МАНДАТКОВА & СИЕ ПРОДЪЛЖАВА С НОВА СИЛА БЛОКАДАТА НА ВСИЧКИ ВЪЗЛОВИ ТРАНСПОРТНИ ТОЧКИ В СФ! СРОКОВЕТЕ, СРОКОВЕТЕ !! КОГАТО ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШАТ НЕЩО ТЕ ГО ТРОШАТ И ПОЧВАТ ОТНОВО
1
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 9 години
5-6 изречения и 10000 грешки!