Стотици блокирани в метрото заради технически проблем

Мотриса е закъсала преди станцията на Софийския университет
Обновена: 5 дек 2016 19:17 | 5 дек 2016 18:36,
130
Стотици блокирани в метрото заради технически проблем
Снимка: Dnes.bg

Заради технически проблем стотици пътници са блокирани в метрото по линията от "Младост" към "Люлин".

Мотриса, движеща се в посока "Люлин", е закъсала преди станцията на Софийския университет. Инцидентът е станал малко преди 18 ч.

Влаковете по линията са спрени. Пътуващите са блокирани по спирките, като е съобщено, че става въпрос за технически проблем.

Част от хората са тръгнали пеша, предаде репортер на Dnes.bg.

Екип на "Метрополитен" извежда авариралия влак, след което движението ще бъде възстановено.

Мотрисите от "Летище София" се движат само до станция "Младост 1".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: метроаварияпътници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
20
 
! Отговори
Дедо гоше преди 7 години
Аеария ок случва се но пак за пореден път липсата на инфо докара хората да се изнервят...защо касиерките не залепиха едно а4 листче за тоеа кскво става...защо...толкоеа хора изгорвха с билети и карти некупени от касиерките...аз се опитах да обясня на жените на станция цар шосе ама нямаше реакция...цяла лекция им изнесох...без реакция...няма наистина такаеа държава...малко да се наруши рутината и блокаж тотален блокаж...толкова ли е трудно...толкова ли...
78
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще не е проблем да сложат един човек от охраната да пренасочва, или дори може да сложат подвижен знак СТОП и бариера. ОБаче като минат 1000 човека по 1,60 това са 1600 лева - и половината от тях да минат на обратно - над 2000. Ама недоволни били! овце сме че търпим, трябва да спретнем едни протест, на Метрополитън - при това отношение цените на трябва да са повече от 50 стотинки. И това не го правят за първи път! Накрая ще излезе Фандъкова и ще каже "съжалявам...." *** YOU!
77
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така най-хубаво се вижда как никъде нищо не се работи и няма никаква организация. Отделно навсякъде по службите хората които отговарят за безопасност са с най-много работа, но с най-ниско заплащане независимо от образование и квалификация и без никакви права. Шеф далеко, Бог високо и всеки да се оправя. Явно Фандъчката няма никаква организация за подобни ситуации, а те трябва да имат план за действие. Сами си показват калинските възможности. Най-голямото наказание е бездарници на власт.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли стотици човека са изпуснали транспорта до провинцията? Къде ще пренощуват, ако нямат роднини в София. Това са жени , деца , старци.
75
0
 
41
 
! Отговори
Пич преди 7 години
Аварии стават навсякъде.НО оФцата която ми продаде билета на станция летище София ,можеше да каже че влаковете не се движат. На излизане/ след 25 мин.чакане/ я питам: Защо така? Офцата нищо не отговори и затвори гишето.Това дразни.Изгорях с 1.60 лв.Дано се задавят с тях.
74
5
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
ми купи си кола
73
13
 
7
 
! Отговори
Ами ,да... преди 7 години
Така е с руската техника-----ВТОРА УПОТРЕБА!ЕВТИНКОТО ---ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО И ...ПРЕСКЪПО!!!!
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова следва да изплати обезщетения, на премръзналите пътници, а те са много хиляди и заради неадекватната си дейност в кризисната ситуация.
71
0
 
32
 
! Отговори
Андрей преди 7 години
Защо пускаха хора в метрото /към 19.15 ч., Сердика/, при положение, че и в двете посоки нямаше влакчета? Искам си моите 40 лева. Както те могат да ни глобяват, така трябва и ние :(
70
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разказа ни се играта... 45минути висяхме на финала излезнахме от метрото и хората се тъпчеха в малките автобуси... и там още 1час понеже няма място... 3 часа се прибирах днес отврат
69
2
 
8
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Така е, щото онзи ден пишат тука че Баце няма заслуги за това метро. А съм им казвал че Баце работи за Антихриста. А той пък владее физиката и химията, също и материята и антиматерията и мн.др.
68
4
 
0
 
! Отговори
чнг преди 7 години
То едно време чакаха на опашки за банани и мандарини по два три часа на студа отвън и черния петък ряпа да яде , та който е заседнал в някой бар честито .
67
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Фандъкова не организира автобусен транспорт по линията на метрото от Младост до Обеля?
66
1
 
17
 
! Отговори
по преди 7 години
Повече от три часа хората не могат да се приберат по домовете си.
65
2
 
13
 
! Отговори
Метрополит преди 7 години
Кое му е новото на метрото? Я вижте големите красиви надписи "сделано 1989" по вагоните. Това 30 годишна техника да я обявяваш за нова само *** гербераст го може.
64
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАШАТА КМЕТИЦА Е РУСКА ДАСКАЛИЦА. Нигде кроме как в МОСКОВПРОМЕ. Сега да си иска ЕВРОТО ОТ МАСКВЕ.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МутриСАТА не е наша.
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко Празната кратуна дал ли е изявление по въпроса ?
61
2
 
2
 
! Отговори
чнг преди 7 години
Шопле питай генерала такова разстояние даже и се пълзи , военно положение вечер час пълзете вашта мама фермерска сървайвърска , на касата ще ви върнат двата лева за цирка , пълзииии фитнес *** , плъхое в метрото пълзии и мучии стадо изкуфяло.
60
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо в станциите няма тоалетни за пътниците ?!