Кола се заби в заведение за бързо хранене в София, пострада жена

Шофьорът карал бързо, ударил автомобил и колата се завъртяла
Обновена: 26 дек 2016 16:10 | 26 дек 2016 16:06,
86

Снимка: Булфото

Една жена е откарана в болница с наранявания, след като два автомобила се удариха на столичния бул. "Сливница" и единият от тях се е забил в заведение за бързо хранене, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е получен около 13:10 часа.

Автомобил с врачанска регистрация се движел с висока скорост в посока центъра, при което на светофар ударил отзад софийско "Ауди". И двете коли се завъртели от удара и причинителят на катастрофата се отклонил между дърво и стълб към разположеното близо до платното заведение, пише bTV.

Там била жена, която чакала на касата за своята поръчка. Тя е настанена в ИСУЛ с множество фрактури, но без опасност за живота, уточниха от лечебното заведение.

Според очевидци шофьорът е бил във видимо неадекватно състояние, карал с превишена скорост и след като е преминал на червено се е ударил в другия автомобил.

Двама души са арестувани, които по непотвърдена информация са били в колата, ударила се в заведението.

Нанесени са значителни материални щети на двете коли, участвали в катастрофата, както и на заведението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Dolly преди 7 години
Не знам защо няма справедливост на този свят...Как може хора като тези да им няма нищо, а момичето да бере душа в болницата. На такива им пожелавам всички пари, които изкарат да ги дадат по болници. Да *** бавно и мъчително я от рак, я нещо друго. А в София нещата ще се оправят само като накараме селяните да си плащат за всичко. Те не обичат да плащат, следователно няма да живеят тук.
38
0
 
0
 
! Отговори
Aib Oih преди 7 години
Добре че има гражданска, че иначе можеше в затвора да го вкарат.
37
0
 
0
 
! Отговори
Se taq преди 7 години
Politikata na durjavata e skapana. Policiqta za6to trugva da go goni 4e da se stiga do tam da im bqga, po stanciqta se obajda, obqvqva kolata i e presre6tat - zagrajdat drugite ekipi.
36
0
 
1
 
! Отговори
Se taq преди 7 години
Abe si4kite ste mn zle kak moje da sedite i da davate smotanite si komentari li6eni ot vsqkakuv smisul bez da si davate smetka 4e nqma zna4enie dali e selqnin ili e sofiqnec nie "golemite grajdani" a v tova 4e 4oveka se e ka4il v sustoqnie v koeto ne bi trqbvalo dsje da e navun sred horata. Problema e 4e horata stavat vse po ozvereli!!!!
35
3
 
4
 
! Отговори
Коренак Софиянец преди 7 години
Ей бо......луци живея на Солунска откак се помня съм роден в 1ва гр за селяните да поясня на Патриарха и Раковски а иначе сме около 200 000 истински Софиянци,пази Боже сляпо да прогледа
34
2
 
2
 
! Отговори
Коренак Софиянец преди 7 години
Врачани Перничани,иКюстендилци са биологични *** 17913
33
0
 
16
 
! Отговори
таксиджия преди 7 години
Много пиян и дрогиран беше този. Ако не го вкарат в затвора много свещи ще светят пак.Досто деца се редят там. Господ ги пазил. А този ако ми го дадат ще му извадя дробчето.
32
0
 
1
 
! Отговори
Тоз преди 7 години
И всички *** да можеха да се преселят в София........ България ще е една по-хубава страна.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София преди 100 години е била 20 пъти по-малка, ама сега всички са кореняк Софиянци. Баба ви от къде е бре?
30
2
 
6
 
! Отговори
смоленские братва преди 7 години
Нормален ден в булгари_стан
29
2
 
1
 
! Отговори
смоленские братва преди 7 години
Нормален ден в ***
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хвърщат разни индивиди, засичат, не знаят как се кара градско, налитат на бой...В колата мирише на банички и боза, вътре гърми някаква чалга, а пилота е набор на колата в общия случай....
27
4
 
13
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Напоследък все повече актуален става въпроса има ли опасност от ислямски тероризъм в България. Ами много ясно е според мен че няма такава опасност - то ние българите сами тероризираме себе си.Кажете ми, каква е разликата между тези убафци от Враца, където гарга не каца (не че софиянците са по-свестни), и оня убавец дето изби 12 души на базара в Берлин?Според мен никаква. И едните и другите не вярват в никакви богове. Да се напият, да се надрусат и да избиват хора. Умишлено!
26
1
 
0
 
! Отговори
Sonya преди 7 години
https://youtu.be/Zh4BCgDLmmI
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не идвам от село , а от голям град. Какво ти преча аз , имаш кофти съседи? *** колега? Оправяй се. Кажи им го на тях, но си мишка. Само по форумите ще си кажеш мнението. Мен поне не ме е страх да отвърна на тъпата ***, която ми се е качила на главата на работата.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У Тикволандия е така ...
23
13
 
5
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Има нещо много сбъркано на бул. Сливница. Особено в участъка около К. Величков.Живяхме там 4 години и знам за какво иде реч. Да, провинциалните маниаци са си едно на ръка, но и мястото не е читаво.
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По това описание в статията излиза че врачанеца нарочно е катастрофирал. А истината е следната. Ушевите се опитват да го спрат да им духне а нашият селянжър не иска да го дуа и тогава ушевите го подгонват да дуа и катастрофата е на лице. Лошото е че са пострадали невинен шофьор който в този момент е пресичал с колата си през кръстовището и жена на която и двата крака са счупени.
21
15
 
36
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Живея в София отскоро. За съжаление, голямата безработица и ниските запплати ме принудиха да дойда в това огромно село. Потресена съм колко прости хора има тук. Нахални, с огромно самочувствие, гледащи накриво, от злоба цялата им муцуна се изкривява, от селата, които като видят някой възпитан и интелигентен човек като майм.на му се качват на главата.. Не че в провинцията няма простаци, но тук са на всеки ъгъл без да броя бежанците , разбира се.
20
1
 
36
 
! Отговори
Nona преди 7 години
Врачани така си карат,пияни и неадекватни,ама защо не си стоят там.Па и да им се се изпречи на пътя някой съдия,от тия дето не ги осъждат,а им налагат "административни наказания"