Палавият асистент не дава заверки без подпис в негова защита

Охраната на Чавдар Стоянов заплашвал с пистолет шумни студенти
Обновена: 17 дек 2015 11:02 | 17 дек 2015 09:22,
77
Палавият асистент не дава заверки без подпис в негова защита
Снимка: кадър, Нова телевизия

Скандалният асистент от Юридическия факултет на Софийския университет, Чавдар Стоянов, е карал студенти да се подписват в подписката в негова защита, иначе нямало да дава заверки на студентите. И още: бъдещите юристи се оплакват, че астистентът ги карал да правят лицеви опори, задължително голи до кръста.

"Аз знам за 100 лицеви опори без тениска пред него", разказва Добрин Спасов, студент, пред Нова телевизия. При конкретен случай едно момче е правило лицеви опори, асистентът му споделил сексуалната си ориентация. Обещал още, че като направи лицевите отношения, ще си стопли отношенията със студента.

Още по темата

"Моята сексуална ориентация е изцяло хетеросексуална. Никога не съм имал влечение към собствения си пол, камо ли към студент", настоя асистентът Чавдар Стоянов.

След това въпросният студент бил поканен на кафе, тъй като не ходил на две упражнения. Бил заплашен, че няма да получи заверка. "Но ако отиде на кафе с него, всичко ще бъде наред", разказва още Добрин.

Момичетата нямали проблеми с преподавателя, просто не ги забелязвал. Мария Атанасова, също студент в Юридическия факултет, разказва, че обикновено в упражненията асистент Стоянов се занимавал само с момчетата. Въпросите му били към тях, давал им само на тях доклади. Тя разбрала от колеги, че са получавали SMS покани за кафе.

"Моята голяма грешка е, че оставям мобилния си телефон на катедрата, когато слизам да пуша", обяснява Стоянов. По думите му този SMS с поканата за кафе е една добре скалъпена шега.

Шега или не, но студентите се обединяват в подписка срещу методите на своя преподавател. Подписват се над 150 души, а в своя защита асистентът организира контра подписка. Отново с принуда, според студентите.

"Група, която не се подпише, няма да прави колоквиума, който беше предвиден за следващата седмица, а оттам респективно няма да стигне до заверка", разказва Валери Найденов, студент от факултета.

Стоянов контрира:"Господата и дамите са юристи и знаят, че няма как да бъдат принудени да направят нещо такова", твърди той.

В крайна сметка с гласуване на преподавателите Стоянов към момента е отстранен от лекции. При това с пълно мнозинство. По думите на асистента той е бил подкрепен в лични разговори, но вероятно страхът от декана е този, който ги е накарал да гласува по този начин.

Нещо повече: Чавдар Стоянов ходил на лекции с охрана. Мъжете сядали отзад и вадили хладни оръжия. Един от студентите дори разказва, че по време на занятия в съседна стая на упражнение на студенти от специалност "Международни отношения" се чули аплодисменти за добре изнесен доклад. Тогава охраната станала и отишла в съседната стая. Заплашили с пистолет присъстващите - шумът пречил на Чавдар Стоянов.

Асистентът твърди, че охраната била нужна, тъй като имал заплахи по повод имоти на баща му по морето. Сега топката е в ръцете на ректора на Университета. От него зависи дали скандалният асистент ще бъде отстранен завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тези новини за него ще се нареди опашка от мъже пред вратата на тоя. Голяма реклама му правите. А аз, като ученик като спах с продавачката от лафката и една новина нямаше за мен.
27
17
 
3
 
! Отговори
тъпа тиква преди 8 години
гледах репортажа с него и с едни момченца и..............ми те направо си изглеждат гейчета за разлика от него.Справка- Блиц от вчера вечер
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам да преброим обратните в държавата защото са много
25
0
 
24
 
! Отговори
hh преди 8 години
Хората изперкват не е добре ........... :D
24
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се пазете от обратен шеф и от обратен преподавател
23
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох на мама хубавеца, същио като брюкселско прасенце! Еврогейче...
22
2
 
33
 
! Отговори
бодибилдър преди 8 години
Ох, на бати пухльото, не 100, а 500 лицеви опори ще те накарам да направиш ако ми паднеш, докато ти се пръсне тлъстото шкембе от зор.
21
0
 
38
 
! Отговори
Завършил СУ преди 8 години
Прекалено голямо самочувствие има това момче! Парадира с поста, който заема.... с две думи, въздух под налягане...
20
0
 
25
 
! Отговори
С охрата на работа? преди 8 години
Този преподавател голяма работа - да ходи с охрана да преподава. Голям цирк :D :D
19
1
 
31
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
--Мръсен долен *** ) Отивай при Евгени Минчев да правите заедно лицеви опори и да си душкате чорапчетата -хахахахахамухахахахах
18
0
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
А как се правят лицеви отношения ?
17
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лошото е, че изглежда доста млад ,смисъл рано рано е почнал да злоупотребява с власт , не смята човека да си губи времето!Това е много грозна гледка някой с власт да те настъпва и ти да няма какво да направиш, и просто си мълчиш за да получиш заверка или каквото и да било там.Наказанието трябва да е сурово!!!Той отрича ,но щом едно нещо започне да се говори между студентите значи е истина!
16
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новинарска информация в стил агенция ЕЖК (Една Жена Каза).Учудващото е търпимостта, която проявява "ръководството" на СУ към разпищолването на мутри, подвизаващи се като преподаватели. Свърталище на мутри ли е Софийски Университет - лицето на академизЪма в България. Доживях и това, пазванти на асистенти във ВУЗ. Странен ПР.
15
14
 
7
 
! Отговори
Венера Милоска преди 8 години
Какво толкова го корите човека, сега гей звучи гордо.
14
1
 
34
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Представяте ли си това да беше станало по времето на бай Тодор?!
13
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очевиден гей.
12
4
 
66
 
! Отговори
Alex преди 8 години
Абе кви са тея хора, ква е тая ненормална държава ?! Асистент комплексар мислещ се за мафиот... Вие студентите, големи мъже само където не му ближете х** ! Толкова ли не можете 5-6 човека да му изкривите главата от шамари ?!
11
7
 
17
 
! Отговори
медик -висшист преди 8 години
педа......те трябва да бъдат бити и ***.......вани .света е създаден за два пола всичко друго е компромис.за здрав генетичен материал трябват здрави мъже и жени.иваче човека ще мутира .
10
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя плъх е много за бой.
9
3
 
45
 
! Отговори
Тихо преди 8 години
Какво се обяснява тоя, само като му видиш физиономията и ти става ясно каква му е резбата