Велосипедист се удари в паркирана кола, загина на място

Инцидентът се е случил на столичния бул. "Витоша"
Обновена: 23 ное 2016 10:40 | 23 ное 2016 10:40,
32
Велосипедист се удари в паркирана кола, загина на място
Снимка: архив, Bulphoto

Велосипедист загина при инцидент на столичния булевард "Витоша", съобщи БНР.

Мъжът се е ударил в паркиран автомобил и е починал на място.

Инцидентът се е разиграл на метри от НДК около 9:30 ч. тази сутрин.

Екипи на полицията са отцепили района. МВР разследва случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германци...колко германци вече има в Германия, карат и тук като луди. На права улица, всички странични преки са с предимство, влизат в завоя с висока скорост, ок ясно е, че са с предимство, но намали огледай се и тогава карай. Вярно е, че полицаите следят, че има камери, но тук масово все повече хора пресичат на червено и въобще онзи идеализъм от 90 -те години, го няма. Идват новите германци и си налагат правилата, няма как да има полицай на всяка крачка. Иначе вело алеите без коментар.
28
1
 
8
 
! Отговори
Продължение на 29 преди 7 години
Та си мисля, как спокойно ни изчака немецът, без да ругае и дори без да каже нещо, въпреки че ние бяхме в нарушение. Нещо повече - наблизо нямаше никой и би могъл да ни заобиколи без да притесни когото и да било, но той спокойно изчака да се сетим, че трябва да се дръпнем и продължи пътя си точно по лентата за велосипедисти.Кога ще ги стигнем германците?И дали нравите и обноските там ще си останат такива след нашествието на мигранти със съвсем друга култура?
27
1
 
8
 
! Отговори
Друго се случи наМен преди 7 години
Бях още подрастващо хлапе. С мама гостувахме на нейна приятелка в малък град в най-западната част на Германия. Бяхме на сладкарница в късния следобед и когато тръгнахме да се прибираме, беше вече тъмно, есен беше. Мама и приятелката й се загледаха във витрина и спряха да обсъждат нещо. Велосипедист спря на две крачки от нас и високо каза "Хо!", след малко пак "Хо!" и мамината приятелка подскочи "Ама ние сме на лентата за велосипедисти!" и му се извини. Онзи кимна и отмина, след като се дръпнахме
26
0
 
6
 
! Отговори
Вече описах тук преди 7 години
случай отпреди години. Бул."Витоша" вече беше пешеходна зона. Жена в напреднала бременност пресичаше и на около 2 метра от тротоара трябваше да отскочи, защото, правейки серпантини из булеварда, към нея летеше с голяма скорост един доста едър велосипедист на около 17-18 г. Прелитайки "на косъм" от жената, той я напсува много злобно и вулгарно.И какво? Няколко човека се възмутиха на глас, но онзи вече беше далеч, а жената прежълтя, успокояваха я. За такива като онзи - сурово наказание, но как?
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше въпрос на време някой да загине на тази алея! Уж с мисъл за по-безопасно я отделиха от пътното платно с паркирани коли, но я направиха толкова тясна, че ако някой отвори пътническата врата пред тебе, няма как да я избегне.
24
4
 
8
 
! Отговори
Булгарплод преди 7 години
Защо направо не си трепете децата от сега ами ще се мъчите цял живот я да ги сгазите на пешеходна пътека , я да ги отровите с класически Софийски смог. Наздраве , болна нация !
23
3
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
ЕДИНСТВЕНИЯ СНОСЕН КОМЕНТАР Е 20!!! Останалите "велохейтърчета" са само смешни, и жалки!
22
4
 
