Психично болен се е барикадирал в дома си в София

Районът е отцепен, мъжът не е въоръжен
1 фев 2015 09:25,
59
Психично болен се е барикадирал в дома си в София
Снимка: Архив Булфото

Почти половин денонощие психично болен мъж на средна възраст се е барикадирал в дома си в столицата, съобщи Нова телевизия.

По първоначална информация мъжът е син на бивш депутат от СДС - Панайот Ляков, който тази нощ малко след седем часа се е барикадирал в дома си в центъра на София.

Районът, в който живее Константин Ляков, е отцепен и достъп до жилищната кооперация няма. Мъжът не е въоръжен.

Съседи на мъжа разказват, че от години ги тормози и вдига скандали. Хората са предупредени да не излизат от домовете си.

Малко след 19 часа вчера, Константин разхождал кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Екип на полицията е пристигнал, но не е задържал нарушителя.

Час по-късно мъжът започнал да изхвърля покъщнина през прозореца си и да замеря както минувачите, така и свои съседи.

Отново е дошла полиция и един от тях е бил уцелен от барикадиралия се Константин. Полицейският служител е леко пострадал.

Съседите разказват, че домоуправителят е звъннал на бащата на буйстващия, който пък казал, че синът му не си пие редовно хапчетата. И към момента мъжът е в апартамента си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
покрив мърда преди 9 години
защо отряди от 20 полицаите идват при психично болни,за да ги приберат,когато е достатъчно един полицай и двама санитари. Нещо гнило има в тази държава...!?
36
0
 
5
 
! Отговори
?? преди 9 години
Като не е въоръжен, защо районът е отцепен? Да не би да чакат Боко? Интересно, аз ако тръгна да троша витрини и коли, колко ритника ще изям, докато стигна до районното, а тук полицията чака да й хвърлят телевизори на главата...Според мен човекът е гледал репортажа на Нова и се е възмутил, затова е замерил полицията. Напълно го оправдавам. Някой да каже на Боко и на репортерите на Нова да идват по-бързо, че сигурно хората от съседните блокове си имат работа днес...
35
1
 
5
 
! Отговори
готин преди 9 години
абе защо на всички от парламента,децата са им изпаткали,и те мислят че цялата държава е такава мамка му да си поддават оставките и аиде кои от кадее
34
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Па ние доле на петицата немаме проблеми
33
0
 
8
 
! Отговори
Сашко преди 9 години
Полицаите и.сотаджиите са най големите мишки
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народ от ненормалници избират политици-ненормалници (справка Тиквата, Ла*нарски и Опънев, Архарски, Доганя и т.н.) които допобъркват откачения народец.Всичко отва към логичният си завършек.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече от 50% от *** са тотални изтрещелници.Ако някой иска да знае как изглежда Ада може да дойде в ***.Импресията с 100%-ва.
30
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ти е мъж дали ще говориш,че ще даде фира?
29
0
 
18
 
! Отговори
i_sh преди 9 години
Имах възможност да наблюдавам как в Германия функционират хосписи, близо до населени места, с отворен режим, в които живеят хора с психични проблеми, но те са напълно социалиризарани. За тях се грижат хора с медицинско образование и се получава усещане за едно голямо семейство - не като болнично заведение, а като дом, където спят, хранят се, играят, четат. Там се дават лекарства и то такика, че да могат да общуват нормално и да не се чувстват изолирани от света.
28
1
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ама как тай цела нощ го чекат да се умори,ами то луд умора нема бе ами той ша умори сички ама него си нема,то яз не знам тез граждане защо го не фанат двама под мишниците и го натиснат та го вържат да не шава дорде додат доктори и полицай,ами туй ако стане в наше село ний сами ша са опрайме и нема нужда храним журналисте и талевизий щото те само ша о*ат работата бе
27
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
Грижата за хората с психични отклонения не трябва да е само на близките - те не могат да се справят. Вие представяте ли си как става принуждаването на някой да пие хапчета, ако той няма желание и дори е агресивно настроен към всеки който се опитва да го принуждава. Специалисти трудно се справят, какво остава за близките. Последните също са вид жертва на създалото се положение, наред с човека, който има такова страдание.
26
0
 
10
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Кьв е проблема след като не е вьоражен???? Или май нещо не сте сигурни другари милиционери????
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една барета ще даде фира.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пораженията,които се нанасят,върху чуждите деца и техните семейства неминуемо един ден се отразява и върху собствените им деца.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С такъв татко,как няма.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си ти когато не си си пил хапчетата!
21
12
 
6
 
! Отговори
Барека преди 9 години
Пак някой атакист е изперкал от гледана на телевизията за психично болни АЛФА :)
20
1
 
12
 
! Отговори
... преди 9 години
Много страдат тия полицаи бе... преди 2 седмици оня дето се беше качил на покрива и стрелял с въздушна пушка, уцелил единия в тиквата и голям проблем беше станал. Полицай ранен. Ся пък тоя е ранен отново в тиквата от шкаф. Паднал му шкафа на простата тиква и пак ранен. Хетчот с шкаф :D 1 на 0 за шкафа... следващите да се пазят да не бъдат нокаутирани от гардероб, матрак и пружина от спалня. Също така да внимават и за летящи фотьойли.
19
5
 
18
 
! Отговори
Евроазиатец преди 9 години
Спокойно другари, ЕС скоро ще се разпадне, САЩ ще фалират ! Тогава Руския народ ще ни помогне ! Ще бъдат слънчеви и топли дни, ще ходим с червени връзки по бригади ! Всички ще бъдем от равни по-равни! Няма да има гейове, а Путин ще е нашият бащица Закрилник.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
иван костов е виновен. преди време един депутат от СДС уби съсед заради кучето, че лаее. Този пък е изкукуригал от баща си как ще вземат властта...