Движението по "Тракия" – напълно възстановено, но...

Полицията пропуска МПС-тата контролирано
31 дек 2016 16:36,
8
Движението по "Тракия" – напълно възстановено, но...
Снимка: Булфото, архив

Възстановено е движението по автомагистрала "Тракия", от пътен възел Зимница до Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Още по темата

Трафикът на моторни превозни средства се осъществява контролирано със съдействието на "Пътна полиция", до отстраняване на авариралите автомобилите от трасето на магистралата, уточняват от АПИ.

От АПИ апелират към водачите да шофират с намалена скорост и повишено внимание при км 320 и км 350 км, като спазват стриктно указанията на пътните полицаи, поради наличие на стеснени участъци от пътното платно.
По-рано беше възстановено движението от пътен възел "Карнобат" в посока София.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
4
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Не съм фен на Бойко Борисов, ама вие тука мобилизираните чугунени глави ще ме направите такъв. С вашата вечна злоба, крещяща неграмотност, дращене с главни букви, тъпо заслепение и исконна простотия. И не си мислете, че ще дойде голямата изборна победа за Курнелията ви. Щото всеки що годе грамотен човек знае, че тя е поредния политически ***. Просто естествения избор предполагаше цялата власт да не е в една партия. Пък тя една партия производна на вашето котило гнъсно.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГРОБАРИТЕ СЕ ИЗЛОЖИХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕЗ 2016-ТА!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как нема да е възстановено като Боци ТАНКИСТА е насреща!
2
3
 
15
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Срамът на магистрала Тракия показа от де е т.н "Излишък" - от окастряне на функциите на държавата, от свиване на разходите и за сметка на българския народ, а не от икономически подем. Потърпевшите трябва да съдят разсипаната от Борисов и тумбата му тиквочи Държава заради престъпната немарливост на Нещото в оставка, незнайно защо наречено от някои "правителство".
1
2
 
21
 
! Отговори
676 преди 7 години
За какво го отворика ! За биатлон или за бобслеи в улеи.