7
 
! Отговори
Давигозабодем преди 7 години
Толкова дебилисти не бях виждал на едно място. Валяк да ви гази селяци. Няма да се оправите никога. Бъцкайте си таралясниците и се избивайте като неандреталци. И да ми паркирате на онази ми ти работа , и кафява зона да поемете.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Условията в България ги създаваме ние като общество! Нима ви харесва безумно мръсният въздух, който дишаме, харесва ви децата ни да са с астма и автоимунни заболявания! В Холандия също не е имало условия преди време. Хората са се борили с масови протести, за да създадат велоалеи, лягали са на пътя, заради високата детска смъртност след индустриализацията. И са успели!
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За условията на България велосипедистите нямат място в градовете, особено в по-големите. Така ще бъде още дълго години и това е факт, с който обаче не се съобразяват и затова хората имат много проблрми с велосипедистите в големите градове. Примерно в София редовно си карат по тесни тротоари с хора по тях и хич не им пука - от нагли по-нагли.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друг въпрос е липсата ни на дисциплина-дали си на колело или зад волана, си длъжен да спазваш правилата! Ако караш без каска, рискуваш да загинеш. Българинът какъвто е шофьор, такъв е и велосипедист, и пешеходец. Редовно виждам хора, които карат колело без светлини, същите на следващия ден ги засичам, паркирали колата си върху велоалеята или да се престрояват без мигач! Време е да престане това разделение, защото всеки от нас е различен вид участник на пътя неминуемо при определени обстоятелства
18
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Автомобилът няма място в градовете на бъдещето, хора, които не страдат от сърдечно-съдови заболявания, диабет и астма, така както ние сме първи във всички проучвания по заболеваемост и смъртност. Знаете ли каква е смъртността на пътя в Дания - клони към нула, защото "лудите, аутистични" велосипедисти са 95% от обществото и защото автомобил в центъра на града много трудно може да припари- струва скъпо. Тези хора ценят живота и здравето си! Обществото тук се състои от скотове!
17
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зимни гуми на велосипед? Стана почти декември, а те още карат? Наистина се убеждавам, че обществото ни се състои от *** в голямата си част и, че си заслужава ме съдбата. Някога били ли сте зимно време в Германия, Холандия, Дания, Норвегия??? Държави с много по-сурови зимни условия, където хората карат и след като завали сняг, забележете - сутрин превозват с велосипед децата си до ясла/детска градина, хора с добри финансови възможности, но с достатъчно мозък, отдавна осъзнали, че
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а *** с таралясника на велоалеята ли е бил "паркирал"?
15
15
 
18
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Истината е, че велосипедистите станаха по-нагли и от мотористите, но хората все още не им обръщат необходимото внимание, защото все пак се движат с доста по-малка скорост от летящите мотористи. Оня ден една кара в насрещното и когато и направих забележка ми отвърна: "Улицата е на всички"!!! Това им е нивото и подобни жертви сред велосипедистите ще стват все повече, като се знае че КАТ никакъв го няма и всеки кара както си иска поради липсата на контрол от страна на КАТ.
14
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До против колоездачитеще правиш метани или ще те стържем от асфалта
13
12
 
12
 
! Отговори
против колоездачите преди 7 години
Забелязал съм ,че и Европа/та колоездачите карат като бесни, с едно самочувствие че всички са длъжни да им правят път и метани. Въпрос? С колко км в час е карал колело, този т.нар колоездач, че от удара да умре на място?
12
17
 
10
 
! Отговори
Джигитовски преди 7 години
Така ще е,докато населението не сваля от двуколесните аутистите и ги линчува за назидание.Скоро един с мотор ми потроши багажника,защото се беше лепнал за мен,а аз спасих други *** отсреща,които ако не бях спрял...Вчера един с велосипед на 5-те кюшета на червено направи десен завой за НДК и мина на косъм от трамвая.Каква е сигурността за децата ни,когато вилнеят колоездачи.Не искам какъвто и да е орган от такива,въпреки любовта на роднините им,отървали се от тия шашкъни!
11
11
 
8
 
! Отговори
И тия ... преди 7 години
И тия СА КАТО МОТОРИСТИТЕ - САМИТЕ ТЕ НЕ СЕ ПАЗЯТ, пък искат другите да ги пазят!
10
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да си говорим, зимата не е времето нито за велосипедисти, нито за мотористи. Достатъчно други *** има на пътя.