На бежанците им стана студено – сгряват се в метрото

Окупиралите "Лъвов мост" вече гледат към подлезите за сгряване
16 ное 2016 07:22,
85
На бежанците им стана студено – сгряват се в метрото
Снимка: архив Булфото

Мигрантите, които доскоро висяха на групички край "Лъвов мост" вече са намерили своето зимно местенце - окупирали са подходите към метростанцията, пише "24 часа".

Младежите от Близкия изток слизат под земята след 21 ч, когато потокът от пътници намалява. Превземат стълбите и дългия тунел, който води към касите, а около тях няма нито полиция, нито охрана от общината, разказват очевидци.

Бежанците вдигали шум и подвиквали след момичетата, които бързат да влязат в метростанцията.

"Слизат долу, защото стана студено. Иначе доскоро си стояха на групички по бул. "Мария Луиза" и по уличките около Женския пазар по цяла нощ", разказа продавачка от павилион до входа на метростанция "Лъвов мост".

Бежанците в метрото се увеличили от неделя и понеделник, когато температурите рязко паднаха. Излизат от подлеза малко преди полунощ, когато затварят входовете с метални решетки.

За сигурността в метростанциите се грижат от сектор "Метрополитен" към столичната полиция, които охраняват тунелите, спирките и касите денонощно.

Оттам призовават гражданите, които забележат нередности в метрото, да сигнализират най-близкия униформен полицай, независимо дали е под земята, или на площада. Ако бежанците нарушават обществения ред, ще бъдат взети мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
29
 
! Отговори
Доктор Климатолог преди 7 години
Някой кротко да им раздаде брошури ,че в нашият дом е така,студено и поне 6 месеца и насоки с указания как да се върнат на топло до Африка за да донесат още парички от тези на С0Р0С.ЮТук може да идва само лятото за малко и после пак на Юг аре PR и тена на Чехлю да не чакат ами да включват принтерите
43
0
 
39
 
! Отговори
честит преди 7 години
в Африка и Близкия Изток е топло. Айде кой откъде е - раз-два, раз-два, раз-два, раз-два
42
1
 
40
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Значи скоро от ЕС и Германия ще се вземат мерки за промяна на климата, за да не се нарушава комфорта на хуманоидите.
41
0
 
53
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
""Оттам призовават гражданите, които забележат нередности в метрото, да сигнализират най-близкия униформен полицай, независимо дали е под земята, или на площада".Абе докога хората ще ви вършат работата,бе мързели.Защо трябва някой да ви търси-вие не трябва ли да сте там?
40
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАГЛИТЕ ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИЯ НА ПОКОРНАТА ,, ДиМУКРАТИЧНА ,,ПРЕСА ПРОДЪЛЖАВА .В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ. ИМА НАРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА . А БЕЖАНЦТЕ КОЛКОТО И ДА БЯХАУ НАС ,АВТОМАТИЧНО СА ЕКСПУЛСИРАНИ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ ОТ ПОКОРНИЯТ БАЙ ***.
39
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
европейски ценности баце, да те е страх да влезнеш в метротополицията бърка в носа и прави акции на 18 годишни пичлегари с цигарка марихуанане държава - пародия
38
1
 
45
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Настръхвам , като гледам тези грозни морди! Един немски "водач" ....беше му намерил цаката - "сгряваше" ги окончателно в нарочно създадени за целта места! Започвам да си мисля, че е бил много прав!
37
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне да бяха от Виетнам, че да ни решат проблема с бездомните кучета.
36
2
 
39
 
! Отговори
Афика мастър ЧийФ преди 7 години
Дядо им С0Р0С е забравил да им спомене ,че тук има няма 5 месеца отрицателни и минусови африкано нетолерантни температури .ХелзиHският к0митет бързо да им осигури кожухчета и печки на ток по улицата те кучета по улиците за храна бол.
35
2
 
26
 
! Отговори
слънце преди 7 години
И къде е тоя студ бре? Небето 4исто и слънцето грее и вятъра съвсем лек. Цели девет градуса е. Какъв студ какви пет лева?
34
4
 
20
 
! Отговори
африка и бяла плът преди 7 години
Значи секса започва направо от подлеза и свършва директно пред мотрисите на асфалт Паша
33
0
 
35
 
! Отговори
хм преди 7 години
Те тия е га ти изнежените. Днес на път за работа мернах двама тъмнолики по къс ръкав да ровят в контейнерите. Пришълците трябва да вземат пример от тях. Мамини джихадист4ета. Глад и студ не знаят какво е а реват само, лигавета.
32
1
 
47
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
Природа! Тук си имаме 4 сезона. Да бяха тръгнали в иужна посока като искат топло. те дошли на север и студено им било! Натрапници махайте се!
31
0
 
44
 
! Отговори
Адолф преди 7 години
Какво метро бе, в пещите на ТЕЦ-овете знаете ли колко е топло :)
30
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, ако забележим нещо нередно да потърсим най-близкия полицай? Ами то кое му е редното, щом тези са влезли в страната незаконно? Затваряме си очите за най-нередното и чакаме да започнат да правят следващите нередности ли? Аз не съм граничар, не съм и полицай. Аз съм потърпевшия данъкоплатец и от моите данъци храня и граничарите и митничарите и полицаите.
29
0
 
50
 
! Отговори
Времето преди 7 години
Пакистан - в момента 30 градуса ; Афганистан 20 градуса; София 3 градуса.
28
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори да изнасилят някоя жена или момиче най вероятно няма и да разберем. Защото такива неща нали не трябва да се знаят от масите.
27
0
 
42
 
! Отговори
До 25 анти преди 7 години
Пич , ами то в държавите от които идват е топло... Никой не ги кани да мръзнат в България...
26
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шоп направил нещо няма. Шопа оригиналния е мързелив и надут селски пуяк. Столицата трябва да се управлява от работещи и умни хора, както вече става. Или да бъде преместена по морето.
25
62
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Недейте да викате *** и други епитети за хора в беда. Не забравяй, че над 1 милион българи по света,че и се хвалите с това. Живеещи в други държави, където са натрапници. Гледате винаги само едната страна на монетата.