19-годишно момче загина при тежка катастрофа в София

Трагедията се е разиграла на бул. Сливница
Обновена: 16 авг 2014 15:58 | 16 авг 2014 15:56,
49
19-годишно момче загина при тежка катастрофа в София
Снимка: архив Булфото

19-годишен младеж загина при тежка катастрофа в София, съобщиха от МВР. Трагедията се е разиграла около 11.30 часа днес на столичния булевард „Сливница”.

При инцидента са се сблъскали шофираният от младежа "Фолксваген Пасат" и "Фолксваген Шаран", управляван от турски гражданин.

Още по темата
Момчето е починало на място след удара. Спътничката му е отведена в болница за преглед. Образувано е досъдебно производство.

Работата по установяване на причините за тежкия инцидент продължава.

Както Dnes.bg писа четирима души са загинали в катастрофи през изминалото денонощие. На територията на страната са станали 29 тежки ПТП, съобщиха от СБА.

Ранените са 33-ма, като от тях трима са с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: жертваСофиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До Бръчков снимката не е от катастрофата,само да отбележа и виновен е турчина! и не е наказан до ден днешен
37
3
 
1
 
! Отговори
Турчин с фес преди 9 години
Еми кекави сте си, какво да си говорим
36
21
 
6
 
! Отговори
българин преди 9 години
До Анонимен 29Турците много държат на морала. И слава богу! Ти какво искаш?Да приемат разврата, който се шири масово в нашите християнски държави ли?Гледате ли ЕП по лека атлетика в Цюрих? Ами там жените се състезават полуголи, а мъжете точно обратното. Вместо по шорти и потници, те навлечени с *** до коляното.А на жените им се гледа голия корем. На какво прилича това? В някоя ислямска страна никой не би ги оставил да се събличат голи на публично място. Щяха да им бият 20 камшика по ***
35
9
 
26
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Турчина не е задържан и никой не го търси, замесените полицаи са се извинили на командването. Геноцидът си върви по план.
34
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога турци ще убиват българи?! Нищо хубаво не е произлязло от Турция, ориенталска клоака, на която най-голямото изобретение е ибрика!
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДНЕС лъжеНе лъжат. Толкова си могат. В тоя сайт се пишат толкова некадърни, поръчкови и пристрастени статии, че няма на къде повече.
32
3
 
15
 
! Отговори
ДНЕС лъже преди 9 години
19-годишен младеж е загинал при тежък пътен инцидент на главен път I-8, в района на ГРАД Сливница, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-София.Около 11:30 часа, на главен път I-8, в района на ГРАД Сливница, са се ударили лек автомобил Фолксваген - пасат, управляван от 19-годишен и Фолксваген - шаран, управляван от турски гражданин.В резултат на удара на място е загинал 19-годишният водач, а негова спътничка е отведена в медицинско заведение за преглед. На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на причините продължава.
31
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости момчето.Не се обиждайте на етнос. Гастербайтерите не са отишли от глезотия в Германия, и тях ги гони нуждата. Т3рските тираджии карат до изнемога, защото някой алчен работодател ги притиска. никой не се е качил на колата си с намерение да убие някого или да рискува своя живот и този на семейството си.Просто трябва да се вземат строги международни мерки за гарантиране сигурността на пътя, а също и да се изисква на тираджиите да не им вадят душите с трудни за изпълнение норми.
30
1
 
4
 
! Отговори
Лъжльовци преди 9 години
19-годишен младеж е загинал при тежък пътен инцидент на главен път I-8, в района на Сливница, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-София.Около 11:30 часа, на главен път I-8, в района на Сливница, са се ударили лек автомобил Фолксваген - пасат, управляван от 19-годишен и Фолксваген - шаран, управляван от турски гражданин.
29
1
 
11
 
! Отговори
Сверете си часовника преди 9 години
Алууууу ДНЕС..... бул. Сливница не е ГРАД Сливница където стана катастрофата!!!!!Сверете си часовника!!!!
28
10
 
10
 
! Отговори
dsda преди 9 години
Гадните гастарбайтери карат по 24ч от Германия и в България вече спят......
27
0
 
44
 
! Отговори
До Ястреб преди 9 години
Ястреб навремето ти казах да си над българите във всяко едно отношение. Имах впредвид да си над тях в доброто, ако можеш.А не само да принизяваш България и Българите.Аз също съм турчин.Но България никому нищо зло не е сторила.Комунистите смениха имената. Те прогониха всички от България.Ако човек е велик в злото той е жалък. Нека бъдем добри.И ако не можем, по-добре да не правим нищо. Или добро или нищо.
26
7
 
10
 
! Отговори
До DARK преди 9 години
Значи се оказва, че турчинът е виновен.По принцип в Турция много лесно се взима книжка.И те много често заспиват на волана. В Турция съм виждал през нощта по магистралите им камиони нда се движат буквално на зиг заг, това означава, че шофжорът спи и се събужда, после пак задремва и пак се събужда.
25
1
 
28
 
! Отговори
DARK преди 9 години
Катастрофата е до гр.Сливница а не на бул. Сливница!!!!И за съжаление имах нещастието да видя резултатите от нея!Шарана е карал с превишена скорост и според полицая с който говорех водача е заспал зад волана.Спрях за да им направя забележка , че за тоя завой от долу всичките чуждестранни регистрации влизат със 140-150 а това не е магистрала!Той ми каза знам колега но те на вързани сме на това ПТП вече 3 часа!Там трябва да се постави патрул през 5 километра карат като ненормални!!!!!
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Намалете скоростта в градски условия за моторни превозни средства и увеличете глобите за превишен лимит. Само така ще се запази човешкият живот.
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Турция все още има "убийства на честта". Т.е. баща убива дъщеря си, понеже била изнасилена. Той така "измивал честта на фамилията".
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ястреба да обясни заглавие в турски вестник: "Селянин се сноши с кравата и я заколиха, поради опасения да не забременее".Или "Ходжа има 7 жени, последната от които е на 12 г. Той няма брак с тях. Прочел им по една молитва и им обяснил, че това е религиозен брак".
21
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 21Не бързай да виниш турчина, само защото е турчин. Не защитавам никого, но си представи утре да се забие в някакъв надъхан 19 годишен хлапак, изфукващ се пред гаджето и да те питам тогава. Тъй, че внимавай и не съди. Има си кой да ни съди на тоя свят!
20
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
турчин с кола е като луд с къртечница
19
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Турция 300 миньора умряха затрупани и по турските медии казаха, че нечовешките условия при които са се трудили ги нямало никъде. Влязах в турските чатова да видя каква е била заплатата на миньорите и се оказа, че взимали само 1200 турски лири, т.е. 810 лв. (!!!). Няма шега за 400 евро са загивали там. А уж много били напреднали и с големи заплати.