Бабата на един от биячите: Да си хваща багажа...

Жената подкрепи внука си, и тя би скочила като него
Обновена: 29 фев 2016 11:24 | 29 фев 2016 11:22,
194
Бабата на един от биячите: Да си хваща багажа...
Снимка: Кадър "Нова телевизия"

Бабата на един от биячите на Околовръстното шосе, посъветва внука си да стяга багажа и да бяга зад граница.

Мария е баба на Христо Христов - 22-годишният републикански шампион по бокс от Червен бряг. Той е един от тримата мъже, които преди дни пребиха с палки мъж и жена на пътя в София.

Биячите бяха разпознати и арестувани благодарение на клипче заснето от пострадалата жена.

Още по темата

Мария Димитрова е националка по троен скок, мъжът й Васко Наумов – също атлет, републикански шампион. Биячите пък бяха разпознати като охранители на Ивайло Борисов Ториното – обвиняем за участие в организирана престъпна група и наркоразпространение.

Биячите пък също били спортисти – боксьори.

"За мен той е най-добрият", разказа днес бабата на Христо пред Нова тв. Внукът й си ранил ръката по време на бокс и се отказал от спорта.

"Той не е агресивен, нито е криминално проявен. Каза ми, че е започнал да работи като охрана, но не е за по телефона какво точно прави", обясни още жената.

Тя разказа, че внукът й най-много мразел да го псуват на майка.

"И аз, ако бях на негово място, и аз щях да скоча по същия начин. Нищо не мога да го посъветвам, защото той е по-умен от мен. Освен да си хваща багажа и да бяга през граница", коментира още тя.

Версията на биячите е, че те са били провокирани от Васко Наумов, който изтласкал колата им от пътя, а после им показал среден пръст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
24
 
! Отговори
хм преди 8 години
Ама там зад границата няма такива работи ...да биеш безразборно хората! Посегне ли - в защита човек ще го застреля като куче!
14
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Освен да си хваща багажа и да бяга през граница", коментира още тя."Що? Нали е невинен, нали не е агресивен, нали е най-добрия. Защо да бяга зад граница? Какво си мисли, че ще се спаси в Германия ли? Ми нали има интерпол и европол. Ай да ви се невиди и с изкуфелите диваци. ОТ държава станахме на територия. Що за дивак и *** е българина не ми го побира умът. Толкова изгнила нация не бях вижда никъде. Ду ми няма просто.
13
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Недейте да съдите предварително,. Спомняте си какво стана с Тодор от Враца. Битият има фитнес салон, така че не е света вода ненапита - знарте кой тренира в тези зали. Да не се окаже, че той да ги е засичал и да е раздавал средни пръсти. Онези, че са питекантропи то е ясно, но никога не е хубаво да се взема страна без да се знаят всички факти.
12
0
 
21
 
! Отговори
ха ха 2 преди 8 години
Тове е дедо,какнва баба!
11
1
 
61
 
! Отговори
Шопа преди 8 години
Първо зад граница ще умре от глад и второ като направи това зад граница ще лежи поне 10 години без някой да се чуди . Така, че нагла бабке недей да даваш "лоши "съвети на милото си внуче. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
10
0
 
54
 
! Отговори
пълен изкуфелник преди 8 години
зад граница в някоя бяла държава не ги толерират такива маймуни изобщо! Най-много да излежават повече години отколкото в България...така де, ако тук ги осъдят в крайна сметка!
9
0
 
68
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
"Каза ми, че е започнал да работи като охрана, но не е за по телефона какво точно прави"Правете сметка какво работи щом не може да го каже по телефона... Този си е за 10+ ама ще мине с условна....
8
1
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като я слушах тая, тя по агресивна от внука.Ясно кой и как го е възпитавал.На тъпите всички са им длъжни.
7
2
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Личи си откъде идва възпитанието на такива тюфлецииии, от бабите им тюфлециии
6
1
 
89
 
! Отговори
Момо преди 8 години
В живота си не съм имал контакт с човек занимаващ се активно със силов спорт, който да не се е държал агресивно.Вие тук ги направихте на ангели без крила. Засрамете се!И работа, която не била за по телефон как ви звучи? Като нещо нормално ли?
5
3
 
65
 
! Отговори
Нели преди 8 години
Ако е невинен защо ще бяга зад граница? Тъпa работа!
4
4
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабо, унуката ти е б0клук.
3
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо да полежи 5-10 години, после да стяга багажа.
2
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само селяци в тая държава.
1
1
 
80
 
! Отговори
кой? преди 8 години
Защо правите реклама на мутрите? Кой ви плаща за това?