След боя: Цветя и благословия за "Вълците на Путин"

Рокерите не бяха допуснати вътре в катедралния храм
Обновена: 1 юли 2016 15:59 | 1 юли 2016 15:30,
413

Снимка: Dnes.bg

След като заради похода им имаше скандал и бой Бургас, рокерите от "Нощните вълци", прославящи режима на Владимир Путин, бяха посрещнати с цветя и благословия в София.

Още по темата

Десетки русофили, организирани от "Атака", ги аплодираха при пристигането им в центъра на столицата.

Освен руски и съветски знамена, момиченца в носия ги приветстваха с хляб и сол, а двама отци ги благословиха. Посрещачите обсипаха рокерите с цветя.

Церемонията се състоя до един от страничните входове на храм-паметника "Св. Александър Невски".

"Вълците" не бяха допуснати в катедралата. От другата й страна пък викаше група рософоби. Полицията обаче не допусна среща между рокерите и противниците им.

"Вълците на Путин" пристигнаха в центъра на София съпроводени и от десетки български рокери.

Сънародниците ни обясниха, че не са имали проблеми с придвижването.

"Рокерите сме братя по оръжие, за нас националността няма значение", отговориха те на въпроса защо са решили да охраняват вълците. 

След посрещането като победители, руските рокери се снимаха с посрещачите си и си тръгнаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още по темата: БургасВълците на Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
11
 
12
 
! Отговори
Шоп™ преди 7 години
До АнонименИ какво като сме били съюзници на Хитлер! За него сме били славяни и въпрос на време е било да ни нападне и насочи предците ни към газовите камери, както е направил със съюзниците си от СССР през 41-ва---------------------- Хитлер не е вкарвал славяните в никакви газови камери. Хитлер е уважавал руснаците като велик народ и е имал във въоръжените си сили 2 млн руснаци.
230
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом и с тия бандити представители на чужда държава и интереси сме добри значи наистина нещо ни е объркано в главите!Вярно е казаното ,че които каквото сам си направи друг не може!
229
23
 
17
 
! Отговори
майстор-готвач преди 7 години
Слагате в тенджерата руска пропаганда и пъпчиво синче на стари партийни деятели. Разбърквате. Добавяте обилно путинови рубли. Може и малко *** са вкус. Като заври поливате със самогон.Поднасяте ястието в канчета тип "советский солдать'. В менюто го отбелязвате като " *** руски натурален".
228
13
 
30
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Колкото и да се дърлите тука чакали. Руската мечка е готова за кръгова отбрана. И при всеки удобен случай ще чупи гръбнака на някой чакал.
227
8
 
28
 
! Отговори
Всичко напред! преди 7 години
Долу евроейовете и ***, Путин е велик! България завинаги в съюз с православна Русия, също така Башкорстан и Мордовия, в Евразийския съюз с Казахстан и Беларус, а също и Киргизия! Не искам детето ми да учи във Франция с араби или Германия с турци, искам в Пенза с якути! Вълците (нощните) са ни братя, ввички в шпалир пред храма за ги срещнем, девойките с хляб и сол! Какво по-добро от това?
226
3
 
14
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Противниците на "Вълците..."-две маршрутки со.р.осоиди,опонентите им(по-шарена компания)-и те толкова.Полицаите-повече.Театрален сблъсък и гръмко натовски коректно отразяване .Утре никой няма да си спомня,че е имало нещо.Ама лаф-моабет да става.
225
7
 
19
 
! Отговори
Светло бъдеще преди 7 години
Никакви гейове и ***, без НАТО и еврогейове, искаме с Русия в славянски съюз с Башкорстан, Казахстан, Армения, Киргизстан и Мордовия! Не искам децата ми да учат в Германия с турци, искам в Пенза с якути и тувинци. Путин е велик, слава! Долу третополовите, да живее дружбата с Вълците, те са истината, който не е с тях и с нас .- бой! За Русия - всичко българско пред храма, на тепсия, с музика, знамена и девойки с хляб и сол! Урааа!
224
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кир 298Глупости дрънкаш, мозък!? Точно Сталин е освободил цяла Изт. Европа от Хитлер, а от концетрационните му лагери Ч. армия буквално от камерите е вадила не само евеои, но и поляци, чехи и т.н. Има го документирано на филми, но не ти изнася истината! Нямаш сиво вещество да проумееш това! А какво е "виновен" Сталин или българските деца, че любимите ти кравари са хвърляли играчки/бомби на София бе, безмозъчен! Не отговаряш на неудобни въпроси, другарЮ!
223
12
 
