След боя: Цветя и благословия за "Вълците на Путин"

Рокерите не бяха допуснати вътре в катедралния храм
Обновена: 1 юли 2016 15:59 | 1 юли 2016 15:30,
413

Снимка: Dnes.bg

След като заради похода им имаше скандал и бой Бургас, рокерите от "Нощните вълци", прославящи режима на Владимир Путин, бяха посрещнати с цветя и благословия в София.

Още по темата

Десетки русофили, организирани от "Атака", ги аплодираха при пристигането им в центъра на столицата.

Освен руски и съветски знамена, момиченца в носия ги приветстваха с хляб и сол, а двама отци ги благословиха. Посрещачите обсипаха рокерите с цветя.

Церемонията се състоя до един от страничните входове на храм-паметника "Св. Александър Невски".

"Вълците" не бяха допуснати в катедралата. От другата й страна пък викаше група рософоби. Полицията обаче не допусна среща между рокерите и противниците им.

"Вълците на Путин" пристигнаха в центъра на София съпроводени и от десетки български рокери.

Сънародниците ни обясниха, че не са имали проблеми с придвижването.

"Рокерите сме братя по оръжие, за нас националността няма значение", отговориха те на въпроса защо са решили да охраняват вълците. 

След посрещането като победители, руските рокери се снимаха с посрещачите си и си тръгнаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още по темата: БургасВълците на Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
3
 
3
 
! Отговори
Горянин преди 7 години
За Българските Гейове е забранено да си направят парад, а за Руските Амбрияжи е позволено. Сега обаче Тиквата от село Банкя да ми обясни защо руснаците продават бензина си в САЩ за 0,30 лв. а в "Република" (16-та на СССР) е 2,00лв?!
250
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оппааа, грешка в 307 и 308, да се разбират обратно!
249
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е жуже!
248
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На някой му е чудно,че един гражданин подкрепя политиката на своят президент.Това в България няма как да се случи.Представяте ли си кой може да се идентифицира и да подкрепя БГ президента.Но да оставим бесовете на Андреевци,пасита,Инджевци и прочие.палачинката се обръща.САЩ подкрепя кюрдите,Турция лази пред Путин и Израел,митов не знае на кой Господ да се моли,а свиневъда дето щеше да сваля самолети се скри в миша дупка.неведоми са пътищата Господни господа президент и премиер и министри
247
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako Engladicite nenaiat deka da idat sled kato si napraia Exitero, pa da pitat krimskite jiteli kak da si otvoriat angli4enite obiatiata na Rusia i da si stanat GBetata edni iaki ruski grajdani- kat gi Eutata nesaka pa da resat problemo samo kato se prisaediniat s ruskia sarde4en narod
246
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МОТОРИСТИТЕ ДОЙДОХА, ПОКЛОНИХА СЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ НА ШИПКА, ПОСАДИХА ДРЪВЧЕ И СИ ТРЪГНАХА- ДУМА НЕ СЪМ ЧУЛА ОТ ТЯХ, ОБАЧЕ ТЕАТЪРА ИЗИГРАН ОТ АТАКИСТИ БЕШЕ СРАМЕН, ПОЗОРЕН И ЖАЛЪК- ЕДНА ШЕПА БЕЗЗЪБИ БАБИ И ДЕДОВЦИ С БАСТУНИ СИ ВИКАХА- ВИЕ СТЕ РУСОФОБИ, А ДРУГИТЕ ИМ ОТГОВАРЯХА НЕ ВИЕ СТЕ ТАМ НЯКАКВИ СИ И СЕ РИТАХА ПО КОКАЛЧЕТАТА, МАХАХА С БАСТУНИ, А БАБИ КРЕЩЯХА В ИСТЕРИЯ- ЕЙ ВИ ГО НА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО- БЪЛГАРИТЕ СМЕ КРОТЪК И ДОБЪР НАРОД- НЕ МРАЗИМ НИКОГО, НИЕ СМЕ ПРИЯТЕЛИ С ВСИЧКИ.
245
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз също съм против някакви вълци от русия но ги предпочитам пред *** от турция
244
6
 
