Намериха труп на 16-годишен в Борисовата градина

По тялото на тийнейджъра има прободна рана
Обновена: 2 юни 2015 14:42 | 2 юни 2015 13:23,
67
Намериха труп на 16-годишен в Борисовата градина
Снимка: БТА

Тяло на 16 годишен младеж е намерено в Борисовата градина днес, съобщава МВР.

Сигналът е подаден около 12 часа на телефон 112.

Пристигналите полицаи установили самоличността на момчетo, както и това, че по тялото му имало прободна рана.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
9
 
35
 
! Отговори
Данчо преди 8 години
МВР трябва да се закрие веднага. Хора без трудови навици и образование, които никога не са чували за Обществен договор. Имаме си цял Институт по Статистика който регистрира всичко. Милиционерите са дубльори.........ПУЦ-а в Симеоново също трябва да се разруши.
54
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в парка пред Народния театър е същата работа. И не само наркомани и скитници, ами и секс на живо може да видите. Доброволен, с много усмивки, а вероятно и с много болести, гъби, лишеи и мъхове.
53
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"да следят кой пие бира, да следят кой пие вкъщи и кой купува алкохол и после разпити веднъж в месеца защо се опиянчваш... Същото за цигарите"Иронията ти е неуместна. Тревата все още е забранена - ако не знаеш, да ти кажа.
52
12
 
33
 
! Отговори
до 56 преди 8 години
да следят кой пие бира, да следят кой пие вкъщи и кой купува алкохол и после разпити веднъж в месеца защо се опиянчваш... Същото за цигарите
51
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И бежанци съм виждал в Борисовата градина и наркомани съм виждал и просяци съм виждал и озлобени лелки и чичовци събиращу бутилки от пияните младежи съм виждал.Плюс това, не знам дали на хората които пафкат тревичка им се казва наркомани, ама в случай че се наричат по тоя начин, значи около 30% от младите хора които ходят там са наркомани. То полицията не си е на мястото. Смърди на трева отвсякъде. Да пускат цивилки и после да следят наркоманите и тва е! Ама не искат, сигурно взимат процент...
50
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ти наистина ли си толкова ***?? Русия като население колко повече е от нас бе ***???"Прочети оак какво ти е написал човека и тогава го наричай ***. Ама само ако заслужава. Щото май не е той тъпия.
49
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ъхъТи наистина ли си толкова ***?? Русия като население колко повече е от нас бе ***???
48
9
 
36
 
! Отговори
Хаим Мордехай преди 8 години
До СилвиДокато дилърите си плащат достатъчно на някой в МеВеРе !
47
16
 
63
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Планът Ран-Ът в действие. Продължава се със съсипването на нацията. Така и ще бъде до пълното унищожение
46
10
 
68
 
! Отговори
Силви преди 8 години
До 47Разбирам те много добре, но сина ми е само на 5 г. а аз умирам от страх, като виждам какво го очаква.Възпитанието ние приоритет 1 спрямо отношенията ни, но сами виждате , че когато му дойде времето то не пита Вас или мен.Те чакат по паркове, някое скатано кътче...До кога ще търпим това.ЗАЩО НЯМА РЕД В ТАЗИ ДЪРЖАВА??????ЗАЩО ПАРИТЕ ЗАМЕНИХА ЦЕНОСТИТЕ НИ ????
45
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умишлените убийства на глава от населението в Русия са 9,2 (13120 общо), САЩ са 4,7 (14827) на 100 000 души.В България са 2 на 100 000 (147).Изследване на ООН
44
14
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Силви, може да звучи гадно, но възпитавайте си децата!Какво значи зарибени, не съм чул някой да е тръгнал да дърпа хора и насила да им инжектира или да ги принуждава да гълтат или шмъркат ***!Наркотици има във всяка страна на света - изключваме Малайзия, Сингапур, Северна Корея и още няколко държави!Така че наркотиците няма да спрат! Спрете децата си! Говорете им, възпитавайте ги! Още днес! Утре може да е късно!
43
12
 
43
 
! Отговори
Силви преди 8 години
Оставете манг..тите и бежанците, българи съвземете се, българи продават дрога по паркове и кадели не, на българчета ето това е си е голям проблем от край време.До кога полицията ще си затварят очите, толкова полицаи има за какво са ни???Днес 16 годишен, след два дена още един накъде сме тръгнали за какво ги раждаме тези деца, толкова труд и любов към тях за да бъдат зарибени от едни изверги.Това не може да е политика в тази малка държава, това е мафия.Жалко за родителите на починалото момче.
42
20
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова хубаво беше когато НъРъБъ-то беше със СеСеСеРъ, че направо не ми се говори
41
12
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейска интеграция! ПаситУ и Каролев сигурно са доволни!
40
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки Втори в Европа е Мюсюлманин, май пак трябва ПОКРЪСТВАНЕ иначе да се Махат там от където са им Корените че Тук ПРАЧАТ
39
10
 
46
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Е, и? Ако поставим от една страна убийствата, извършени от малцинствата в национален мащаб, и от друга, тези извършени от българи, то разликата ще е в пъти повече в полза на любимите ви роми, нелегални емигранти, наркомани и бездомници!
38
26
 
58
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Хайде стига с приказките за лошата Русия! Когато бяхме с Русия в България имаше ред, а такива случаи се случваха веднъж на 20 години! Разхождал съм се преспокойно в 12, в 1 вечерта в Западен парк и в Борисовата градина, а не съм се страхувал, че някой ще ме наръга, ограби, убие!Сега с великия европейски съюз и тъпата ви интеграция виждаме резултатите - убийства всеки ден!
37
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се кефя на бежанците грам, ама да си припомним:19-годишният Марио Данчев от Перник е убит с нож при масов бой в стая в общежитие в Студентски град. Инцидентът се разиграл към 2.40 часа в стая в общежитието, в която живеят трима студенти - двама братя-близнаци от Перник и техният съквартирант от Добрич.
36
9
 
39
 
! Отговори
Оня преди 8 години
Изчезват нещо разни коментари ... не само мои ... поне казвайте къде бъркаме че да си знаем