Нова линия ще вози пътници до Летище "София"

Въвеждат се промени в обслужването на Терминал 1 и Терминал 2
20
Нова линия ще вози пътници до Летище "София"
Снимка: БТА

От 16 май до 31 декември 2017 година се въвеждат промени в транспортното обслужване на летище "София" - Терминал 1 и Терминал 2, съобщават от Столична община.

Автобусната линия № 84 се разделя на две линии - 84 и линия 184. Автобусите по линия 84 ще се движат по действащия и сега маршрут.

Автобусите по линия 184 ще се движат от ул. "Ген. Гурко" по маршрута на автобусната линия 84 до кръстовището бул. "Христофор Колумб"-ул. "Мими Балканска", наляво по ул. "Мими Балканска" и бул. "Брюксел" до летище "София", Терминал 1; обратно по бул. "Брюксел", ул. "Мими Балканска", ул. "Продан Таракчиев", летище "София", Терминал 2; обратно по маршрута до кръстовището ул. "Продан Таракчиев"-бул. "Христофор Колумб" и наляво по бул. "Христофор Колумб" по маршрута на автобусната линия 84 до ул. "Ген. Гурко", отчитат от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Володя преди 6 години
С ужас разбирам, че фъндъкова е още жива по някаква случайност. Лоша работа. Много лоша даже за Град София и жителите му. Гостите няма да ги коментирам. Те просто я "благославят".
17
1
 
3
 
! Отговори
Малоумни преди 6 години
Ли сте?!?Сега Хр.колумб е задръстен,защото задръстеняците Ви послушаха и заради бул.Брюксел минават само от там!!Та и още една линия та съвсем да се задръсти.А Брюксел дори и с това стеснение заради ремонта,пак си е най-добрия вариант.
16
0
 
2
 
! Отговори
До Редакцията преди 6 години
Вземете си автори, можещи да обясняват ясно и кратко, а не Красимир Ангеловци. Преписал човека дословно маршрута, сякаш с това посочване на улици на някой ще му стане ясно каква е целта на промяната. Добре, че има коментатори като Байконур, който всъщност е свършил същинската работа на набедения за автор ***
15
1
 
9
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Кой в общината на Град София е от Град София?! Кой разбира и познава нуждите а този град!? Никой. Вместо това сме заложници на носталгията им по Нужника в задния двор на Бащината къща, където са се запознали с буквите. И отношението към буквите е като при първата им среща. П.С. Ало фъндъкова знаем, че много крадеш. Пак осчедоводяваш два курса на рейса, а нищо не се движи.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10ина маргинала пак са си излели мъките от житейските несгоди, под една съвсем нормална статия.
13
0
 
20
 
! Отговори
Байконур преди 6 години
За неразбралите, и "объркани в превода" Лесно е:Линия 84 си остава същатаПри линия 184 разликата е само тази, че първо минава през Т1, а след това през Т2 (за да отведе желаещите до Метростанцията), и от там обратно по маршрута посока Спортна палата
12
12
 
14
 
! Отговори
Честито овце прости преди 6 години
Днес московски възобновява спряната концисия на летището !!! Как ще се казва ? шекербадем ? Защо "държавата" не купи болница Токуда -нямаме ли нужда ? вместо да "санира" за милярди ? е сега е турска - аджабадем .
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала! Най-после ще има нормална връзка между двата терминала!
10
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До летщето стигам с автомлбил и изобщо не монавам през софия,
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който иска да ходи до гарата, да ползва метрото. За автобуса до летището, въпроса стои така: колко хора го ползват и закъде пътуват най-много и това едва ли е ж.п.гарата, както и колко различни линии трява да има.
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че автобуса е по-добре да отива да центъра на София, а не на майната си, където е ж.п.гарата. Преди години си спомням, че автобуса тръгваше от площада пред парламента - въртеше около паметника. От новината не става много ясно каква е разликата в маршрутите на 84 и 184, а в случая това е важно. Човек трябва да знае кой от двата автобуса при кой случай трябва да ползва.
7
2
 
10
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До гарата единствения вариант без тежки задръствания е по Ситняково, но така автобусът няма да влиза в идеалния център. Най-добре е да има автобус от летището по Източна Тангента и Ботевградско и от Подуяне към Централна Гара, но първо трябва да се оправи тангентата.
6
6
 
63
 
! Отговори
Пътник преди 6 години
Само в БГ , може автобуса от летището да отива на майната си а не на ЖП-гарата ...
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Blagodarya!
4
3
 
19
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Такава промяна беше наложителна отдавна. Браво!
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потока расте, а
2
28
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За по бързо извозване на робите. Мислят за нас. Браво на общината. Няма да е лошо да направят и кошчета за изхвърляне на дипломи близо до летището. Може и магазин домашни потреби на терминала, за стирки, гъби и препарати за почистване.
1
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Можеше да пуснете една карта, за да е по-ясно, ама тогава статията ви щеше да се изчерпва със заглавието...