16
 
! Отговори
777 преди 7 години
Да оставим настрана "русофили".."русофоби" и т.н. Задайте си един *** въпрос като българи: Кой е по-вреден за България - тези дето дойдоха и си заминаха с моторите или фондация "Америка за България"?...
243
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
327- ДА ДОБАВЯ- НЕКА СМЕНЯТ РЕЖИСЬОРА- ЯВНО СЕ Е АЛКОХОЛИЗИРАЛ ИЛИ СИ Е ИЗПЕКЪЛ МОЗЪКА С АКТИВНА СУБСТАНЦИЯ- АМА ИЧ ГО НЕМА.
242
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Само русофоб може да измисли това име" рокерите на Путин". Какво общо има Путин? Медийната война срещу Русия се води по всички фронтове.
241
1
 
7
 
! Отговори
до 321 преди 7 години
Колега , наркоманете са се дрогирали още в ранни зори и са ви писали минуси.
240
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия освободи Европа ще я освободи още един пьт
239
11
 
5
 
! Отговори
руски свинари преди 7 години
боя мисля че беше малко. Но милицията ги пази. Що така ? Нали българите им плащаме заплатите. Нека да не ги пази та да изразим любовта си към руските свинари" нощните помири"
238
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понеже сме си подредили ***, тръгнали сме да се делим на русофили и -фоби, сбъркана нация. Как не излязохме да протестираме срещу милиардите заеми например, заради това, че ни тъпчат и унижават ежедневно по всевъзможни начини. *** народ сме. Каквито политиците, такива и хората, дребни душици!!! Заслужена съдба на един окаян народ!
237
4
 
6
 
! Отговори
ТЦТЦТЦТ преди 7 години
ЩО ЗА ХОРА СМЕ ЩО ЗАНАЦИЯ БЪЛГАРИ ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИ ,ЩОТОТО ЕДНИТЕ БИЛИ ЗА РУСИЯ А ДРУГИТЕ ЗА АМЕРИКА ,И ЗА ТОВА СИ СПРЕТНАЛИ ХУБАВ БОЙ ,ПРОСТО ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗУМЯВАМ И ИЗУМЯВАМ КАК Е ВЪСМОЖНО ТОВА ,АТАКА РАЗБИРАМ ПРОПАНГАДИРА ЗА РУССИЯ ЩОТО *** РУБЛИ ОСТАНАЛИТЕ ЗА АМЕРИКА ПО СЪЩАТА ПРИ1ИНА И ТОВА СА ПОЛИРТИЦИ ИЗБРАНИ ОТ НАС ДА ЗАЩИТАВАТ И СЛУЖАТ НА НАС И БЪЛГАРИЯ
236
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин откри най-голямата джамия в Европа на 23 Сеп 2015 в Москва заедно с Ердоган. В БГ пълно медийно затъмнение.Четете Руски сайтове. Тук ни манипулират че бил за православие и тинтири минтири. Четете руските сайтове и не се връзвайте!
235
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представям си каква реч щеше да им дръпне Плевнелиев ! Велик!
234
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какви са тези рокери, но ми е гнусно да гледам как някакви сигънета искат да дигам джамии или да пея "Хепи пърди ую", например.Искам имената на тия, дето ме карат да гласувам по партийному, да строя джамии и / или да ходя да се бия за интереса на нек'ви просtaци, дето искат да спечелят пари и то тук.Давайте, братя съфорумници, но нека пишат само нормалните. Троловете да си заврат по една какалашка отзад и да ходят да се друсат на балконите си.
233
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кир А нещо за Мюнхенското съглашение на Англия и Франция със Хитлер .Какви тайни имаше там ,та Чехословакия беше разграбена и ръцете на Хитлер бяха развързани да доразбие цяла Западна Европа ? И Полша заграби от Чехия ,Тешинска област .
232
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре дошли в България братя руснаци!