Наглост и безхаберие в кадър – Порше в Южния парк

Спортната кола си джитка наред с детските колела
75

Снимка: Facebook

Наглост и безхаберие! С тези две думи може да се опишат действията на поредния шофьор, изживяващ се над закона. В социалните мрежи основна тема стана шофьор, който необезпокояван подкара "Порше"-то си из алеите на Южния парк в столицата.

Както е видно от снимките, той слаломира между деца с колела и видимо не се притеснява, че със своите двеста конски сили е нелепо да движи сред петгодишни хлапаци, които въртят педали. То е и незаконно, но явно законите не важат за всички.

Номерът му е виден, което означава, че за органите на реда не би трябвало да е проблем да го глобят солено.

Всъщност от друга снимка е видно, че униформените все пак са го заловили, но това, което се вижда породи още по-голямо недоволство сред гражданите.

На кадъра се вижда как полицаите си говорят с нарушителя, а най-меките коментари и въпроси са защо не са му щракнали белезниците, а му се обясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: софияПоршеЮжния парк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше някакъв таралясник нямаше да го заснемат и да стане обект на "възмущение" ама нали е порше.Много завислив народ.Този човек е имал работа и не е джиткал в парка.
20
1
 
20
 
! Отговори
Невен преди 7 години
До Да ама Не. Човек, тук паркирането на тревната площ на снимка 3 му е най-малкия проблем. Каране в парк, най-оживения сигурно в цялата държава е умишлен опит за убийство ... Дори изнасянето на колата трябва да е станало с паяк, така че хората да са сигнализирани да си съберат децата и да се пазят, че колата на някой *** е попаднала в парка ...
19
1
 
20
 
! Отговори
Драган преди 7 години
Знаете му номера, ако му видите колата някъде из София, минавате покрай нея с пиронче в ламарината !
18
2
 
15
 
! Отговори
сега преди 7 години
Ама на това полиция ли му викате,срам и позор ........
17
4
 
13
 
! Отговори
Да ама Не. преди 7 години
Е нали ако му бяха сложили белезници първо щях да писнат тези които сега най много се възмущават от " бездействието " на полицията ...белезници за пътно административно нарушение ..няма такъв полицай който да си вкара подобен автогол....на вас ви се ще да има сеир ,но представям си ако ви щракнат белезници за неправилно паркиране какъв вой ще нададете .Така че всяка жаба да си знае гьола и не крякайте за неща които не са ви ясни!!!!!!!
16
1
 
23
 
! Отговори
ужас преди 7 години
В друг сайт хората запитали СДВР защо полицаите не санкционират този нагъл нарушител и от там излъгали че същите тези полицай били глобили лицето с 50 лв. Търтеите се защитават един друг вместо да си вършат работата.
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как бе! *** ние сме с Порше! Мижитурките с разни фиатчета, фордчета, тойотички, ладички да *** супата! Помните приказката за магарето, нали? Ако тук не си покаже магарията, къде на друго място?
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този че е от хората на Баце с "обществените поръчки" НЯМАЙТЕ СЪМНЕНИЕ.Усвояваме кинти всекакви.........Н'ъл тъй, матриала?!
13
12
 
11
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Въпросният мъж е имал разрешително да влиза с кола, само, че с товарно бусче, което е било на ремонт. Ако бусчето беше до кучешката площадка, не знам дали на някой щеше да му направи впечатлчение.
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко, че някой съвестен и справедлив гражданин не му е дръпнал един як бой, докато се разциври и зопочне да вика майка си.
11
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що нещо се изписа за тази глупост що енергия се похаби..........По-***, бълга*рак.А "човека с поршето" строи детска площадка...........Сега Джурналиста-менте който поде темата да бъде е..бан на селският мегдан от миризлив римлянин.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с поршето явно е голяма работа...Но ще звънне два телефона и ще се отърве от глоба.А ченгето ще го отнесе.
9
0
 
38
 
! Отговори
Az преди 7 години
Преди около година един *** с някво Ауди А6, хасковска регистрация се изсипа по подобен начин на Гребната база в Пловдив. Бяха две батки в колата и бяха много отворени. Хората им викаха да се разкарат и не се дърпаха колата да мине и в един момент минаха много близко до децата на едно семейство (бяха бащата, с дядото и още няколко човека). Бащата започна да вкарва лакти и шутове в Аудито и малко по малко много хора се нахвърлиха върху колата. Селтака избяга бързо, а можеше да си го получи!
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаите с право се страхуват да наказват такива нарушители, защото или ще им се карат после или ще ги уволнят.Такъв народ сме , затова и политици, и полица и нарушители ще се въртят и ще се усмихват един на друг
7
2
 
22
 
! Отговори
До varg преди 7 години
Клещи и отверка се носят и в ръка. Какво ще му стане, ако си занесе инструментите, вървейки пешком?Ти ли ще дадеш гаранция, че някое дете няма да хукне изневиделица да пресича алеята без да се оглежда, защото знае, че това е парк, а не улица?Дори да е имал разрешително да влезе в парка със служебна кола, която уж се била развалила /по неговите думи/, това не е същото. Служебната кола е по-голяма, движи се по-бавно, пък и е редно дори с нея да влезе в парка много рано, когато още няма деца там.
6
2
 
45
 
! Отговори
ined преди 7 години
#3 Полицаите му се извиняват, че им се наложило да го спрат и обещават, че повече няма да правят така.
5
2
 
43
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Сигурно спонсорира някое столично МВР?
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееееее----Еропейска му работа !!)))))))))))))))))))
3
3
 
49
 
! Отговори
Защо сте заличили преди 7 години
номера на колата на втората снимка?На първата снимка той е показан отдалече и не се вижда ясно.Самоличността на наглеците не бива да се крие, а трябва да се оповести, та хората да ги знаят и да си имат едно на ум, ако се случи да контактуват с тях. Толкова нагъл човек може да нанесе тежки щети на всекиго дори без да печели нещо от това. Такъв не се замисля за интересите на останалите хора - той е патологичен егоист и може дори да подложи на риск живота ти, само и само да не си наруши рахата!
2
16
 
4
 
! Отговори
крум страшни преди 7 години
Пишат глоба ---ако слагат белезници за това знаци на троловете трябва да *** езиците за лъжа