9
 
! Отговори
кир преди 7 години
Явно аз щи кажа името...Йосив Сталин. Човека направил таен.съюз с хотлер за потапянето в кръв на цяла европа. Извинявай ама никога няма да ми вменят в главата как руската армия е най чистата а всички други са гадове. Питай поляците и чехите пурвите изяли патроните на.уж братска русия! Вече си свободен нелеп тип комунистически
222
11
 
12
 
! Отговори
кучките на Путин преди 7 години
Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка.Цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури.Хем е*ливи, хем крадливи,но най-вече завистливи.Радой Ралин
221
2
 
14
 
! Отговори
Мен не ме интересувa преди 7 години
колко е зaплaтaтa в Русия,колко е БВП и т.н,aко изхождaме от този критерии трябвa дa тaчим и обичaме мутрите и нaркобосовете у нaс,зaщото сa нaй- богaти,товa ли смятaте зa прaвилно,или дa обичaм aрaбелите от Кувейт и Кaтaр,щото тaм доходите нa човек сa нaй- високи ?
220
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кир 291Абе смърд.л, краварите са хвърляли бомби над мирното население, вкл. бомби/играчки за деца са мятали изр.дите бе... Що за индивид си да защитаваш такива твари? И какво като сме били съюзници на Хитлер! За него сме били славяни и въпрос на време е било да ни нападне и насочи предците ни към газовите камери, както е направил със съюзниците си от СССР през 41-ва! Чети повече история, мозък!
219
3
 
2
 
! Отговори
троолгеносен преди 7 години
До Не е вaжен номинaлaПонеже живея на запад ............а ся ми кажи кое струва 3.5 пъти повече. Крррееетееен!
218
3
 
4
 
! Отговори
Nona преди 7 години
До българин-европеецЛеле!Ами сега?!? Горките рускини!
217
2
 
13
 
! Отговори
300 000 преди 7 години
" мизерни руснaци имaт имоти у нaс,a колко бългaри имaт имоти в чужбинa,в стрaнa членкa нa ЕС.,без дa броиме шепaтa олигaрси ?
216
11
 
6
 
! Отговори
кир преди 7 години
До 286Атакаа като свършат доводите в празната ти червена глава вече може.да баналничиш с заплати. Бомбите са падали защото предцитети са били съюзнии на Хитлер ама ти и това не знаеш...много си жалак братле не знаеш историята на.европа но приказваш с охота на хората колко е ввлика червената армия. Я кажи кой си стиска ръката с хитлер като започва войната? Кой иска.са завоюва европа с кръв? Айде кажи името и да свършваме:))?
215
4
 
9
 
! Отговори
Не е вaжен номинaлa преди 7 години
нa пaрите,a кaкво може дa купиш с тях,нa Зaпaд минимaлнaтa зaплaтa ( чисто) е 1100 евро,но цените сa средно 3,5 пъти по висики от нaшите и с тия пaри ще живееш почти толковa мизерно колкото с 420 лв у нaс.
214
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 287Я дай малко инфо това каква заплата е - месечна, седмична и т.н. и колко руснаци я получават и разчитат само на нея!? Вместо да четеш глупости и слушаш шефовете си от НПО-то, вземи се разходи до Бургас, Поморие, Несебър и др. морски градове да се убедиш какви имоти си купуват руснаците!? А богат, дори руснак от средна класа няма да дойде да си купи имот точно на бълг. черноморие!
213
6
 
5
 
! Отговори
българин-европеец преди 7 години
В знак на протест срещу политиката на Путин няма да опраша нито една рускиня това лято на морето.
212
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 279Путин подписа закон за увеличение на минималната работна заплата в Русия. Така всеки руснак ще взима по 7500 рубли, което е сравнително 195 лева.Увеличението ще влезе в сила от 1 юни 2016 година. Документът е публикуван на официалния сайт на руската правна информация, пише life.ru.Преди това, минималната работна заплата бе увеличена в края на 2015 г. Тогава тя се повиши с 4% и бе в размер на 6204 рубли