Млада полицайка: Развържете ни ръцете в "Орландовци"!

"Ако си хванал повечко тен, гориш", пише във Facebook Анна Витанова
Обновена: 17 юни 2015 14:09 | 17 юни 2015 12:15, Екип на Dnes.bg
366
Млада полицайка: Развържете ни ръцете в "Орландовци"!
Снимка: Facebook

Родна полицайка, която е част от органите на реда, пазещи мира в столичния квартал "Орландовци", скандализира с постове в социалната мрежа Facebook.

Млада полицайка: Развържете ни ръцете в "Орландовци"!

В профила си в социалната мрежа Анна Витанова е публикувала снимка със свой колега и изявява желание: "Да ни развържат ръцете", а в коментарите под снимката по-долу допълва:  "Ако си хванал повечко тен, гориш", съобщава Нова телевизия.

Два дни по-рано пък Витанова е публикувала друга снимка, която в момента е изключително популярна в социалната мрежа, на която има на група роми, които искат "работа, ток, газификация", а отдолу има образ на Хитлер, който отговаря: "Ще имате! Товарете ги на вагоните".

Витанова стана популярна в "нощта на белия автобус" преди 2 години по време на протестите пред парламента, когато се появи с превързана ръка и обяви, че протестиращите са я блъскали и наранили.

Те пък от своя страна отвърнаха, че полицайката е използвала палка и електрошок срещу протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А в провинцията кой ще ги оправи ро ми те ? Де да бпха само в орландовци. Ро ми те са завзели държавата.
187
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е като миналата година беше с "развързани ръце" каква я свърши?То освен ръце трябва и мозък-както е казал Еркюл Поаро-използваите малките сиви клетчици.Полицаите не се ли усещат,че като са я сложили тая като лице на протеста им си вкарват автогол.Да я вкарват в храстите и оттам никакво излизане!
186
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като тая е била протестиращи преди година не ми я хвалете!Не мога да подкрепя побоите на мирно протестиращи хора миналата година от униформени.Тя трябва да бъде съдена за деянията си.Въобще като знам каква я свърши полицията миналата година полицията не подкрепям протеста на полицаите!
185
1
 
4
 
! Отговори
Nox продължава от243 преди 8 години
Сбивания м/ду ци*ани и българи, органи на реда демонстрирайки расизъм по социалните мрежи -- това могат да бъдат перфектните поводи да ни бъдат натрапени СатаНАТОвски "умиротворители", които да ни репресират поради простата причина, че сме държава в рамките на НАТО, която е про-руски настоена и не се поддава на пропагандата в полза на САЩ по новинарските сайтове.Ако исС програми като xsplit и OBS работя над една хубава компилацийка как изчезва неудобна информация. Ще се видите на тубата скоро.
184
2
 
9
 
! Отговори
Nox преди 8 години
Гледайте на нещата в контекст:В САЩ започна "учението" Jade Helm, което маркира няколко щата, които са против политиката на Фашингтон като "враждебни".Същевременно по новините се дискутира дали щяла да бъде разположена тежка военна техника в източна Европа, като истината е, че тази техника е тук от март месец насам и има видео записи.Про-САЩ пропагандата не попива в умовете на българите. Поне 70% са про-руски настроени. Как мислите, дали не сме маркирани като "враждебни"?to be continued
183
3
 
9
 
! Отговори
V преди 8 години
Полицайте зял ден се занимават с ромите и затова са им набрали ;) а и тая все пак е жена ;) на снимката гледам че сега мъжете са от пласмаса ,а жените от желязо :) преди беше обратно ;) пластмасова е и държавата ;) затова се распада :)
182
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много американски екшъни е гледала полицайката.като я гледаш как се е гримирала и барнала,все ти е на ума,че като метне тез с повечко тен и направо ще им стопи лагерите!то май някой се набутват в полицията не толкова за реална ефективна работа,а за ефектен пиар!
181
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тези глупости бе хора във фасе-то всеки се прави на интересен, кой ги спира, простотията в таз даржава си е иб... ***... навремето имаше Югославия, сега .....
180
1
 
0
 
! Отговори
trend преди 8 години
kakvo e kazal choveka, kakvo ste razbrali vie?! :)
179
2
 
14
 
! Отговори
Type the author name преди 8 години
браво Ани!
178
3
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
> значи в тази полиция все пак някой са му останали топки.да, на една жена .... ехехехех
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На основата на това което е публикувала във фейса,абсолютно нищо не могат да и направят.Но протестърите от времето на Орешарски ще натиснат и тя ще бъде отстранена,а може и уволнена.После ще осъди мвр и ще спечели,защото това което е написала не е нищо и никакъв престиж не уронва.Бъчварова вместо да назначава съветници като Биков,които са актьори да вземе да назначи някой правно грамотен,който да и обясни ,че така не става.
176
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на момичето, значи в тази полиция все пак някой са му останали топки.
175
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо лъжат че социалната мрежа се възмущавала и второ не знаех че това недоразумение министърката на МВР е и фейсбук администратор !!
174
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
милиционерката вън! протестиращите милиционери също вън!!!полицаите да изгонят милиционерите! няма кой да им плаща!
173
8
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май един единствем полицай имаме, като хората и то се оказва, че е жена
172
28
 
7
 
! Отговори
БОЙКО преди 8 години
МИНИСТЪРКАТА РУМЯНА БЪЧВАРОВА Е СВЕСТЕН ЧОВЕК-ЗАПОМНЕТЕ ГО
171
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скандализирала Фейсбук... Браво на дамата казвам пък аз! Тя има рпавото да го прави, поради простата причина, че всекщи ден се сблъсква с тези индивиди! Вижда майките, дрогиращи децата си, за да могат да просят, вижда сутеньорите, джебчиите, лепиларите, крадците... Това НЕ е израз на расизъм господа, а е израз на гняв към изкуственото нагнетяване на етническата обстановка, чрез създаване на чувство за безнаказаност на определени членове на обществото.
170
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По новините казаха ,че полицайката написала въпросния текст в време на работа и то като била в Орландовци -евала бе -с едната ръка пише статуси във фейса с другата държи палката и щита ...къде има други такива полицаи по света ?? За сметка на това имаме лъживи медии,и некадърца за министър на мвр.
169
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 10-на години не бих защитила такова "изказване", но да си признаем честно: нас ни дискриминират, а не ние тях; те не се интегрират, а не, че ние ги деинтегрираме; те ползват социални помощи и пр., а не ние; ние им плащаме всички сметки, а не те на нас! Мога да продължа, но предполагам, че схванахте полета на мисълта ми! И е крайно време да си признаем, че ни има "Нас" и че ги има "Тях", не сме заедно!