Гей парадът с DMS номер!? За музика, за охрана...

Организаторите с апел към всички, борещи се за равноправие
Обновена: 15 май 2017 14:34 | 15 май 2017 13:45,
135
Гей парадът с DMS номер!? За музика, за охрана...
Снимка: архив, Bulphoto

Нова DMS кампания набира средства за организацията на София Прайд 2017 и съпътстващите го арт седмица и филмов фестивал, съобщават от организаторите.

Те се обръщат с призив към всички, които се чувстват съпричастни на каузата за равноправие, да помогнат за финансовото обезпечаване на планираните събития.

Със SMS всеки желаещ може да дари 1 лев на организационния комитет на шествието за равни права и да даде своя принос. 

"София Прайд се организира изцяло от доброволчески комитет и целият бюджет се набира чрез дарения – на организации и на отделни граждани. Имаме нужда да покрием разходите за техника, комуникационни материали, охрана и административни такси. Надяваме се, че чрез DMS кампанията ще успеем да съберем средства за тези нужди", заяви Радослав Стоянов от организационния комитет на София Прайд.

Кампанията на Единен дарителски номер 17 777 цели да улесни всички, които желаят да помогнат шествието за равни права. Желаещите да се включат в инициативата могат да изпратят SMS със съдържание DMS SOFIAPRIDE (текст на латиница с главни букви). За абонати на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.

Дарения могат да се правят и на Facebook страницата на организаторите на София Прайд.

Десетото мирно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и приятели – София Прайд, ще се проведе на 10 юни в столицата.

Темата на изданието е "Да прогоним предразсъдъците" и цели да предизвика по-широк обществен дебат за толерантността и преодоляването на съществуващите предубеждения.

Шествието ще започне в 18:00 часа от Паметника на Съветската армия, а маршрутът предстои да бъде уточнен със Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се как така парададжиите хем не могат да се размножават, хем стават повече.Може би защото са много във властта...
73
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са плъзнали, превъзпитанието ще бъде сурово, а то се задава с края на разрушителната ера на глобалистолиберастите.
72
3
 
24
 
! Отговори
Дискриминиран преди 6 години
Кога най-после ще има парад на хетеросексуалните?
71
4
 
15
 
! Отговори
МАЙНА преди 6 години
Диагнози сте извратени *** , само лабут за вас.
70
5
 
22
 
! Отговори
човек преди 6 години
До днес,бг. Не ви ли е срам и вие да правите с тази публикация пропаганда на извращенията? В крак с ,,модата" сте, няма що.
69
5
 
21
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
кои ще ви дари 1 лв да му излезе една цира на члена като се пукне да стават две
68
5
 
26
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Тояги и камъни нямате ли в София?
67
3
 
21
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
За *Х*У*Й* парада пригответе запъртъци, развалени картофи ....... пък и нещо по-сериозно няма да е излишно.
66
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OT PARADA PRAVO V ADA IZR*ODI NEZEMNI
65
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези станаха като другите "дискриминирани", дето си мислят, че някой друг трябва да им плаща масрафа - за циг.а..ни..те говоря...
64
3
 
18
 
! Отговори
упс... преди 6 години
От една страна, "членовете" на ЛГТБ-то ненавиждат всичко междуполово под графата - Традиционо!?От друга страна отправят апел за финансова подкрепа на гей парада към същите онези които ненавиждат!Е, па туй си е цинизъм на квадрат, при положение, че в ЛГТБ обществото има доста багати "членове"!Пари за Мерзост не давам!
63
1
 
11
 
! Отговори
42. А който съблазни преди 6 години
42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето.ПОЛИТИЦИТЕ ПРИЕХА ЗАКОНА И СЕГА ЩЕ СИ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА. ВИЖТЕ СТАТИСТИКА ЗА ДЕЦАТА ОСИНОВЕНИ ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ.
62
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само чакам и реклама по бтв и нова да пуснат за DNS дарения .Може клип с деца от един и същи пол се държат за ръце и се разхождат в парк си играят на черно бял фон и изведнъж дълбок мъжки глас казва "любовта няма пол. Еднакви в различието , дари смс помогни на софия прайд ''
61
5
 
17
 
! Отговори
Лука 17:2: За него б преди 6 години
СТАТИСТИКАТА ВЕЧЕ ДОКАЗА, ЧЕ ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ ГИ УВРЕЖДА.Лука 17:2:За него би било по-добре да му окачат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морето, отколкото да изкуши някого от тези малките да съгреши.
60
1
 
17
 
! Отговори
некрофилия преди 6 години
парад на НЕКРОФИЛИТЕ И ПЕДОФИЛИТЕ ще има ли?Ей, тия дете се усмихват ... за тях Христос е подготвил специално място в АДА!!!Кой прие закона за осиновяване на деца от гейове? Видяхте ли статистиката? Повече от 80% от децата на гей двойките стават също обратни!!!ТОВА, ЧЕ НЕ ВЯРВАШ В БОГ НЯМА ДА ТЕ СПАСИ
59
0
 
3
 
! Отговори
им преди 6 години
кажете имената и фамилиите на хората от снимката
58
0
 
9
 
! Отговори
до 67 преди 6 години
Нарича се прайд щото начело на прайда ще е Евгени Минчев - Паркетния лъв.
57
3
 
13
 
! Отговори
ре преди 6 години
резултатите показват, че осиновените от гей двойки деца стават също обратни. статистиката показва, че това се случва с над 80%.Иисус казва: "Горко на тези, които изкушават и развращават най-малките. За тях по-добре да си сложат воденичен камък на врата и да се хвърлят във водната безна"
56
0
 
7
 
! Отговори
bot преди 6 години
от кога ботове пишат статии в този портал?
55
0
 
10
 
! Отговори
Петър Иванов преди 6 години
До Анонименpride : гордост, горделивост, надменност, високомерие