Гей парадът с DMS номер!? За музика, за охрана...

Организаторите с апел към всички, борещи се за равноправие
Обновена: 15 май 2017 14:34 | 15 май 2017 13:45,
135
Гей парадът с DMS номер!? За музика, за охрана...
Снимка: архив, Bulphoto

Нова DMS кампания набира средства за организацията на София Прайд 2017 и съпътстващите го арт седмица и филмов фестивал, съобщават от организаторите.

Те се обръщат с призив към всички, които се чувстват съпричастни на каузата за равноправие, да помогнат за финансовото обезпечаване на планираните събития.

Със SMS всеки желаещ може да дари 1 лев на организационния комитет на шествието за равни права и да даде своя принос. 

"София Прайд се организира изцяло от доброволчески комитет и целият бюджет се набира чрез дарения – на организации и на отделни граждани. Имаме нужда да покрием разходите за техника, комуникационни материали, охрана и административни такси. Надяваме се, че чрез DMS кампанията ще успеем да съберем средства за тези нужди", заяви Радослав Стоянов от организационния комитет на София Прайд.

Кампанията на Единен дарителски номер 17 777 цели да улесни всички, които желаят да помогнат шествието за равни права. Желаещите да се включат в инициативата могат да изпратят SMS със съдържание DMS SOFIAPRIDE (текст на латиница с главни букви). За абонати на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.

Дарения могат да се правят и на Facebook страницата на организаторите на София Прайд.

Десетото мирно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и приятели – София Прайд, ще се проведе на 10 юни в столицата.

Темата на изданието е "Да прогоним предразсъдъците" и цели да предизвика по-широк обществен дебат за толерантността и преодоляването на съществуващите предубеждения.

Шествието ще започне в 18:00 часа от Паметника на Съветската армия, а маршрутът предстои да бъде уточнен със Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Стани мама гей да не работиш " демократична поговорка . DMS е за дарения на тежко болни и физически неспособни за операции .Сексуалната ориентация не е болест ,кви дарения , кви смс-и , кви 5 лв . Това е нагла кражба тип "ало измама" от шведи в северна България ! Да работят да си съберат пари да си правят парадите сами , народа не е длъжен да им плаща яденето ,пиенето !Нямат срам .
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66Прайд не се ли нарича група лъвици?
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко хора в България днес знаят значението на думата "прайд"?
51
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука има разни несигурни в тяхната сексуалност и се опитват да си избиват комплексите.
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне да бяха покрили всички типове сексуалност:1. хетеро - с протиположния пол2. бисексуални - и с двата пола3. трисексуални - с животни4. четирисексуални - с растения5. петсексуални - с извънземниИзлагат се само....
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Гей мъж" = суха вода.
48
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва някой зевзек да отиде с надуваема кукла, друг с козичка, трети с труп, четвърти с автомобил (да, действително има и хора, които изпитват сексуално влечение към автомобила си!!!). Да, нека подложим "широкоскроеността" и "толерантността" им на тест!
47
0
 
18
 
! Отговори
хах преди 6 години
Извинявам се ама такова понятие "гей мъже" няма! Моля моля да си избират или са мъже или са гейове!А какви са тези трансджендър и интерсекс? Майка това първото янво са грандофили а тези другите нещо със животни ли ще да е?
46
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето такива извращения може да ни насядят демокрацията САЩ. Те затова реват толкова срещу Тръпм. Току виж ги постави на място. Интересно ми е тази година американският посланник дали ще е на парада. Или няма да смее, че току виж Тръпм го е върнал обратно. Май само гейовете от европейските посолства ще са на парада. Като дойде ден за този парад се вижда как идват организирано на пълчища от чужбина. На всякъде ги виждаш как са на групи - в метрото, градски транспорт.
45
0
 
19
 
! Отговори
погнусен преди 6 години
А парада на педофилите некрофилите кога ще бъде? За тях ще има ли номер или те да се оплачат, че са дискирминирани?А ние нормалните кога ще имаме парад? И номер...?
44
2
 
10
 
! Отговори
Stamat преди 6 години
Moqt prinos? Boj za pederasite!
43
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как не ви е срам?! Има толкова болни деца и хора, които събират пари за лечение, защото са ни докарали до положение, където не можем да си позволим да се лекуваме. А те събират пари за това!?
42
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мисля, че в наши дни някой им пречи на ориентациата. Защо парадират с този Парад.Така се опитват да нучат децата ни, че това е нормално и едва ли не модерно !! Ако всички тръгнат по "модата" как ще се размножаваме?! Тези уникални и онеправдани душици да не са се пръкнали на този свят от някоя гей или лезбо двойка?! Ако майките и бащите им бяха като тях тези "велики" личности нямаше да ги има на този свят.
41
5
 
26
 
! Отговори
гост преди 6 години
На тези няколко десетки извратеняци, доказано медицински, че е болест, независимо какво тръбят гейберастките медии години наред, за една разходка по центъра на София им осигуряват маршрут, охрана - поне десетина патрулки има. Ако хетеросексуалните поискат хетеро-прайд парад, дали *** в Столична община ще разрешат маршрут и ще осигурят охрана? Убеден съм, че няма да има разрешение.
40
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При тая демографска катастрофа да се парадира и да се натрапват такива из.в.ращения е равносилно на национално предателство.
39
4
 
23
 
! Отговори
Богатир преди 6 години
На тия *** де ра сии бих им подарил прав ляв в мутрата и фалцов шут в а нал ната имм област!!!!
38
6
 
41
 
! Отговори
гост преди 6 години
Мога да даря и повече от левче, ако "Чистота" събере с багерите цялата тази болна *** и ги откара в екарисажа. Гнусна извратена и *** ***! За какво равноправие ***, къде в природата има хомосексуални отношения?
37
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
DMS не е ли само за животоспасяващи операции?!Преди време мой познат се нуждаеше от средства,но не можело със DMS,защото болестта му не била животозастрашаваща..
36
7
 
3
 
! Отговори
Рали преди 6 години
*** простия спрял народ
35
4
 
22
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Сложиха звездички за думата Л...А !?!?!? За *** няма звезди , а за нормалната дума за физиология има /добре бе фекали / !!! Много съм *** !